112

Трол

преди 5 години

Нали в ежедневието има един тип хора които лъжат за всичко. Тази история с новичока прилича на точно такава, разказана от такъв тип човек. Накратко, врели некипели на които само един недоравит мозък може да повярва. Няма никаква логика в разказа, за един средностатистически интелигентен човек..

111

Олег

преди 5 години

До До ОлегТака или иначе това трябваше да се случи 10-11 години по-рано.

110

До Олег

преди 5 години

Какво се е случило в Ирак? Колко специфична олег-памет...Ами случи се война, която напълно разори страната и взе огромни жертви сред цивилното население. Много повече от тези през цялото сатрапско управление на Саддам.А претекстът за всичко това бе докладът на английското разузнаване за 100% идентифицирано наличие на БОВ в складовете на иракската армия. После този категоричен доклад се оказа 100% фейк, но страната междувременно бе разорана...Какво нещо е паметта у някои пернати ;)

109

Олег

преди 5 години

До До ОлегАз ако имах флакон с новичок , подобен на тубичка от каноколит после бих я пуснал след изпозлване в някакъв друг контейнер, който е чист - например парфюм с цел да не се изцапам си изцапам пръстите с каноколит-а234. После бих зафичил парфюма в реката.Да сте забелязали, че през парка минава река?

108

Олег

преди 5 години

До До ОлегКакво толкова е станало в Ирак. Нямаше химически отъжия през 2003-та година! Това не пречеше през 88-*** година, докато са имали да избият 200 000 кюрди и 2 години по-късно да анексират Кувейт.Защо трябва химическите оръжия да ги има само към 2003-та година, като е достатъчно основание да си ги изпозлвал срещу хора някога.

107

Уаууууу....

преди 5 години

..... "малката бутилчица" / която преди това бе "слънчеви очила"/ вече се трансформира във "флакон с парфюм"?Страхотно!И чакаме поредната зашеметяваща британска трансформация;)

106

До Олег

преди 5 години

Скъпи Олег, съветът Ви за мирисането демонстрира отлично каква е причината за това, че олезите вярват на всякакви правилни партенки. Неслучайно те вярват безрезервно на хора и служби, които покрай кризата с Ирак успяха да се демонстрират на 100% като най-големите доказани лъжци в модерната история.Приятно вярване, г-н Олег;)

105

АХЕ

преди 5 години

Едва дали сериозни шпионски агенции ще оставят следи от какъвто и да е произход, камо ли да за*еб*ът евентуално оръжие на престъпление на достъпно от хора място. И след като убива при свръх минимални количества, то едва дали не са измислили еднократни аерозоли. Иначе агентът ще бъде разпознат по противогаза/химическата маска, която трябва да носи при използване на това свръх ефективно химическо оръжие.....

104

не може да бъде

преди 5 години

Новото име на разузнавателните служби на Англия трябва да бъде не МИ5,Ми5 и т.н.а "Никой нищо не знае"!Сигурно всички са забелязали,че подобни атентати със скандален характер и фатален край стават само в Англия!?А шаблона при атентатите просто кърти!?Затова и аз ще си позволя да направя един предполагаем портрет на извършителя-С ВИСОКА СТЕПЕН НА ВЕРОЯТНОСТ!Атентаторът е жена,но не е изключено да е мъж,жената е красива,но може и да е грозна,блондинка,но неистинска,руски агент,но не е сигурно..

103

Олег

преди 5 години

До рускиня до ОлегА нормално ли е президента Ви да има по-малко бръчки отколкото като стане президент? Нормално ли е, когато е дете да е с широко ококорени очи,а 18 години по-късно да са му дръпнати? Нормално ли е като си прави снимки околните да приклякат за да не са по-високи от него?

102

Олег

преди 5 години

До рускиня до ОлегА да имате политически затворници в реда на нещата ли е? А като "освобождавате" заложници нормално ли е да използвате BZ и да избиете повечето заложници? После нормално ли е външния ви министър да твърди, че вие не сте го произвеждали?А при Беслам нормално ли е пак да изпозастреляте повечето невинни?

101

Олег

преди 5 години

До рускиня до ОлегВие за съдебни процеси чували ли сте в Русия? А да пратиш Пуситата за две седмици в затвора заради един мач също ли е нормално?

100

Олег

преди 5 години

До ГеоргиКажи за хромнитге съединения. Нали аз съм зле.

99

Олег

преди 5 години

До рускиня до ОлегА дъщерите, сина и прислугата какъв приказ са дали? Те са си признавали тогава само за него! Вие сте варвари!

98

Георги

преди 5 години

до олегМалейииии, какво падение. Мноооого си по - зле и от господарите си.

97

Анонимен

преди 5 години

"най-вероятно"Не знам защо медиите не спрете да се излагате вече за този случай...

96

ЖЖ

преди 5 години

Отново ни заливат с фалшиви новини, с фалшиви обвинения. Докога уважаеми британци ще търпите това с търсене на раздор с Русия и със света??????

95

Ми6 не стават

преди 5 години

Дори *** не се пръскат с парфюм от улицата.... Булшед! Ако е агентка как пък така си е хвърлила оръжието на поляната !?!? Остава да намерят и отпечатъците й. Аз бих го направиш по чисто и без следи. Флакона са го ползвали ми6 те са убили и втората двойка за скалъпване историята с намирането на поляната.

94

рускиня до Олег

преди 5 години

Относно "зли руснаци",които убили царското семейство. Малко история-да напомня за Кървавата неделя , когато Николай II дава приказ да стреля по процесия от жени и деца. Ленски разстрели - когато НиколайII дава приказ за разстрел на 22 хил работници. Защо забравяте за тези събития. А да имаме предвид ,че Николай II e първи братовчед на английски крал Георг. Откъде тази жестокост в изтънчен английски аристократ?

93

Олег

преди 5 години

Някой има ли представа хромните съединения вредни ли са за човешкото здраве? Има доста химици тука и моля за обяснение.