49

Активист на БКП

преди 5 години

Глупости !!! Сега европейските пазари ще се наводнят от американски и канадски *** !!!

48

Анонимен

преди 5 години

Вярно е, омаял го е! Поне дотолкова, че да си дадем сметка, че се е случило преди около 30-тина години и не е бил Юнкер, а Мелания май! :-) Иначе новината си е вярна - вече даже истинските медий потвърдиха, че тези двамата са се срещали във Вашингтон.

47

Ха ха

преди 5 години

Абе, до сега четох статия в която пише че Тръмп хитро е преметнал Юнкер и го е накарал да даде обещания срещу нищо от страна на Тръмп и Европа била много ядосана на "стария алкохолик" . Тук пък обратното станало. Да не би да са се срещали два пъти ? Такива статии ЯСНО показват коя медия на кого целува гъ...... за . И служат за ТОЧНО преброяване на троловете . И те с кафяво по устата . хахаха

46

Анонимен

преди 5 години

Тръмп си постигна целите и ЕС му клекна. Което пък се представя за победа на ЕС от нашите европейски клоуни! Браво на Тръмп, велик е!

45

Додо

преди 5 години

Хахаха! Тръмп изми пода с Юнкер, а левашките, юдейски медии, от които преписва "публикации" Днеса, го изкарват все едно Тръмп се е уплашил, или пък впечатлил от дъртия хомосексуален алкохолик ...и му дал безплатни билети за Рая!

44

Анонимен

преди 5 години

у нас,все още обаче има специалисти,а ако няма може да си внесем от Азия ..... ***

43

П

преди 5 години

Пак целувки

42

Анонимен

преди 5 години

Едно време се подиграваха на Живков,че ги прегръщал и целувал, но сега е същото- ще се изядат!

41

к

преди 5 години

До Крайразбраха се ЕС да внася повече соя и втечнена газ от САЩ, а в замяна Тръмп обеща да не въвежда нови митаЕС козирува и изпълнява - това е истината много ми напомня бившия комунистически СИВ

40

Край

преди 5 години

Байер купи Монсанто. ГМОто вече си е европейско. Ще се маа соя ДНК на гущери - свиквайте.

39

Край

преди 5 години

Да Тръмп много му хареса Юнкер. Директно жертва всички други интереси на ЕС за да защити - немската автомобилна промишленост. А тя е върха на цялата друга промишленост на Германия. Визите за българите си остават. И те така. Някой са по-равни.

38

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАбе стига глупости,умишлено се съсипа всичко у нас,все още обаче има специалисти,а ако няма може да си внесем от Азия.За какви 20-30 години говориш,може да стане веднага,въпрос на желание и пари!С очите си видях как Турция от много бедна страна,от нищото, започнаха с дребно производство и се развиха само за около 10 години,без чужда помощ,просто си внесоха машини.Ние имаме и друго предимство,че сме близо до Азия и Русия,там където са пазарите и се печели,трябва да си върнем тези па

37

Анонимен

преди 5 години

Щом са си договорили газта,те да си я купуват,а ние да си купуваме евтина газ от Русия,директно от ЮП.

36

Анонимен

преди 5 години

Предлагам ЕС да излезе от НАТО,там се вкарват стотици милиарди,с които може да се развият наука,производсво,образование,да се вложат в социални дейности,в подпомагане на бизнес в и извън ЕС на всички европейци!И ако искат да направят една собствена малка армия във всяка държава,без големи разходи и напълно независима.

35

Анонимен

преди 5 години

Моят коментар е номер 12...Сега искам да допълня нещо само! Не чух никакъв коментар от Борисов по темата! При пазарна икономика.Ама никой не може да те задължи. Да купиш от някого или някоя държава СОЯ.Която не ти е нужна!-:)Нали? Купуването и означава Че е политическо а не тактическо или икономическо решение!!!! Е кво правим тогава? То голямо прегръщане демонстрира тук фигуранти Борисов в България.А сега не смее да го критикува ли що???Фигуранти е и самият той! Аман от фигуранти в тази политик

34

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТи имаш ли какво да изнасяш?Никой не те спира - митата падат!За да изнася България трябва да е конкурентоспособна, да развие производсво, процеси, организация, кадри, традиции. След 89та всичко беше съсипано. А ако се почне сега ще са нужни поне 20-30 години и стотици милиарди капитал, ако не и трилион. Това никога няма да стане. България ще изнася само евтина работна ръка и ще служи за пазар и за евтина аутсорсинг дестинация на големите западни компании.

33

Анонимен

преди 5 години

Европейските пари са целеви само за магистрали и за стадиони, спа центрове, градинки и фитнес зали по селата. Брюксел не дава с тях да се развиват собствени технологии и родно производство. Германия има свръхпроизводства, тя ще проузвежда, ние ще внасяме. Германия е стугнала критичната точка, няма къде да си продава стоките. Един средно голям нов завод в България който произвежда стоки внасяни от Германия може да предизвика вълна от уволнения на немски работници.

32

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНие изнасяме евтини черноработници и труженички от сферата на специалните услуги. И внасяме немски стоки. Добре работи членството ни в ЕС.

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТолкова го е омаял, че сега Европа ще е длъжна да купува газ и соя от щатитеЮнкер защитава интересите на Германия в случая, а не тези на Европа---------Юнкер не може да взима такива решения и да обещава такив неща на Тръмо, това са просто разговори. А Ванката Клод-Юнкер всичко може ще обещае, особено ако го заболи ишиаса.

30

Анонимен

преди 5 години

А останалите държави и ние какво ще изнасяме?Ти имаш ли какво да изнасяш? Никой не те спира - митата падат!