45

seira

преди 5 години

ПРИЧИНИТЕ, ДО МОМЕНТА МАСОВО, ДА НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ЕЛЕКТРОМОБИЛИ СА ПО-СКОРО ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКИ, ОТКОЛКОТО ТЕХНИЧЕСКИ.ЛИДЕРИ СА МАЛТИЙЦИТЕ СЪС СВОЯ "CHREOS", ЧИЯТО СКОРОСТ Е ОГРАНИЧЕНА ДО 300 км/ч, ПРОБЕГА МУ С ЕДНО ЗАРЕЖДАНЕ Е 1 000 км, А ВРЕМЕТО ЗА ЗАРЕЖДАНЕ ПОД 10 МИНУТИ!!!СВИКВАЙТЕ!!!

44

мазепа

преди 5 години

До П.ПетровИма развитие при батериите. Преди шест месеца Самсунг пуснаха графенова батерия с 400 Втч/кг енергийна плътност и зареждане 5-10 мин. Графенова батерия ще се произвежда масово след 2020г. в Испания, Китай, Корея.

43

Калеко Алеко

преди 5 години

Това е смешно, първо рушняка никога не е бил на ТИ с авангардните технологии, той винаги е трябвало да крадне нещо от по-развитите нации, за да може да произведе някой кютук и то най-вече в областта на военното дело. Второ ако братушките тръгнат да произвеждат електромобили, сами ще забият последния пирон в ковчега на бензиновата си икономика, което ще означава края на путиновата им империя ... !!!

42

аз

преди 5 години

В началото на 20 век, парните и електрическите коли са били по-популярни от тези с двг. С петролната криза от 70, освен маломощни и икономични двигатели, автопроизводителите започват и експерименти с електрически коли. VW изкарва Голф 1 електрически още 76'. А *** освен кражби и копиране на интелектуална собственост, друго не могат. Като и гледам данните, прехвърлили са задвижване и батерии от електрокар. А за най-верните русофилстици, вижте форд ф100 (650) от 1954, -55, -56.

41

Анонимен

преди 5 години

Това Коко ми звучи много престижно..

40

привет от Германия

преди 5 години

Некадърникът винаги си остава некадърник ! Руските алкохолици не можаха рационално да се възползват от пленените през втората св. война немски учени ! Доре сега през 21-ви век руснаците значително отстъпват на Запада !

39

Анонимен

преди 5 години

Баба ви от село Долно *** преди 50 г. не е знаела какво е това телефон.

38

Важно !

преди 5 години

И във България по същото време - 1970г е направен, макар и само тестов, електрически автомобил - ЕлМо 70.

37

до богат и красив гу

преди 5 години

Жива подигравка си ти... за човешкия вид.

36

Koko

преди 5 години

Горките комплексирани руснаци. Всички ценни изобретения на този свят са дело на техни крепостни селяни.

35

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Тая бракма трябва да й вържат кабел за да върви.... Това си е жива подигравка с хората с тези тежки батерии. Айде ако е за Брежнев,ще му сложат 50 кг батерии и китайски трансформатор.То и на Чаушеску на колата му бяха сложили електрически стъкла на вратите.....

34

А как же..

преди 5 години

И телефонът, и морзът- все руснаци ги открили- така учехме..Маркони не се и споменаваше..

33

П.Петров

преди 5 години

Патенти за електромобили има от началото на 18-ти век, а серийно се произвеждат от 1884-та. Проблемите са батериите и контролерите, но след разработването на IGBT транзисторите единственият проблем остават батериите. Евентуално при сериозен технологичен пробив в натриевите батерии ще станат напълно рентабилни и ценово конкурентни на автомобилите с ДВГ.В СССР може да са открили електромобила само в някой гараж на Зимния дворец!

32

Анонимен

преди 5 години

Само Бойко само ГЕРБ!

31

Анонимен

преди 5 години

"А, че минават по близо 600 км с едно зареждане и се зареждат до 80% за половин час причете ли?"Да де, ама говорим за електромобил Жигула от 79-та година, който с 1 зареждане изминава 110 км. Трябва да признаеш постижението на инженерите, които са я създали. По това време да ти казвам ли къде е бил Мъск?

30

Анонимен

преди 5 години

Вартбург - 1!

29

Бож.

преди 5 години

Фактът,че не се наложил на пазара и никой не е чул за него говори красноречиво какви са били неговите качества.

28

seira

преди 5 години

КАКВОТО Й ДА ГОВОРИМ, НО БЪДЕЩЕТО НА 100% ПРИНАДЛЕЖИ НА ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ!НЕ СЛУЧАЙНО BMW ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ БУКВАЛНО СА "ЗАДРЪСТЕНИ" С ПОРЪЧКИ ЗА СЕРИЙНИ ЕЛЕКТРОМОБИЛИ И ПОСТОЯННО РАЗШИРЯВАТ ПРОИЗВОДСТВЕНИТЕ СИ МОЩНОСТИ!УВИ!СВИКВАЙТЕ!

27

Анонимен

преди 5 години

А, че минават по близо 600 км с едно зареждане и се зареждат до 80% за половин час причете ли?

26

привет от Германия

преди 5 години

Когато бях ученик баща ми реши да си купи кола !Казах му тате купи жигула или лада , той отговори ,че никога руска кола няма да купи !Купи Вартбург / произведен в ГДР /