9

.

преди 5 години

Тази госпожа, не може ли да се сети, че топлината от котлона може да повреди мебелите? Русата и главица, не може да вдене май елементарни неща.

8

Анонимен

преди 5 години

как ще готви в стаята на плота пред телевизора...като запали пожар и погине всичко с нейните платени нощувки по 60 лв за 2 дни какво ще погаси от действията си..

7

Ванката

преди 5 години

Поредната кифла, която си мисли че като си плаща може да си прави каквото си поиска.Когато искаш да си готвиш на почивката,независимо че е за дете просто си наемаш апартамент с кухненски бокс с посуда и т.н. а не да се правиш на тарикат и да искаш евтина стая и да сложиш един котлон на мебела до телевизора и да си правиш миризливите манджи, все пак като си тръгне с *** си там ще дойдат други хора да почиват и вместо да им е чисто приятно, ще трябва да познават какво са готвили преди тях!

6

Анонимен

преди 5 години

Като ги гледам и двете и като съм работила на рецепция в хотел, подкрепям с 2 ръце собственичката на хотела. Тази със сигурност си с сложила котлона някъде си и се е обидила, че някой си пази имуществото и нещо й обижда неземното детенце по тоя начин. А и какви са тия простотии с първата почивка и спомени на детето от морето, на 10 месеца кво ще запомни то от тва море. Глезена работа.

5

месара

преди 5 години

ами ходи в гърция и турция, щом там те глезят! писна ми от такива дето се се жалват! я земи да съдиш България, за пропуснато глезене!

4

Анонимен

преди 5 години

Хазяйката е права!Мърлата аут!

3

хахо

преди 5 години

Таз като й гледам наглата фозиономия,няма кво да коментирам.

2

man

преди 5 години

абе има си и мърлячи дето мислят, че щом си плащат могат да рушат. и в къщите им е разруха, бил съм на гости на такива образи. манталитета си пренасят и върху чужда собственост и правят погроми. подкрепям да бъдат изхвърлени като ***

1

донева

преди 5 години

Хотелът трябва ли да напише, че са забранени и бензиновите резачки!