11

Анонимен

преди 5 години

Да вземем да го изберем и на мястото на човека с ишиаса та малко от малко Европа да живне.Ми айде изберете го, сега септември има избори за Евро парламент! Отивай да работиш на терен, а не само да се плюнчиш пред смартфон-а!

10

Анонимен

преди 5 години

Ами нали партията на Меркел е християндемократи,това означава,че промяна няма да има.

9

Burzum

преди 5 години

Маджарския Ерджолан ефенди!Същински Януш Хуйнияди....

8

Анонимен

преди 5 години

Да вземем да го изберем и на мястото на човека с ишиаса та малко от малко Европа да живне.Мисюлманите да си седат в мисюлманските държави, а кюмюрестите в калната дупка, откъдето са изпъплили.Както европейците не тръгнаха да емигрират при тези смърдели, а те все насам бягат щедро финансирани от чичко Сорос. Този е за незабавен разстрел, той и шайката му съдружници илюминати.

7

Анонимен

преди 5 години

хора дръжте се - фашизма и национал-социализма (който не е никакъв "социализъм") идват !системата се преформатира, мутира в ново състояние ... за да оцелее под напора масите, който се задава.който не му е ясно, да му кажа, че "дясно" на което е олицетворение фашиста орбан, съгласно Нолан, означава - висока икономическа свобода (на капитала) и много ниска лична свобода (на индивида)!

6

V

преди 5 години

А наще,,националисти,, от НФСБ внасят украинци при заплати от 500 лева по морето. Ми квито са ни националистите такава ни и държавата. При толкова юалки заплати да внасят работници от държави които не са в ЕС е антинародна политика. НФСБ са неолеберална партия.

5

Анонимен

преди 5 години

Трай коньо за зелена трева!

4

Анонимен

преди 5 години

Чак аз станах да му пляскам само докато му четях речта.

3

51-вият щат ????

преди 5 години

Защо по БТВ вървят 2 реклами с надпис горе в ъгъла, че се финансират от посолството на САЩ в България ? Едната с онзи алкохолик и някаква нова с едни ромски певци и "хармония'

2

Анонимен

преди 5 години

"Така той се надява да се сложи край на мултикултурализма"Всички искаме това, с изключение на брюкселските амеби.

1

От все сърце

преди 5 години

ВИВА ОРБАН !!!