283

Ак 47 номер

преди 5 години

Какво лицемерие,в лицето на тази жена.Гнусотия,това е болест.забрана на тази анти-човешка простотия,наречена ис....Гнус ме е да напиша цялата дума

282

Мхм....

преди 5 години

Мхм...над 2.000.000 последователи в Инстаграм ?!?!?! Че кой НОРМАЛЕН човек би последвал една вещица на Исляма, па макар и обявена за "красавица"? Службите да си свършат работата, че току виж утре ден, както преподава уроци по грим, взела да преподава и уроци по джихад! Мхм....

281

Хххх

преди 5 години

До Анонимен 296Абе човек ти интернет не знаеш ли как се ползва....пълно е с видеа как с тонове грим и мазила се правят да изглеждат като тоя ...тая ако не пъпчива и лицето и на петна си режа главата

280

Lan

преди 5 години

Добре де къде видяхте, че е хубава. Еинственото, което се вижда, са правилни черти (макар че май в носа е играл скалпела). Веждите са със силно сменана форма (доста несполучлива при това). Очите са с лещи (най-вероятно са тъмни). Тенът и иситнската форма на лицето е съвсем невъзможно да се видят под сантиметрите фон-дьо-тен. Тя е като пластмасов манекен! Може и да е хубава, *** от къде човек да знае?!

279

Nona

преди 5 години

Тази може да е богата но няма нищо човешко в нея. да не казвам че е мюсълманка и въпреки красотата си има нещо гнусно в нея, нещо нечистоплътно не само физически а и душевно. В името на аллах те избиват невинни хора а с хора от други религии се отнасят като с ***. Пази бойе от мюсулмани. Нека си живеят своя живот но по далеч от нас.

278

Християнин

преди 5 години

Ние християните се държим човешки към слугите си. Аз на моите слуги винаги ги им разрешавам да почиват един ден в седмицата и никога не им взимам паспортите.

277

Анонимен

преди 5 години

Много красива жена.

276

Анонимен

преди 5 години

А веждите са пълна скръб. На евтина *** прилича, не знам защо инвестират изобщо в нея.

275

Анонимен

преди 5 години

Много странно. Изглежда красива, защото кожата й хубава, очите, зъбите, има добре оформени, пропоционални черти, а същевременно има нещо крайно отблъскващо, нещо, заради, което искаш да наречеш лицето й - мутра, още преди да си прочел за какво стаа дума. Има нещо свинско, нещо гнусно, което се подсилва от комбинацията на точно тези устни с точно този нос. Откъдето и да идва, кухата кифла си остава куха кифла и това винаги личи.

274

Solar Power

преди 5 години

До всичко течеИ солидно увите в парцали и тюрбани за да не виждаш всъщност колко са дебели,мазни и грозни.

273

125

преди 5 години

Те са много по образовани и реални. Не виждат смисъл да са много добри или много зли.Алчни са , но нямат сили да навредят много.Тези които преминаха през истинската криза се озлобиха, няма да пожалят никой и нищо за стигнат до целите си.Особено внимавайте с богат българин между 50 и 100 - шансът да в лъже в очите е почти 100%.Отделно младите все още няма деца и внуци заради които да се опитат да ви прецакат.

272

всичко тече

преди 5 години

Египтянин ми е разказвал какво представляват мюсюлманките - зли, мързеливи, лицемерни и развратни гaдини. Тва изрисувано кюмбе се е самозабравило, но ще ми е мнооог гот като им свърши петрола да се молят за къшей хляб.

271

ПроСоТо

преди 5 години

До 125"поколението на Гугъл и Фейсбука"....Ами ТОЧНО ЗА НЕГО говоря,драги!!!...Както отбеляза колегата долу:-Става въпрос за ПРАКТИЧЕСКИ необразовани хора,за които "Гуглата" е източника на всяка информация,а "Сураттефтера"-единственото място,където могат да осъществят "социални контакти"....Всъщност,като гледам в "Тефтера" единственото,което правят, е да го пълнят с хвалбите си..-Кой къде бил,какво му сай родило,какви нови дрешки си е купил.."фесбука" УБИВА ЕСТЕСТВЕНОТО КОМУНИКИРАНЕ м/

270

125

преди 5 години

Поколението на Киндел амазон, на Нг и Нг уайлд, хистори, поколението на гугал и феисбука,на студентският труд и собствената малка кола, поколението на студентските бригади и морето в Гърция.Да много по читаво от предишните, но и със своите минуси разбира се.

269

ПроСоТо

преди 5 години

До 125иначе викаш:-"Поколението на чалгата,Азис и Силиконките" е "по-читаво" от предишното?

268

2

преди 5 години

арабско мислене.....нищо не им е уред....векове се трепят един друг. Сбъркана раса.

267

ПроСоТо

преди 5 години

До ПроСоТоразбира се,имах предвид "125"-"Ако се вземат интервюта от 1000 отнай богатите българи с грантирана анонимност..."...

266

ПроСоТо

преди 5 години

щех да напиша "Още ли я дъвчите тая?",обаче мернах какво е написал "123"..

265

125

преди 5 години

Държавата не е сървър или робот. Това са хора с лоши навици от късния комунизъм и ранната демокрация, с тях трудно се живее и работи.Бъдете много предпазливи със всеки възрастен българин, младите не са толкова подмолни и лъжливи.

264

сашо

преди 5 години

заради подобно мислене от страна на бг-работодателите не останаха хора в тая жалка държава