169

Анти ГЕРБ

преди 5 години

"Ако този хотел ясно беше написал, че не се допускат котлони, щеше да има база да предявява претенции". Що за малоумно изказване е това на Богомил Николов. По неговата логика хотелиера трябва да напише цял том, какво не може да се прави в хотела. Че не може в стаята да се вкарва мотор и велосипед, че не можеш да каниш гости, не можеш да си правиш зимнина, не можеш да центрофугираш мед и куп други дивотии. То човешката глупост няма граници и не може да се предвиди всичко. Котлон на мебел...ужас!!

168

Анонимен

преди 5 години

Почивайте пак в Простаквария.

167

Любящ татко

преди 5 години

Мацка, аз имам четири етажен. Като те гледам - хубаво образовано момиче си. Не знам таткото кой е, ама ти гарантирам ВИП стая целогодишно с пране и изгладени постели на всеки 48 часа. Детето ще го гледам като мое заедно с другите ми деца. От тебе искам само да си те коткам по два пъти дневно, когато имам време. Когато нямам - по веднъж. Много ми харесваш, сериозен съм. Гарантирам ти маникюри, прически, три автомобила - избираш си и караш. Веднъж месечно сме извън България за по 3-4 дни. Интерес?

166

Мнение

преди 5 години

До Анонимен 35 А ти що си мислиш че ако има правилник който забранява готвене , кифлата няма да готви? Ми за какво е повляква този котлон ? Ще плати 100 лв. а ще съсипе мебел за 1 000. Съвсем правилно е изгонена. Дали пък не е софиянка?

165

Варненски

преди 5 години

Чест и прави на момата, че готви на детето си, ама да се вземе малко в ръце. Има си определени правила в хотелите. Не може просто ей така да се хванеш и да си готвиш в хотелска стая ако няма определено за целта място. И само не разбрах поради що трябваше да се оризили в ефир, че да се оплаква колко била ощетена. Поредната префърцунена кифла. Мъжа и горкият сигурно е потънал от срам с нея.

164

Анонимен

преди 5 години

Ако този хотел ясно беше написал, че не се допускат котлони, щеше да има база да предявява претенции.___________Що за глупаво изказване, никой не и е поставил ограничение да ползва електро уреди, но това трябва да става по безопасен начин съгласно указанията за употреба на уреда, и понеже съм електротехник да му кажа на тоя, в указанията за експлоатация на всеки котлон пише да не се поставя върху лесно запалими и горими повърхности

163

Анонимен

преди 5 години

То точно като оня с цигарата на бензиностанцията можеше да стане, ама този път не от бензинджията, а от противопожарната система на хотела.

162

Анонимен

преди 5 години

Това бгмамите са уникален феномен в БГ. Могат да съсипят репутацията на всеки работодател, хотел, марка дрехи, както и да препълнят определен курорт и да го спукат по шевовете.

161

Анонимен

преди 5 години

сещам се за оня клип дето един си пушеше цигара на бензиностанция, и служителя му изпразни пожарогасителя, е и тая това заслужава, че сложи котлон върху мебели да си готви, абе ненормална работа

160

Анонимен

преди 5 години

значи като искаш да си готвиш, има достаъчно студия и апартаменти с обзаведени кухненски боксове, не са кой знае колко скъпи, ама наисти с какъв акъл трябва да си за да сложиш котлон върху мебел, остави къде ще повредиш мебелите това е най-малкия проблем, тая може да предизвика пожар. що за малоумие че чак се и жалва че е била изгонена, аз ако бях преди да я изгоня щях да викна пожарната да и фраснат един акт

159

88

преди 5 години

следващите посетители на стаята ще оставят отзив ,че мебелите в стаята са стари и захабени заради ей такива овци като тая майка...а хазяйката няма вина,че не се пази

158

Селяни ООД

преди 5 години

Пак добре, че не е решила да накладе един огън, за да свари водица за отварата. Брутални селянии в пуста България. Брутални!!!!Мъжо и може да иска да си врътне едно чеверме на центъра на стаята. Може да натрошат леглото за подпалки. Нормално е... за бантустанското ***.

157

Анонимен

преди 5 години

е да вариш манджи там, където спиш си е тъпотия от всякъде

156

СДС

преди 5 години

Не съм в хотелският бизнес, но смятам , че тази жена, която се жалва всъщност би трябвало хората, хотелиери да се жалват от нея. Нека всеки да се отговори на въпросът- дали би искал гост в неговата къща да си сложи котлон върху мебелите. Та това е и пожароопасно. Отделно е невъзпитано и гнусно. И не е вярно, това което пише в сатията, че това което не пише че е забранено, значи е позволено----никъде не съм чел в хотел, че е забранено да се носи калорифер---но е така нали, недопустимо е.

155

Анонимен

преди 5 години

Тази вярно е пълен кошмар, ни да ти е в къщата, ни съседка. Ужас. Сигурно мисли, че и е позволено да унищожи толкова мебели, колкото пари е платила за нощувките, да не би лошата хазяйка да спечели нещо от пребиваването и.

154

Сократис

преди 5 години

"Първото море на 10 месечното и бебе"... Сигурно е останало очаровано от първото си море и после ще разказва... Това са глупотевини на млади майки-садистки, които мъкнат бебета по морето, без да си дават сметка какви проблеми им създават...За деца, до навършване на поне 2 годишна възраст е противопоказно да се водят на море-нито слънцето, нито водата, нито пясъка са благоприятни за тях, но да вариш на котлона, върху плота до телевизора-обяснява нещата...Въздържам се от по-точно определение!

153

Анонимен

преди 5 години

Тук не ми изглежда права клиентката. Ако наистина е помолена да махне котлона и не го е направила, без значение дали има нужда от него или не, значи хотелиера има право.

152

така е

преди 5 години

До мариана да не може след всеки посетител да се купуват нови мебели за жалост ,няма как ...на мен ми изгориха с преса за коса чисто нов шкаф три момичето ,които спаха за 1 нощ,

151

Иво

преди 5 години

Гошу, ГошИнцей, как ми е густо колко си объл и се смея с глас за това, че се слагаш в другите 20%! :)))

150

мариана

преди 5 години

До Анонимен колкото и да се старае един собственик да предостави прекрасно ново обзавеждане ,винаги ще се намери някой като тази майка да го ***...после е неприятно и за следващите посетители,които се сърдят че ползват захабени мебели ,а и за самите собственици ,че не се пази труда им