153

искра фидосова

преди 5 години

Жан Клод Юнкер пак се е напил, този път сигурно с Путин

152

seira

преди 5 години

АКО НА ВАС ВИ ПРЕДЛОЖАТ "ДА НАЛИВАТЕ" ПАРИ В КАЦА БЕЗ ДЪНО, ЩЕ СЕ СЪГЛАСИТЕ ЛИ?!ЦЯЛАТА НИ "ОФИЦИАЛНА ИКОНОМИКА" И "СТАТИСТИКА" (СТЪКМИСТИКА) НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА!ЗА ДА НИ ПОВЯРВАТ Е НЕОБХОДИМО ДА ИЗЛЕЗЕМ "НА СВЕТЛО"...ЕТО ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ЕКСТРЕНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ЗА "РЕВИЗИЯ" НА ЧАСТНАТА И ПУБЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ, КАКТО Й ЗА "ИЗСВЕТЛЯВАНЕ" НА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПРОЦЕСИ!!ДРУГ ИЗХОД НЯМА!!!

151

Анонимен

преди 5 години

Горбачов и Елцин за виновни...................западните агент и предатели!!!

150

Анонимен

преди 5 години

Еврозоната е грешка, огромна грешка носеща само негативи и бедност за обикновените хора. Евролидерите (освен ако не е поредното театрално представление ) се страхуват, че хората ще вземат тоягите ( човек притиснат до стената, в крайна бедност няма кво да губи), иначе с радост биха приели поредният донор и съдлъжник

149

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

До подръжниците на ЛЕВА.Сегашното ни фискално състояние е пълен абсурд. Направо се чудя как България оцелява финансово. Ние сме в хроничен недоимък на пари за болниците, учителите, пенсионерите, полицията, армията,-а бе дантел марка сме и това се дължи двойната парична система. От друга страна, пък ако се откажем от валутния борд, пропадаме безвъзвратно, тъй като руската агентура е буквално на всички нива. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Честно казано, имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ

148

Анонимен

преди 5 години

чакам най великият специалист всезнайко на балканите КАРОЛЕВ да даде мнение и да вършим точно обратното.

147

Анонимен

преди 5 години

Стари песни на нов глас .През 1944 -та така са казвали за комунизма -благоденствие ,единност,цялост,просперитет 45 години видяхте каква беше равносметката. Сега сме на същото само че, вместо комунизма градим европейското ЕДИНСТВО И СВЕТЛО БЪДЕЩЕ .

146

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен140 Достатъчно е,да знаем,че когато България приеме еврото ще е още по-далеч от Русия,което ще рече,по-близо до цивилизацията.

145

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 132Насила ли някой кара "работниците" да се съгласяват с "бозавите" работодатели?Това не показва ли, че и работниците са не по-малко "бозави" :-)?

144

Анонимен

преди 5 години

Плюса на борда е само един, ако не ви харесва еврото можете да се закачите за каквото си искате. Например злато и сребро или платина. Ако сте в еврозоната - прощай Григории. :-) Но няма да ви го позволят :-)?Има една книжка, на един испанец, "Трагедията на еврото", ама "Слъчевия властник" още не е порастрнал за нея. А аз вече нямам намерение да си губя времето с безплатни уроци из българския нет :-).В нея той разказва как именно Южна Европа го въведе и се самоуби с тоя нож - еврото.

143

Факт

преди 5 години

Цяла Южна Европа не прокопса от еврото,България ще прокопса!Сигурно сме някакво изключение на изключенията!.Даже Стив Ханке ни предупреди да не пипаме борда и да не приемаме еврото,ама нали нашите специалисти са по-велики...

142

Ач

преди 5 години

С пенсия 100 евро и средна заплата от 450Е на месец ква еврозона хората трева нев пасат

141

Solar Power

преди 5 години

Каквото и да правя *** няма да ме разбере,че и сега заплатата му е все едно ЕВРО. Само,че се казва ЛЕВ. И нито един ПЛЮС от това за съжаление. Всъщност от 18 години е така :) Ама нали все са му виновни американците, руснаците или други държави.... Сам си е виновен защото е куха лейка :)

140

Solar Power

преди 5 години

До Бай Тошко"енергетиката,селското стопанство и промишленост" - какво си затрил ? Че ние нямахме нищо. Купуваха ни насила паприкаша в Чехия. Видя се колко сме добри когато излезнахме на свободния пазар..... Виж Еропа как прави селско стопанство. С малки ЧАСТНИ ферми. Нещо което го имаше в Чехия още през 60-те години. А всъщност нашата армия какво правеше в Чехия през 1968 ?!?! Държава с която дори нямаме граница :)

139

Solar Power

преди 5 години

Минусарите ще се обосноват ли или ще развиват теория на конспирацията :)Аз дадох цифри и логика. А вие ?

138

Solar Power

преди 5 години

И не вкарвайте измислени филми,че бойко тайно чака и дебне да вземе парите от фонда и да си купи дъвки. Пълни простотии. Само хора който още вярват,че американците не са кацали на луната могат да се вържат на това. Но балъци бол все пак :)

137

Solar Power

преди 5 години

"Тези от Запада унищожиха българския бизнес с тези чуждестранни вериги и фирми също и изнясат обороти .Радвам се че не живея в България и няма да взимам мизерни пенсии ,но като се пенсионирам ще живея в България ." - Да защото допреди 2-3 години лихвите бяха по 10%. И бг фирмата вземаше пари на 10% а немската фирма на 2%. Хайде сложи ги двата коня сега да бягат. Нашия обаче с найлонова торбичка на устата. Колкото по бързо сме в банковия съюз по еднакви ще са правилата.

136

Solar Power

преди 5 години

Колкото сме по дълго извън банковия съюз толкова нашите фирмите БГ ще бъдат в неизгодно положение.

135

Solar Power

преди 5 години

Ако ЛЕВА не беше фиксиран за еврото както е сега можеше и да говорим за нещо пропуснато например да си обезценим лева както правят китайците за да изнасяме повече. Едно влизане в шенген щеше да премахне това. ..... Само,че нашия ЛЕВ е вързан :) Тоест ние сме с ЕВРО в момента от 18 години всъщност.... Мисли ! Не се поддавай на руската и американската пропаганда. Мисли !

134

Solar Power

преди 5 години

"Кои сте вие, които искате евро???" - Пич ти в момента си с ЕВРО, но не го осъзнаваш. Тоест ползваме еврото заради борда но не ползваме нито едно предимство. Мога да започна да ги изброявам. Отрицателна лихва. Тоест БГ фирма ще може да тегли кредити на по 1-2% за да прави бизнес наравно със западната фирма. Тоест на НАШИЯ кон няма да му сложат торбичка на устата и двамата да се съревновават. Трансфери СЕПА такса вместо 30 лева сега ще бъде 10 стотинки. Куп други екстри..... трябва мисъл братко.