51

Анонимен

преди 5 години

Вчера Орбан приветства основаването от бившия крайнодесен сътрудник на Доналд Тръмп - Стив Банън, на антиевропейска политическа формация, наречена "Движението" с цел подсилване на националисткия, антиимигрантски вот на изборите за ЕП догодина.............................................................Освен това Стив Банън заяви, че неговата организация ще работи много активно за разпада на ЕС.

50

ПЕНКО

преди 5 години

ВСИЧКО КОЕТО ВЪЗПРИЕМАХ, УЧИХ , АНАЛИЗИРАХ И РЕШАВАХ МЕ НАПРАВИ АТЕИСТ -МАТЕРИАЛИСТ В -НАУЧЕН СМЕСЪЛ . ТАКА ,ЧЕ -УВАЖАЕМИ ОРБАНК УБЕДЕН СЪМ ЧЕ МЛАДЕЖИТЕ /ЧИЕТО Е БЪДЕЩЕТО / ЩЕ СЕ ОТЪРВАТ ОТ РОБСТВОТО НА ХРИСТИАНСТВОТО / ЕВРЕЙСКА ДАЛАВЕРА СРЕЩУ СИЛНИЯ РИМ /!!! ПО -БАВНО ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ МЮСЮЛМАНСТВОТО -ПРЪКНАЛО СЕ ПРИ СЛАБ РИМ-НА СЪЩИТЕ МЕСТА !!! ОПИУМ ЗА ПРОИЗВЕЖДАЩИЯ НАРОД Е ВСЯКА РЕЛИГИЯ -С ГОСПОДАРИ ,СЛУГИ И РОБИ!!!

49

Анонимен

преди 5 години

Положението е неспасяемо!Африканци нахлуват в испанска територия, като изливат негасена вар от туби върху испански полицаи. 30 полицаи са ранени(изгорени).Никакъв глас на осъждане на тази ХИМИЧЕСКА АТАКА.В Сирия, само се намериха следи от хлор , дета с него се дезинфекцира водата от водоснабдителната мрежа и колко лошо, какъв диктатор.А в медиите не се среща никаво осъждане на химическата така на нахлулите от Африка престъпници!Как, те са бедни бежанци!Те са брадати майки с деца на исляма!

48

Паметлив

преди 5 години

Преди десетина години и повече един немски президент каза:"Самоубиваме се!",визирайки наводняването на Германия с мюсулмани.Естествено,бе принуден да се оттегли.Колко далновиден е бил човека и колко заслепени противниците му.Сега казаното от него е очевидна истина,но пак не се вземат мерки!Та за Орбан-докато събере достатъчно съмишленици за спасяване на Европа от исляма-може положението да стане неспасяемо...Все пак не ми се вярва И.Европа да допусне мюс.литата,дори цената да е отделяне от ЕС!

47

Додо

преди 5 години

Бог да пази Орбан - от времето на Фюрера до наши дни, той е първата лястовица на истинските политици, които правят това, за което са отредени - да защитават народа си преди всичко! След него дойдоха и Доналд Тръмп, и Себастиян Курц, и Матео Салвини! В Европа и целия Цивилизован Свят има надежда, откакто тази промяна на хора с чувство на дълг към Отечеството дойде, с Божията помощ! Дано и на нас, Българите, нашият милостив господар, Бога наш, ни даде един лидер и водач като Орбан! Амин!

46

До fake news

преди 5 години

Sorry - да се чете - чувството за хумор - sorry and sorry...

45

До fake news

преди 5 години

Явно си ми обявил дуел по остроумие,но на един от двама ни чуството за остроумие куца и с двете ръце...

44

До fake news

преди 5 години

Неведнъж са пробвали да ме доят и неведнъж са се отказвали,виждайки че вместо мляко ги дарявам със друга субстанция...Биковете се доят по-различно от кравите..

43

fake news

преди 5 години

До До fake newsбре ти и психолог стана тука изведнъж.ммда. нещастници като теб трябват да бъдат мачкани по всяка възможност. за друго не ставате. проблем? явно не, защото унищожихте страната с тъпотията си. умните от нас ви разбраха и знаем как да ви доим.

42

Анонимен

преди 5 години

Само може да си мечтаем за политик като Орбан!!!!НО така е когато народа е разделен на платените бюрократи(които знаят че без Разбойко за нищо не стават)срещу нормални,на които им омръзна да се борят срещу мафията и бягат навън(където НЕ е въобще хубаво,НО е по-добре от мутрония)

41

До fake news

преди 5 години

Много си злобен и вулгарен - обичаш да причиняваш болка и ти е приятно да нараняваш.Мисля че си кофти човек и fake man - за какво да си пишем писъмца с теб?!

40

fake news

преди 5 години

До До fake newsте нищо не оформят човече. те просто са бедни мишки като теб и за друго освен да гледат граматиката не стават. сега светна ли ти? и си прав. 350 и е много. мисля да и кажа 300 от септември.

39

До fake news

преди 5 години

Не стоплям - кви секретарки за по 350 лв?! Можеш да хванеш някоя мнооого изпаднала женица за чистачка с тия ,,пари" - ама чистачки ли ти оформят бизнес-документацията?!

38

Анонимен

преди 5 години

Този мъж има топки а *** боко стафиди

37

dnes = fake news

преди 5 години

До 33 до 36не ми дреме как се пише. имам си секретарки като теб за 350лв да ми пишат документите които ги четат само неуки лелки в администрацията. за всичко останало ползвам глобален език.nfsb??? HAHAHA. ми то валери си е баш.... индиец и е в кохорта на атака тоест гроб.нфсб = гроб. ама мизерници като тебе не го разбират

36

33 до 36

преди 5 години

Пише се,,***'' с У,а в урната пуснах за Радев и за НФСВ - твоята Кончита ми е през вурста / салама / - ако поназнайваш немския...

35

dnes = fake news

преди 5 години

До До 32а ти па.. правиш се на мъж докато гласуваш за гроб - олицетворението на всички отайки и неизбрани сексуални ориентации. ама си голем на интернета. а на урната направо си пускаш плика за кончира вурст.

34

BURZUME

преди 5 години

На колко бози си,че не ти разбрах посланието?

33

Burzum

преди 5 години

Сега пък Алахдемонстрация.....искаме си единниии светлиии комунизъм бе....

32

До 32

преди 5 години

Абе младо - МЪЖЕТЕ не са смешни,СМЕШНИ са третополовите - капиш?