249

Анонимен

преди 5 години

До До Анонимен 263Не, не съм пиян. Нямам ниска и малка заплата. Работя добре. А това, кой е роб, погледни се в огледалото, там е отговора. Но ясни сте ми, вие за заплати сте готови да оплюете Родината си, и понеже не ставате за нищо, понеже не можете да работите при български работодател и български производител, затова работите при чужд. Аз зная, че парите от моя труд отиват за България и за Българската държава, докато вашите пари , от вашите чужди филиали - отиват в чуждата държава.

248

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХм, мислиш си, че работиш в немска фирма, но само пред мене така се представяш. А сигурно работиш като кенефеджия към тая ти немска фирма. И не си мисли, че работя за жълти стотинки, имам добри пари, а тези пари са от труда ми, а това, че имам различно мнение от твоето, не ме прави по- малко човек от тебе.

247

Анонимен

преди 5 години

До До 254Ще ти кажа, не съм от село Крушовица. А това, че работиш в немски филиал, не те прави по- човек от мене. Не мразя немците, но не ги харесвам. Немците са студени хора, а какво постигнахме като бяхме с тях? Загубихме територии, а какво да кажем, че Германия ни разпокъса на 5 части?

246

Анонимен

преди 5 години

До До 254Аз хапчета не пия, но като те гледам, имаш незабавна нужда от тях, защото пропускаш дневната си дажба. Аз ти казах, че си продажник, готов си майка си и баща си да продадеш, само да имаш някаква си заплата.

245

Анонимен

преди 5 години

Съвет към майката с бебенцето и други майки и техните семейства и деца:Ако сте в хотел/ къща за гости, но нямате в стаята такива "екстри" - котлон и кухненско отделение, отидете в ресторанта към самия хотел/ къща за гости, помолете ресторантьорите да ви направят плодово/ зеленчуково пюре / супа/каша за вашето бебе , срещу определена цена (нищо, че го няма в менюто, готвачите ще ви направят каша/ супа/ пюре за вашето дете, за определена цена). В бурканчета, сипете от кашата и ядете в стаята.

244

Хм

преди 5 години

"Ако този хотел ясно беше написал, че не се допускат котлони, щеше да има база да предявява претенции."Те котлони допускат явно, ама това не включва напръскани стени с олио, изгорени шкафове, опушени тавани

243

Анонимен

преди 5 години

До Собственик на хотелПрестараваш се :) Мисля, че българинъ не е толкова порпоаднал, че да изисква такива неща от хазяите на хотели. Аз и жената сме уравновесени и спокойни клиенти - пазим всичко, не притесняваме никого. Ако трябва д ахапнем нещо - имаме домашни сандивичи , предварително направени, преди да тръгнем за пшът, както и соленки и сладки. Пазим чуждото имущество, защото не желаем да си имаме неприятности с когото и да е било. Използваме хотелската стая само за спане и къпане

242

почивка

преди 5 години

До АнонименТри години подред ходим на море с 2 малки деца, във всеки хотел или къща за гости има апартаменти или стаи точно за хора като нас , с кухненски бокс ,зареден с всичко необходимо - хладилник,печка,кана за вода ,чинии,*** ш всичко друго. Даже с нова гъбичка за миене на чинии и веро.

241

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа, работиш 22 години като техен роб. Аз работя в България, ти работиш в чужбина като някакъв с ниско ниво. Аз съм общувал със всякакви - и със западняци и с руснаци - от руснаците нищо лошо не съм видял, сред западняците - малко са свястните, останалите ни мразят - и като хора и като народ. А ти, щом си работил 22 години със запдняците, и ми го казваш с гордост, ясен си ми : продажник, продал майка и баща си , Родината си и българския език за мижави евра/ долари.

240

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа, работиш 22 години като техен роб. Аз работя в България, ти работиш в чужбина като някакъв с ниско ниво. Аз съм общувал със всякакви - и с западняци и с руснаци - отр руснаците нищо лошо не съм видял, сред западняците - малко са свястните, останалите ни мразят - и като хора и като народ. А ти щом си работил 22 години със запдняците, и ми го казваш с гордост, ясен си ми- продажник, продал майка и баща си и Родината си и езика си за мижави евра/ долари.

239

Собственик на хотел

преди 5 години

Аз съм се нагодил към нуждите на българския турист. Всяка стая съм я обзавел със чушкопек за 3 чушки, цидилки за сирене и кашкавал, черво 14 метра за наденици, закачалки за сушене на бабек, буркани с капачки, метални легени за варене на лютеница, огнище, боб, зелен фасул, курник с 2 кокошки, казан за ракия, два сета имамбайлдъ по 100мл и като комплемент от хотела, две връзки люти чушлета и чесън.

