9

привет от Германия

преди 5 години

Подкрепям идеята да внасяме газ от САЩ !Така руските диваци и агресори ще станат още по-гладни !

8

УбавиНовиниДнес

преди 5 години

Много убаво! Немски коли за американци, гмо соя и скъп газ за европейци.

7

привет от Германия

преди 5 години

Ако Тръмп наложи мито върху автомобилите от ЕС , ами тогава направо да внася руски москвичи и жигулита ! Тръмп не е глупав и няма да скъса връзките си с ЕС !

6

потърпевш

преди 5 години

Голямата сделка!!! Така ли ви спуснаха да пишете. Малко акъл нямате ли като медия, нещо да се направи анализ, да се помисли какво точно се е случило там?? Тръмп изклатурка ЕС по най-глупашкия начин. Подсигури пазара за ГМО соя, както и износ на газ за ЕС на доста по-високи цени. Честито на тези, за които това е голяма сделка! Тръмп е бизнесмен от класа. Като гледам, му доставя голямо удоволствие да се гъбарка с ЕС.

5

Сандокан идва

преди 5 години

Във вените на Жан Клод тече ракия.

4

1

преди 5 години

сигурно с ишиаса,който го има ,му е помогнал да омае Тръмп.

3

Анонимен

преди 5 години

"Укротяването на Тръмп: Как Юнкер го омая на негов терен"Дъхнал му е на ракия и високата концентрация на алкохолни изпарения е свършила останалото. Снимката е запечатала момента на обгазяването, на Тръмп вече са му омекнали колената и се държи за Юнкер.

2

Анонимен

преди 5 години

Как Юнкер го омая на негов теренЛъхнал му е и от изпаренията бай Дончо се е напил на мотичка.

1

тъй тъй...

преди 5 години

Американската соя според техните експерти е на 96% GMO. Много е 'постигнал' стария пияница Юнкер - да вкара още GMO в Европа! Ама спаси Германските автомобили! За това Франция не е съгласна със 'успешната сделка'