40

Анонимен

преди 5 години

До 35Що за тъпотия си написал.При бай тошо - даваш парите за вноска, а колата я виждаш след 8-10 години. Аз не я видях мойта.Това не е на кредит.Сега - отиваш, даваш минимална начална вноска и взимаш колата.Това вече е кредит.

39

до До Анонимен27

преди 5 години

и нямаме две деца а са 5 - четири момчета и едно момиче .

38

мда

преди 5 години

страшно е и това, че изтича масово паричния капитал от България. Ставаме тотално аборигенска държава, от която се изсмукват печалби, които се харчат в чужбина. Това само с данъчна система няма да се оправи. Нужно е икономиката да работи справедливо за всички, а не за единици по върховете.

37

до До Анонимен27

преди 5 години

аз не съм в Бг , няма начин да вземат от теб "богатия" и да ми дадат на мен "бедния с двете деца".

36

Анонимен

преди 5 години

Като гледам в София всеки втори кара нова кола. Да не говорим че новата S класа е по-често срещана от голфовете..

35

Анонимен

преди 5 години

Пак статистиски от типа на гледам в тавана и си измислям сензации. В Сърбия доходите са по-ниски от тези в България, но както и да е, важното е да се мърмори, да се самосъжаляваме и разбира се да се чака, нещо от някъде да изпадне - българина пораженец 1.

34

До 20

преди 5 години

При Живков беше така както е в Герма ия сега. Кола на кредит къща на кредит. Нищо по различно и тук ако си против системата те мачкат само с изключение че бай Тошо ги караше в белене. Хората и тук имат респект от власта.

33

а

преди 5 години

До Анонимен27Ти искаш държавата да вземе от тия дето работят и да ти даде на тебе безделника, щото много си се уморил докато си правил двете деца ли?

32

Морски

преди 5 години

МАФИЯТА ГЕРБ и Премиера Мутра унищожиха България!!!!

31

Анонимен

преди 5 години

До аБай Тошо даваше заеми на ИРак и Либия бай ти Тошо не теглеше заеми шял да върне бай Ти Тошо един москвич хахаха тапанаp гробав скривай се да тролиш другаде.

30

сторарото

преди 5 години

таз година ще направя аааззз , 100 , 200 , 300 милионаааа .после мила ще те водя аааззз , 100 , 200 , 300 в Барселонааа .

29

Анонимен

преди 5 години

Има много семейства в българия които изкарват месеца с една пенсия от 200 лв или една минимална заплата от 400 500 .Иска ми се ББ дъщеря му мъжа и и двете и деца да изкарат месеца с една пенсия или една заплата и всеки ден на човек да се пада по един два лева и да ги видя освен храната какво ще си платят друго и как ще живеят на ден с по две филийки хляб и едно две яйца

28

нищо ново

преди 5 години

До Анонимен8не съм и очаквал от залухан социалист като тебе, да признае, че е мързелив негод.ник.Заблуждавай себе си, че лошите са виновни и мрънкай цял живот.Не ми пречиш.

27

Анонимен

преди 5 години

Туй на й е буржоазна република и ще слугува на куп буржоазии докато превъртне как я врътнат.

26

Анонимен

преди 5 години

в Германия за семейство с две деца линията на бедност е между 500 и 1500 евра . ама там държата си влиза в социалната роля и помага.

25

Логика

преди 5 години

3% от населението на Земята владеят 80% от световния капитал, Учените от Харвард са ги нареклиКотараци

24

sofeto

преди 5 години

У нашенско масово се изкарват "пари на черно" и затова не вярвам на статистики и подобни "ясновидци" като тоя!

23

на практика..

преди 5 години

В България няма никакъв растеж цифрите са нагласени пенсионерите живеят в абсолютна мизерия с изключение на млад военен и работещ пенсионер и същият такъв ,но полицаи ,болните хора са обречени , младите естествено ще бягат особено ,ако нямат връзки остават само ,,богопомазаните ,,отрочета...които са по *** от родителите си....за работника пари нема има за банкера и персонала ,да ама тея не копат тея крадът с кофтия по закони писани за тях ,фаида от администрация с високи заплати--никаква !!!

22

Аз

преди 5 години

При юдейския капитализъм е така. За това е имало холо моло...и пак ще има

21

Анонимен

преди 5 години

Матряла е калпав, Хан Аспарух е виновен, че е донесъл калпав матерял. Cамо не е сно как по другите държави успяват, техните премиери колко папи не са ги галили по тиквите