29

Омайването...

преди 5 години

Тръмп никога не е възнамерявал да налага мита на немските автомобили. Той просто обясни, че ако го направи, а може да го направи, икономиката на Германия ще рухне, а от там и цялото ЕС ще се срине. После дойде и спусна да пияницата Юнкер какво трябва да направи ЕС за да не се случи това. А Юнкер нямаше друг избор освен да се сългаси и да обещае че ще го направи, макар че той няма никакви правомощия за това, той е само един чиновник на висок пост.

28

Анонимен

преди 5 години

Толкова го е омаял, че сега Европа ще е длъжна да купува газ и соя от щатитеЮнкер защитава интересите на Германия в случая, а не тези на Европа

27

Анонимен

преди 5 години

За Юнкер най важно е била да не се слагат тарифи на спиртните напитки.

26

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕдна трета от националния доход на страната ни се получава от руска газ,сега ще затънем до шия,вижте какво става - skandalno.net/%d0%bc%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b2%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%b5-%d0%b2%d0%be%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%81%d1%82%d1%8a%d0%bf-181166/

25

АТАКИСТ

преди 5 години

до 23 То щото канадската фирма Дънди Прешълс дето ни изнася златото от България плаща данъци?***!

24

Ихаа

преди 5 години

Ама яки смучки са си ударили.

23

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияНали това ти казвам вие ще сте на евтин американци ние на скъп руски, ама като гледам дойчовците втора тръба строят.

22

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияДо АнонименВие в немция като по-умни ползвайте американски газ, а ние в България като по-прости ще сме на руски.............................Ами вие винаги сте били компенсация на търговски загуби които търпят руснаците , винаги са ви пробутвали по-скъп нефт и газ за да компенсират загубите си от търговията със Запада !....................................................................А за капак на всичко руските фирми в България дори и данъци не плащат !

21

Анонимен

преди 5 години

Залъжете го нещо превод на китаиски ало кои ще залъжете

20

Анонимен

преди 5 години

Като се съберем и се напием ще гледан диема пуснал съм онова отгоре абе емиле вие спите ли в близо и в булсат бре

19

Анонимен

преди 5 години

А останалите държави и ние какво ще изнасяме?Тези си решават от името на целия съюз,без да питат никой,а после всички страни трябва само да изпълняват.Къде е демокрацията?Ние четвърти райх ли сме или ЕС?

18

АТАКИСТ

преди 5 години

Въпрос с повишена трудност:Бай Юнкер на колко Джака е на снимката?На 3 или на 4?

17

Анонимен

преди 5 години

Тръмп се напил от изпаренията на Юнкер, след което двамата се почерпили ГМО соя и довършили шишето, дето Юнкер го преполовил в самолета. На Юнкер му потекла кърма от зърната, a на Тръмп му поникнали мустаци в ноздрите, после и двамата се смяли и периодично изпускали втечнена американска газ от тръбите.

16

Анонимен

преди 5 години

За соята Китай я изкупува,ако е и на намалена цена,но за втечнената газ в големи количества как ще я изкупуват за деверсификация кат само за една люта зима запасите на американците не им стигна та им закараха дружно да изкарат до края на края зимата,че даже се похвалиха въпреки различията в политиките бизнеса е дружен и първопроходец пред сред политици дето се поскарват дружно за пред камера и няма да ги оставят да мръзнат заради хаира на някоиси за добри цени при нужда и плащане не се отказва.

15

Ludoto Lenche

преди 5 години

...HA HA HA ...tezi ot ES ...I predstava si niamat kakvo gi chaka !!!..." Ukrotili bili Tramp " ?!?...Koi pianitsata Junker ?!?....goliam maitap sa tezi ot ES !!!...I si viarvat ...tova im e tragediata !!!

14

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименВие в немция като по-умни ползвайте американски газ, а ние в България като по-прости ще сме на руски.............................Ами вие винаги сте били компенсация на търговски загуби които търпят руснаците , винаги са ви пробутвали по-скъп нефт и газ за да компенсират загубите си от търговията със Запада !

13

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германияслагай вазелина и отивай да обслужваш новите гости на Меркел, стига си писал глупости.

12

Анонимен

преди 5 години

То и нашия вожд така го хвалят в Брюксел колко е умен и корав.

11

Анонимен

преди 5 години

На Тръмп.Не му остава нищо друго.Освен да "величае" Юнкер! Той Юнкер клекна на всички искания на Тръмп! Е какво друго му остава Освен да го тупа по рамото и го "величае"!? Клоун и фигуранти е Юнкер специално за мен!Не ми се коментира повече! Късно е просто!

10

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияВие в немция като по-умни ползвайте американски газ, а ние в България като по-прости ще сме на руски.