132

Олег

преди 5 години

До Анонимен 143.Всъщност е миришело на амоняк в по-нормално преведена статия в друга медия. Освен това в твой минус е, че те не са били образцови англичани ами от тези дето са злоупотребявали с разни вещества преди.Но се оказа,че явно не е било смесено с парфюм. Т.е. моята теория не е вярна. Само шишето е било такова.

131

Олег

преди 5 години

ДО Анонимен 141. А не ти ли е интересен случайно бета разпада на ядроро и токсичността на хромните съединения? Или не схващаш какво те питам щото толкова ти е акъла?

130

Анонимен

преди 5 години

Значи стана много интересно! Аз мисля че може да се снима крими сериалче по този случай! Англичаните имат вкус към криминалета! Путин ще го гледа с интерес.

129

Густав

преди 5 години

От една седмица имам газове, и *** постоянно, руските служби са ме набелязали.

128

Олег

преди 5 години

Хайде бе, много сте силни в критиката. Хайде сега да видим в теорията колко сте добри нали сте детективи. Отговорете ми на втпросите за да хванете в кой клас съм.

127

Олег

преди 5 години

Два въпроса съм задал и нито един отговор не получих от спецовете. Аз отговарям някой като ме пита.Чакам отговори на въпросите за токсичността на хромните съединения и на бета разпада и гама лъчите. Така ще разберете в кой клас съм.

126

Бате Гойко

преди 5 години

Сър Артър Конан-Дойл и Агата Кристи се въртят в гроба. Да бяха живи да измислят нещо по- прилично. Колко е паднало нивото на англичаните, уж корифеи на криминалетата и шпионските трилъри, а половин година разправят невероятни безсмислици.

125

Олег

преди 5 години

До Тъпчото олегКолко време трае знам. Няколко часа изложен на вода. На 3% разтвор на HCl моментално се разпада, а на сухо трае минимум 50 години.Нито едно вещество от групата Новичок няма известна бинарна форма. Всички са течни с изкл. на едно, което е прахообразно.Хайде да познаем в кой клас съм. Задавай ми въпроси по физика и химия и да отгатнем.Хайде на теб да ти задам един въпрос - при бета разпад на ядрото може ли да се отделят гама лъчи?

124

Олег

преди 5 години

До славянинкакво трябваше да направи да си го носи с него ли? Хвърлил го е в реката сигурно.

123

Олег

преди 5 години

До Анонимен 132Ако бяха и двамата щяха да са и двамата мъртви. Ама не са и двамата.

122

Олег

преди 5 години

До Анонимен 128Направено е от пестициди.

121

Олег

преди 5 години

До Тъпчото олегОрганики. Не организми. Пишех го от телефон.

120

Анонимен

преди 5 години

Каква марка е бил парюмът? Защо и двамата са се пръскали?

119

Анонимен

преди 5 години

ne svarchiha li tezi prostotii.

118

Тъпчото олег

преди 5 години

До ОлегЗначи, каиш,ѝповечето организми се разтварят в алкохол? Ама новичока организъм ли е? Или имаш предвид алкохоличката, дето умряла? Опитала да се разтвори в алкохола? Ти знаеш ли какво е бинарно БОВ? Колко време трае? И последен въпрос - в кой клас си?

117

Анонимен

преди 5 години

Значи лекарството, с което се лекувам е стабилно на 37 градуса само 4 часа, на под 30 месец, а ако температурите варират много, изобщо не е стабилно. Та. Искам да попитам, от какво е направено това вещество, че 4 месеца се е търкаляло по канавки и градинки, и не просто не е намаляло активността си, а я е засилило?! Защото Скрипал са си живи и здрави (поне така твърдят), наркоманите нямаха този късмет. Пълни небивалици ни разправят. Смешни са вече англичаните.

116

До Олег

преди 5 години

Ако трябваше да вкарам шишенце каноконлит във флакон с парфюм бих направил следното:1. Бих се огледал за най-близката патица.2. След като я открия, веднага бих й предложил да свърши тази работа вместо мен / срещу заплащане в зърно, разбира се/.3. Бих се радвал на резултата, защото няма как една *** да не се справи с подобна задача. Също като руски агент.;)

115

Олег

преди 5 години

До До ОлегА ти как би постъпил, ако имаш шишенце от каноколит пълно с нещо отровно след като го ползваш?

114

До Олег

преди 5 години

Мдааааааам, конгениално - тубичка каноконлит, пълна с А234, се вкарва във флакон с парфюм / всеки знае колко лесно може да се вкара тубичка във флакон/, флаконът се хвърля в реката, а после двама местни взимат флакона от реката, пръскат се с парфюма, без да забележат тубичката в него и.....те ти, булка, Спасов ден...Невероятно добре измислено. Като за пернато. Например - ***.Почитания, Олег;)

113

Олег

преди 5 години

До ТролАбе аз си спомням вашия президент да твърдеше, че не е било А234 при потвърждение от N броя лаборатории. Вашия външен министър пък излъга, че не са използвали BZ, когато с него са избити невинни заложници. И това е доказано. Тъй, че защо не обръщаш внимание на доказани лъжци, не на предполагаемите от теб?