260

Сами си го туриха

преди 5 години

Ако всички бяхме богати щяхме ли да сме намръщени и нервни и депресирани не нямаше. Парите правят спокойствие то ако цял народ е беден ще има кражби убийства трепане изнасилване. То всеки ден има това е доказателство че народа е супер беден. А богатите те не могат да са спокойни защото всички други са бедни и те немогат да живеят спокойно защото ще има трепане на бизнесмен и ще бъде захвърлен в барата.

259

ГРОБ

преди 5 години

До ГЕРБ foreverТи луд ли си ?!? Ментално непълноценен! Не, ти наистина си изтърван от психото!

258

анонимен

преди 5 години

До 252Много си заблуден драги! Сегашните богати не са хора на "умствения труд", а са мутри неграмотни и са днешните работодатели! Те прибират почти цялата печалба, а на тези които я изкарват, остават само трохи!

257

анонимен

преди 5 години

До 257Не са ти виновни Кауфланд и Лидъл! Със минималната си заплата от 400-500 лева не мога да си позволя да влизам в тях! Много рядко се случва! Нашите работодатели обират цялата печалба , а на работниците дават колкото да могат да идват на работа! Ще кажете напуснете, идете в чужбина! Не всички обаче могат да го направят! Имам още няколко години до пенсия, не мога да оставя възрастните си болни родители сами. Ще мизерствам и след пенсия, ако я дочакам!

256

ГЕРБ forever

преди 5 години

Не бива да се поддаваме на внушения,които целят разединението на нацията.Подобни изказвания целят да всеят смут и деструкция в обществото.ГЕРБ е единствената партия,която спазва и изпълнява обещанията си и работи за благоденствието на всички - от просяка до милиардера!

255

popa ot razgrad

преди 5 години

няма нищо ново в тази новина...

254

Fallschirmspringer

преди 5 години

Ама какво стана с демократичната и неолиберална мантра "Елате в България,страната с висококвалифицирана и безкрайно евтина работна ръка"Да имаше такъв момент и политиците гледаха на хората като на крепостни и ги разпродаваха на ляво и дясно.За съжаление всичкото наукоемко производство и развой го ликвидирахме.Тези отрасли,които носят висока принадена стойност същи ликвидирахме,а се поощряваше шиенето на ризи и *** с чужди суровини.При този отрасъл е днес го има утре е изчезнал със заплатите

253

Бойко каза

преди 5 години

Доган е най-великия български политик и аз му се възхищавам.И за жалост , това е истински цитат от ген.инж.д-р.Борисов.Какъв ти Стамболов или Каравелов те за Бойко са нищо пред Доган , а самият той и с Левски се сравнява , че и над него се поставя

252

Анонимен

преди 5 години

Търсете Сорос, Костов, дядо му на Костов и т.н. може и леля му.

251

Пак ни окрадоха

преди 5 години

Не Бойко или Доган , а другите са виновни , те ни изнесоха златото (нали сме първи в света по всичко) и индустрията за трилиони , че и квадрилиони чух да казва Нинова.Даже и Волен убиха и с двойник замениха.Гадни немци , те с Костов ни подариха на Сорос , дето рептилите командват.Само ГЕРБ ще ни оправи

250

Приммм

преди 5 години

Само ще Ви дам един пример.4 германски фирми обират и парите и драстично развалят бизнеса в БГ в много сфери.Това са - К***уфланд-Л'иДъЛ, М'е'тро и Бил@

249

Eee

преди 5 години

Тая статия е тотален абсурд...в Европа има минимална часова ставка например в UK е около 8 паунда на час след данъци...ама колко си умен колко глупав под тази ставка никой не ти плаща....а за програмистите....ами в Бг вземат джобни пари...в нормалния свят минимум 5000 след данъци на месец... така че на Бг и трябват още 50г. Да стигне тоя стамдарт

248

Американ

преди 5 години

До АмериканСамо минуси! Показва какъв е българският акъл.

247

Американ

преди 5 години

До 249Ми като си 'недооценен, обидно ниско платен' какво правиш по въпроса, освен че хленчиш обидено?

246

Икономист

преди 5 години

Един беден тругнал да търси работа. Питали го какво може, а той:-Мога да копам!-Добре, а какво друго можеш?-Мога и да не копам!

245

Анонимен

преди 5 години

Богатите не стават по-богати за сметка на бедните. Без "богати", т.е. хора на умствения труд, бедните бачкатори са нула. Това вече е играно, и ние участвахме 45 години.

244

Анонимен

преди 5 години

На един бос с малко акъл, за да ги подбере и задържи, му трябват няколко такива кадърни техника - програмисти, инженери и т.н. и роботи с "изкуствен" "инелект" и тогава и за цеховете за ризи бизнеса умира, а и не само за тях !За това ви говоря за нова ПО-ВЕЛИКА ДЕПРЕСИЯ, ама това не изнася на ТЪЛПАТА, не Народа. Просто погледнете какво идва след Депресията от 30-те, само че сега бомбите са с термоядрен заряд, не тротилов. И сме 7 млрд. не под 2млрд. на планетата.Схващате ли разликата ?

243

Анонимен

преди 5 години

Мислите в клишета, нали това ви разправям отдолу. Но е по-лесно да тресвеш минус и да игноприраш от колкото да търсиш решение :-).Такова нещо като "програмистите" със 5000 лв. заплата съществува в обществените фантазии. Талантливи програмисти са 1-2% от масата "програмисти", вероятно те взимат и повече. Дори Наков го разбра това, е с десетина години закъснение ама :-). Та по неговите думи, а той ги плаща или неговите хора :-), заплатите са около 700-800, в провинцията под 600.

242

анонимен

преди 5 години

Боби, програмистите не седят само в офисите, но просто са надценени! Или техните заплати са европейски, а на всички останали заплатите са български или мизерни!Но, и те се хранят, а храната от фермата до магазина е труд на стотици хиляди хора! И този е недооценен, обидно ниско платен!

241

bobi 1980

преди 5 години

a programistite samo vzimat pari za da si sedat v ofisite.kak moje da vzimash pet hiladi leva i samo da si sedish?i toa kato vidi jena ne znae kakvo da pravi.