29

Анонимен

преди 5 години

Държавата на БГмамите, които целокупно дават мнения и препоръки за хотели, електроуреди и автомобилни гуми.

28

ad

преди 5 години

Няма как да се каже кой прав, кой крив. Имаме само честната дума на двете. Но съм съгласен с коментиращите, че има гости мърлячи, които заслужават да бъдат гонени най-малко заради неуважението към своите домакини. В същото време обаче сам изпитвал и промяната в поведението на хазяите преди и след като вземат парата - докато им капне всичко е килим от рози, а после отношението се обръща на 180.

27

Анонимен

преди 5 години

Чалга поколението явно е започнало и да се размножава...

26

Питам

преди 5 години

Какво търсимайка с десетмесечно бебенва морето? Не знае ли че и за бебето не е добре?

25

Анонимен

преди 5 години

В Германия ако така самоволно постави котлон върху мебелировка, ще й забранят да стъпва в страната...

24

Анонимен

преди 5 години

Майки балалайки колкото искаш.

23

Дзъ

преди 5 години

....значи утре тръгвам към морето на хотелче - в списъка ми освен *** и джапанки имам: кафе машина - щото нали сутрин кво да давам лев и двайсе, тостер - децата без препечена филия не ги пускам носа да си покажат, сокоизтисквачказа фреша, една малка фурничка раховец... даже е с котлончета - за кюфтетата... друго си е домашно изпържени... колебая се едно малко мразче -хладилник дали да не метна в ремаркето...ама ще реша в последния момент... ехааа кво моренце ме чака - супер

22

Анонимен

преди 5 години

Ами да слага бурката и да ходи в Турция!Там ласкаят туристите...Ако си човек от малцинствата, може и да ти хареса...

21

Европа

преди 5 години

Момичето така е свикнало върху раклата в спалнята да има котлон, а върху пералнята в банята да стои сушилника за чиниите. На село е така, но в града има установени правила. Стана смешна малката, прибери се, защото Хотела и в Страсбург ще те осъди и ще плащаш като баба Хаджйка. Прочети Наредбата за Противопожарна защита и ще ти стане ясно как и къде се ползват електрически уреди. Наглостта е огромна, отвратителна Лолитка!

20

Анонимен

преди 5 години

Българин за бизнес не става !

19

Анонимен

преди 5 години

Вече ,ще знае ,че там Не Се Ходи на Почивка :)))))

18

Баровецо

преди 5 години

Отишла на почивка да готви!

17

Наблюдател

преди 5 години

"Ако този хотел ясно беше написал, че не се допускат котлони ... " що за глупост !?!Ако някой с извинение се беше *** в средата на стаята, пак хотела ли щеше да е виновен, защото не бил "ясно написал", че това "не се допуска". Права е хазяйката, напълно основателно е изгонила тази лигла.

16

аман от шматки

преди 5 години

толкова много стаи и апартаменти се предлагат като иска да готви да си наеме апартамент с кухня ,а не да разваля стаята на жената ,то се вижда ,че не е пригодено за готвене,има голям избор на студиа с кухненски боксове .Като си с малко дете и ще готвиш наемаш си студио ,пригодено за готвене,а не стая и да мажеш вътре....после собствениците били виновни,че и направили забележка

15

Анонимен

преди 5 години

Капитализъм не се прави с комунистически отношения.

14

Борис

преди 5 години

Ами да включи котлона на терасата-защо го поставя на секцията?? Как може да поставяш нагревателен уред върху мебел и то, до телевизора?Това е ниска култура и въпреки добрия и съвременен вид на глезената майка, показва колко и е интелекта...

13

Анонимен

преди 5 години

Заради клоунизма българинът се превърба в мързел, мрънкалник, подигравач, комплексар, грубянин, невъзпитан. Да не говорим, че мекотата, която е имало мажду хората преди 1944 г. е изчезнала. Сега всеки се ужасява от грубостта на обслужването.АМИ В ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ НЕ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ.

12

Бате Гойко

преди 5 години

"А според Румен технологично нещата трябвало да бъдат направени така, че туристът да не може да унищожи каквото и да било в хотела." - нещо като килия?Ние сме с две деца(едното е още бебе), затова вземам малък апартамент. С малки деца и без кухня- не става. Ако си потърси човек по-от рано се намират на по- добри цени от хотелските стаи.

11

Анонимен

преди 5 години

Ходете още по пропадналото българско черноморие. Като се прецакате няколко пъти ще ви дойде акъла. В България драмата идва с паркирането, продължава с настаняването, на плажа ходиш с портмонето за да си плащаш за чадър, който няма как да откажеш понеже те са забити от водата до края на плажа. По улиците се пазиш от местни мутри да те не сгазят или бият. Храната в хотелите е ниско качество и на емитиращите продукти казват, че е сирене.

10

Да

преди 5 години

До man,Тази жена от клипчето прилича ли ти на такава? Според мен не е. Предвид и че с бебе, хазяйката все можеше да измисли нещо, за да постави под котлончето, за да не ѝ повредят мебелите. Я мрамор, я нещо друго. Интересно защо в другия хотел нищо не е повредила? За съжаление мнозинството хазяи са злоноамрени и оставаш с впечатлението, че си им длъжен. И не на последно място, майката е много секси, евала :)