238

Анонимен

преди 5 години

До До 247Ако е неприемливо говоренето на висок глав в Германия, защо чужденци се надпреварвта кой да говори по- високо и да крещи, само и само, ние, горките българи да си мълчим? В Софийския транспорт , чужденците западняци викат и говорят на висок глас, сякаш искат да кажат на българите това: " Ние сме господарите на света,м вие, бълагрите сте нищо, нямате право да говорите на български,а сте задължени да ни се подчинявате и да търпите нашите своеволия над вас, самите! Вие сте ни слуги!"

237

Анонимен

преди 5 години

С други думи от тази случка, можем да стиогнем до следните изводи:- стопанинът на хотела ( хазяин), осигурява необходимите условия за клиентите - ако има родители с малки деца, хубаво е домакинът да осигури стая с тераса, с малко кътче за готвене ( не за скара, но поне за приготвяне на леки, немиризливи храни - бебешки пюрета, варене на картофи и др. зеленчуци и др)- клиентът трябва да пази имуществото на хазяина, без ***, оцапани и надраскани стени, съсипан дюшек / легло и др.

236

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 246Хм, а нима не знаеш, че децата на западняците са кресливи, невъздържани и груби? Когато видях англичнаи, францизи, испанци и немци, които със семействата си децата си говорят и ВИКАТ, за да ги чуят едва ли не българите (българите не могат да говорят на спокойствие на български език - български език не се чува сред западняците , когато са в транспорта,хотела и къде ли не!)Предпочитам да има български и руски туристи: спокойно и приятно. Предпочитам бг и руските майки и деца

235

Анонимен

преди 5 години

Разбирам хазяйката, тя иска да опази хотела, а и клиентите да се чувстват удобно и приятно. Относно младата майка с бебенцето, моля ви, не я съдете толкова строго. Няма нищо по- приятно от това да има млади майки. Много се радвам, когато видя млади майки българки и техните бебета - гледката е прекрасна и жизнерадостна. Щяло бебето да пречи на спокойствието на другите хора? - това е пълна глупост! Вие какво искате от младата майка? Да не излиза никъде, само защото е майка и има бебе?

234

Анонимен

преди 5 години

Влада Протич е хубава млада жена , майка и с малко бебе. И какво като е рускиня? Руснаците са добър народ, аз съм общувал с руснаци, много приятни, умни и достойни хора. Разбирам и хазяйката и нейните тревоги, но ако това е голяма тревога, какво да кажем за многото западняци, които идват тук в България, за да рушат и пият и повръщат на поразия? Само не мога да се съглася с мнението на хазяйката: клиентът НЕ е Бог, клиентът е просто е клиент, нищо повече.

233

Анонимен

преди 5 години

Влада Против е хубава млада жена , майка и с малко бебе. И какво като е рускиня? Руснаците са добър народ, аз съм общувал с руснаци, много приятни, умни и достойни хора. Разбирам и хазяйката и нейните тревоги, но ако това е голяма тревога, какво да кажем за многото западняци, които идват тук в България, за да рушат и пият и повръщат на поразия? Само не мога да се съглася с мнението на хазяйката: Клиентът НЕ е Бог, клиентът е просто е клиент, нищо повече.

232

Анонимен

преди 5 години

Продължение от 239Нека българите, незавсимо каква работа имат , да имат повече уважение към самите себе си, т.е към самите българи. От най- голямото работно положение, до най-малкото работно положение, българите трябва да си помагат и да се подкрепят. Казвам ви това, защото чужденците , особенно западняците НЕ ни харесват, те са кръвопийни потребители на чужди за тях блага.

231

Анонимен

преди 5 години

в чужбина ако извади котлон и го сложи в стаята ще си плати като поп и ще се радва ако я бяха изгонили само в някой държави е толкова немислимо ,че предполагам направо в ареста отива

230

Анонимен

преди 5 години

Разбирам, че жената е възмутена , заради тази грозна постъпка. Не може българския хотелиер да гони своите си - българите, а същевременно се чуди как да угоди на тъ/пи/я западняк, само и само "за да не се излага/ме пред чужденците". Има българи, които с аготови майка и баща си да продадат, само да удаждат( като роби) на западняците. Мразя тази непочтена черта у българина. Мисля, че трябва да имаме уважение ПЪРВО към самите БЪЛГАРИ, а после и към чужденците. Българинът в Родината си НЕ е чужд!