31

dnes = fake news

преди 5 години

тоя вече почва да става смешен. поредния нацист като тръмп.. до сега се правеше че защитава унгария а сега вече гони нациски политически сцени по света. аман от комплексари.

30

Devam 2023

преди 5 години

яяя аз пък си мислех че ЕС е светска организация, щом може християндемокрация защо да не може национал-ислямизъм ?

29

Анонимен

преди 5 години

Кога най-накрая ще се появят в европа хора с ляво икономическо мислене, но консервативно настроени? Аман вече от психо десни, но консервативни като Орбан и левичари, защитаващи само малцинствата без реално да им пука за хората. Не ми го хвалете десния Орбан моля ви се.

28

Анонимен

преди 5 години

Тоя сам не вярва на глупостите, които плещи, но важното в случая е, че хората му се връзват.

27

Анонимен

преди 5 години

Според вас Орбан вярва ли в Бог ?

26

Анонимен

преди 5 години

Именно християндемократите на Меркел съсипаха всичко !

25

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Популистите са големи смешници. Християндемократите са точно хората, от които се жалваш бе, унгарски ***!

24

Анонимен

преди 5 години

Християндемокрацията ще върне Европа във тъмните векове от ранното средновековие. Ще има клади, аутодафета и всичкото християндемократ ще сте крепостни селинджъри.

23

Дядо Ви

преди 5 години

Изключително дразнещ тип е тоя Орбан. Поляците също. Да се махат и те от ЕС.Националисти .. патриоти ... след 10 години новите фашисти.

22

Анонимен

преди 5 години

Християнството днес няма нищо общо с вярата в Бога,а е езически бизнес ,факт .

21

ergen4ev

преди 5 години

простоватите нации са лесни за манипулиранеганю е типичен пример както този унгарски популист се възползва от преобладаваща простоватост по неговите географски ширини за да критикува и лае всеки ден ЕС но без всъщност да има разумна алтернатива да предложи по какъвто и да е проблем.Такива едва ли си дават сметка че ако го няма ЕС утре те ще са в блатото от където излязохме източноевропейците вчера

20

Анонимен

преди 5 години

Какво *** изказване! Тоя да не е прекалил с токайското?

19

Анонимен

преди 5 години

Християнството и всяка друга религия са вредни за едно цивилизовано общество и обидни за един образован интелигентен човек.

18

Анонимен

преди 5 години

Абе тоя Орбан не знае ли, че Меркел е лидер на християндемократите в Германия?

17

ergen4ev

преди 5 години

за да принадлежиш към определено семейство трябва да спазваш същите ценностиевропейските пари са му сладки но поради неспособността си да управлява по сходен или същия начин и правила както успелите той се тръшка на земята като малко дете на което току що искат да вземат близалкатаех колко им е трудно на популистите че всеки ден трябва да изхвърлят в публичното пространство поредната простотия противоречаща на логика

16

ха-ха-ха

преди 5 години

Може, ама не вярвам...

15

Вуте

преди 5 години

През 1683 година,Ян Собиески(поляк),спира ордите на кара мустафа,да завладеят западнала европа пред стените на Виена!Дано Орбан и новите политици,които,ще бъдат избрани да спасят,нас и Европа,от ислямската чума...

14

Виктор Орбан

преди 5 години

е един Нормален Човек,Политик и Властник - и Точно затова Дьорд Шорош се Бои от него като дявол от тамян!

13

Циник

преди 5 години

В Брюксел нито един от търтеите - не е избиран! Кристалини...Мария-Габриели...Барековци...СтаниШефци...има и депутати българи със звучното име Али-Али!Всичките са пращани, и назначавани.Веднъж впили се в таз чутовна нянка...ги интересуват заплатите, и лобитата които им плащат! Дано както се надява Орбан - на власт дойдат десните, и спасят Европа от исляма , и кръвосмешенията с африкански и арабски питеци.

12

Циник

преди 5 години

Начело на Германия - е обучавана комсомолска активистка с приятели ( цръния Обонго ) отвъд океана - той 8 години разбутваше арабския мравуняк, и и пращаше човекопадобните - да ги хрантути с парите на европейците! "Отмъщението на Хонекер" е вече 16 години на власт! И това е "демокрация"!Във Франция на власт дойде - геронтофил , възпитаник на Ротшийлд...Англия се опитва да се оттърве - от плащането на милиарди за шебеци, и павиани от Африка! В Брюксел нито 1 от търтеите не е ИЗБИРАН!