223

Предложение

преди 5 години

Предлагам светът да мине на други изчочници на енергия!

222

Анонимен

преди 5 години

До До 229Имам добра новина за теб. Ако се съмнявате, че ГЕРБ фалшифицират изборите можете да извикате международни наблюдатели от ЕС и Брюксел да контролирет - ти не знаеше ли? Успех на следващите избори да си изберете добри политици и всичко да се оправи да не мизерствате повече, че 30 години май много стана.

221

Калеко Алеко

преди 5 години

Крайно време е Светът да премине към други източници на енергия и да постави тези петролни храненици на мястото им. Тези нукому ненужни хрантутници са торта в краката на цивилизованото човечество ... Същото се отнася и за представителите на една сибирска бензинова губерния, известни като белите араби от евразийски тип ... !!!

220

Реконкиста

преди 5 години

Не се учудвам арабите са измислили робството там още се практикува после обвиняват, че белите са отвърнали на зверствата им както подобава.

219

Манолски

преди 5 години

от всички раси, арабите са с най-малки инструменти, ето защо тази е толкова нервна

218

Анонимен

преди 5 години

До ЕминеТи не си Емине и не си влязЪЛ тук да обиждаш другите. Ти си платен ***, представящ се за Емине(жена) и пишеш с цел да провокираш гнева на съфорумците към турците.Провокатор!

217

До 229

преди 5 години

Изборите според теб НЕ са фалшиви? ГЕРБ не печелят чрез измама?

216

Анонимен

преди 5 години

"Слугите трябва да уважават господарите си и да служат вярно, а и господарите трябва да се отнасят добре към слугите си. Щом законът казва почивен ден, значи трябва да има почивен ден."Съвършено вярно. Още повече, че властта е от бога дадена, а господар значи "дар от бога, "божи дар".

215

Анонимен

преди 5 години

Дали ще ги приказва такива ако по тъмна доба слугата я натърти юнашки ?

214

Анонимен

преди 5 години

"Точно обратното е! Прочети за Гьоктюрската империя"Ще ви нарека с истинските ви имена - турско *** и дезинформатор. Първи сведения за българите - Анонимен римски хронограф от 354 година.Гьоктурски каганат - Ишбара каган 585.Над 200 години по-късно.

213

Всичко се връща 2

преди 5 години

На българите им се връща това, че избраха политици, които ограбиха държавата. Но рано или късно и тия гадни политици ще бъдат пометени от народа. Така че рано или късно всичко си връща. Тази кувейтка е като мутрите на морето в България. Бачкаш и не плащат. Затова няма и персонал. Народът избяга, защото в собствената си държава е роб. Тая г-жа дето по цял ден се гримира, тъй да и се сбръчка лицето, че ти никакво мазило да не й помогне. Ще крие лични карти. Зла женица е.

212

Наблюдател

преди 5 години

Колко е жалко да видиш че една жена е глупава. Какво разочарование за нейните последователи. И какъв е смисъл има този грим, като се е увила с тази кърпа?

211

Всичко се връща

преди 5 години

Много гадна тоя кувейтка.Що се мисли за толкова велика? Дано един ден на нея да се наложи да слугува и да я тъпчат.

210

Анонимен

преди 5 години

До ЕминеНе случайно не ядете свинско - това би било проява на канибализъм.Ако изобщо разбираш за какво става дума...Но се съмнявам...

209

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 210Само дето тюрските древни държави нямат нищо общо с генома на съвеременните турци и селджуските орди като цяло.Ердоган хубаво ви налива псевдо-патроитизъм, ама все пак взехте да минавате македонците по измислици, хаха

208

Емине

преди 5 години

Като чета коментарите стигам до извода:Не случайно магаретата и прасетата носят български имена..ха.ха.хи

207

Анонимен

преди 5 години

Роб или слуга...разликата е ПРИВИДНА, а по същество е НИКАКВА!И в двата случая си принуден да следваш чужда воля.В известен смисъл съдбата на слугата е още по-тъжна от тази на роба...

206

Ангел

преди 5 години

Кажи му Мюсюлманин, изпържи го ,и го хвърли на прасетата.Планетата ще стане по добро място!!!

205

Анонимен

преди 5 години

Защо и занимавате с *** патки с примитивно, средновековно мислене? И от кога тази нацапана брутално ц......а е красива?! Противно лице има,не красива,при това с тонове грим.

204

Анонимен

преди 5 години

Безчовечна като всяка мюсюлманка!Въобразяват си, че са прароверни, защото религията им се е появила след християнството. Ами, религията комунизъм се появи през 19 век, тогава истинските правоверни са комунистите.Изксазването на тази видна мюсли-кифла показва колко лоши хора са тези араби, колкото и нефт да имат, колкото и да са богати, са ***.