183

Анонимен

преди 5 години

Богат гаден, много си *** и така, както се държиш и наричаш персонала слуги, на сто процента не си богат. Само си гаден. И ти го казва някой за какъвто се представяш ти. Незачитането на човешкото достойнство обикновено иде от тия, що са отгледани ограбени духом и не са се осъзнали, че са хора. Явно си и млад. Преиграваш.

182

Анонимен

преди 5 години

До 189Защо да е грозни, да имаш слуги ?!??Това престиж. Значи, че имаш повече и си живееш живота добре. Кой не би имал слуги, ако няма възможност ?!? Кой ?Само комунист или джендурята.

181

Анонимен

преди 5 години

Тази изрисувана празна делва дори не заслужава да бъде коментирана,а игнорирана.Какво е това Инстаграм звезда? Пълни глупости.

180

Гост

преди 5 години

Изключително грозно е да кажеш, че имаш слуги. Заклинам те да загубиш онова, на което най-много държиш

179

ПроСоТо

преди 5 години

До ПроСоТотова "долу не е до българин а до ванката" гласеше:-"Също и и като оня питбул,нахапал до смрт детето.В отчаянието и съжалението за постъпката си,отишъл в манастир"ЗАЩО ГО БАСТИСА?!

178

Богат Гаден

преди 5 години

И аз имам слуги, но са на договор от по 40 часа и до там. Е вижте, ако някои й открадне нещо, аз не го бия, полицията го прави за мен. А това, че за Тея пари се хващат да работят, не е мой проблеми :)

177

Анонимен

преди 5 години

И от кога в историята турци и тюрки е едно и също, само да всея съмнение в едно от стоте неща, които леко и неумишлено си объркал.

176

Анонимен

преди 5 години

"Турци Индийци Китайци са били не с по малко роби и нищо не са измислили защо не могат да мислят."Че то и българите са турци. И българите са тюркско племе. За справка, прочети за племето Кайъ, от което произхождат хората създали по-късно Османска империя. Разгледай символния им знак. И се поинтересувай защо са били наречени "хуноподобни тюрки". Какво ли общо имат с българите, дали не е защото дори са споделяли една и съща земя стотици години и са говорили един и същ език. И са имали един бог.

175

ПроСоТо

преди 5 години

опа!..това долу НЕ е до "българин",а до "Ванката"..грешката е моя,"българин",прощавай!

174

Анонимен

преди 5 години

"И се закачи за мен като кука"Ще се закача. Защото да си НПО-индоктриниран безродник в страна с изчезващо население и да плюеш хората, които все пак милеят за нея си е национално предателство.Та така.

173

ПроСоТо

преди 5 години

До Ванкатаможе и да си прав...Веднъж прочетох някъде,че всеки лъв са съдира от рев и му иде да си отхапе лапата за това,че изпапкал малкото антилопче..Повечето от тях изпадали в депресия след първия обяд с мръвките на газелата и ставали масово вегани..

172

Анонимен

преди 5 години

Какво му е красивото на тоя забулен торбалан?

171

до 178

преди 5 години

До Анонимен"Ако нямаха петрол, още щяха да живеят в палатки с камилите."Да де, ама те имат петрол, а вие нямате. Шо така, а? Иначе с "ако" всичко може,-------------Кои сме "вие" ...и кой се ти бе... цъpвул нещавен!

170

Анонимен

преди 5 години

"Причината за промяната в закона стана убийството на домашна прислужница от Филипините. Нейните работодатели получиха смъртни присъди."Българите могат само да мечтаят да слугуват в държава като Кивейт.

169

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Ако нямаха петрол, още щяха да живеят в палатки с камилите."Да де, ама те имат петрол, а вие нямате. Шо така, а? Иначе с "ако" всичко може,

168

анонимен

преди 5 години

***! Тази заслужава да се натири някъде в пустинята и сама да се грижи за себе си! Била красива, ако нямаше пари, как ли щеше да изглежда?!

167

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 170Повтаряш моите думи и собствената си агресия я преписваш на мен. И се закачи за мен като кука. Това ли ви учат в Централата? Типични милиционерски номера. *** си.Няма да отговарям на провокациите ти повече. Излагай си се. Пардон- патриотарствай!

166

Анонимен

преди 5 години

Тази да не се е родила мъж, та така разсъждава?Ако нямаха петрол, още щяха да живеят в палатки с камилите.

165

Анонимен

преди 5 години

Повечето от българите се третирани много по-зле на работното си място и живеят много по-зле отколкото една прислужница в Кувейт. Нищо че имат паспорти и могат да пътуват за париж, и им направиха и магистрали да пътуват с таралясниците в чужбина в Гърция.

164

Българин

преди 5 години

На мен да ми дадат такъв лукс да живея аз никота няма да третирам така слугите си, ще се държа човечно с тях, в неделя след обяд ще им давам половин ден почивка да имат и те лично време, ние българите сме хора, не сме като арабите. Ама не ни е дадено да живеем в лукс, живеем като животни, иначе сме по-хора от арабите.