152

Анонимен

преди 5 години

Не съм го измислил. Просто съм химик по образование.Новичок е дву компонентен пестицид на фосфорната основа.

151

Анонимен

преди 5 години

До 165 е то точно във Великобритания никога е нямало влага. То там влагата я заобикаля, от страх данеби тайните служби да я хванат.Новичок е дву компонентен. По отделно държи и 50 години, но не е отровен.След смесване трови, но има време на разпад 2-3 седмици.

150

Анонимен

преди 5 години

Лабораторията по отрови, прави отрови които причиняват смърт ( бързо и на много хора)След БОВ не се оцелява. Или дори и да остане жив си инвалид.За двама души малко олово е доста по ефективно и евтино. А тухлите са по 30 стотинки втора ръка :)

149

Олег

преди 5 години

До Анонимен 164Според Углев и Мирзаянов е 50 и повече години, защото откакто е синтезиран при отсъствие на влага не се е разпаднал. Ти откъде го измисли това? От пръстите ли си го изсмука?

148

Анонимен

преди 5 години

Между двата случая има повече от 3 месеца.Разпада на новичок е в добрия случай при идеални условия 3 седмици.Просто във Великобритания са сменили хероина с Миша отрова, че е на далавера.Те съвсем за неграмотни ни взеха.

147

Олег

преди 5 години

Явно дрънкането на тъпотии го владеят всички. Смислените неща - НЕ!

146

Олег

преди 5 години

До Анонимен 160АААХАХАХА. Сложих. Сега доволен ли си?

145

Анонимен

преди 5 години

Друг път като намерят шишенце парфюм,първо да го пробват на някой руски дипломат или русофил- ако оживее,значи всичко е наред.

144

Анонимен

преди 5 години

OLEG KATO SE NAPYVASCH TOLKOVA TUK SLOJI LI SI PAMPERS?MIRISCHESCH MI NESCHTO AAXAAXAAX

143

Олег

преди 5 години

До Анонимен 158Ще вярваме на Путин. Той като казва нещо му вярваме безрервно! И на Лавров. Толкова им вярваме, че дори като ги хванат в нагла лъжа няма да смеем да им поискаме оставка, камо ли да я получим. И на вас ще верваме дето на едни мои въпроси не се пробвахте да отговорите, обаче иначе разузнавания коментрирате, полицейски разследвания и т.м.

142

Анонимен

преди 5 години

Муа ха ха ха. Джеймс Бонд - агент 007. Британските агенти вярвали хахаха. Браво. Вярата крепи надеждата. "Вервайт ми". Хахаха

141

Олег

преди 5 години

До Анонимен 154Какво мислиш за бета разпада на атомните ядра? Хм? Има ли при него излъчване на гама кванти и кога? Щом си толкова умен, че някакво си съединение не ти е интересен.

140

Я гледай....

преди 5 години

Аме сега? Късия пак нищо не знае.

139

Анонимен

преди 5 години

Лондон,ПОСЛЕДНО:Динозавър от марсински произход,с руски акцент е отровил Скрипал!!!

138

Олег

преди 5 години

Добре де не може ли да сте малко по-интелигентни като сте русофили и да можете да спорите по-добре?!

137

Олег

преди 5 години

До най-вероятно...И още един въпрос - банкера и секретарката му през 90-те години, защо не са ги убили с тухла, ами с вещество от тази група, което е установено от руски съдебен процес? А?

136

Олег

преди 5 години

До най-вероятно...А според теб професоре, лабораторията по отрови от какъв зор съществува в КГБ? Само да гълта бюджет ли? И според теб за какво са го разработвали това нещо и са наливали пари за него - от мерак да удрат с тухли ли? Така си ги приказвате, че просто ....

135

Олег

преди 5 години

До 143 до ОлегНе не те бъркам. Аз никой непознавам. Просто питах.

134

Олег

преди 5 години

До Анонимен 146Не е така! Такъв тип оръжие става доста опасно ако си го отпечатал или поне човек би могъл да си помисли така. Това не е пистолет дето да си спокоен, че не гърми без да е зареден. Освен това при положение, че е сигурен, че няма отпечатъци по него , защо трябва да го крие чак пък толкова? Какво може да се разбере от шише без отпечатъци?А и не виждам, защо да е чак толкова безтрашен един агент пред силата на химията, която не признава друго освен природните закони.

133

Олег

преди 5 години

До Анонимен 143Няма ли да се пробваш да ми отговориш на един от двата въпроса, че всички капацитети се снишиха досега?