13

Анонимен

преди 5 години

До KokoПак ли комунистите са ви виновни в ПП БРОБ?

12

Анонимен

преди 5 години

Време е бабуина на републиката да хвърля пешкира - много негативи и есента ще стане страшно!

11

Анонимен

преди 5 години

Вижте сега целия проблем е една голяма далавера, в конкретния случай евтаназираните животни трябва да унищожени в екарисаж, за което държавата плаща, и държавата ще плати, но 90 % от месото няма да бъде унищожено, а ще отиде при едни червени бизнесмени гравитиращи около ГЕРБ и БСП, преработено и продадено, респективно ще се направи една супер печалба, не случайно в този район това е сигурно 4 или 5-ти подобен случай, естественно не очаквайте някой журналист да направи разследване по върпоса :)

10

Анонимен

преди 5 години

Ами нали наще фирми трябва да внесат замразено месо от Аржентина , Чили и Бразилия.

9

Анонимен

преди 5 години

Ако БАБХ не работи добре, вината е в вас Порожанов и в идола ви Борисов. Вие назначавате ръководството на БАБХ.

8

Анонимен

преди 5 години

аз не мога да разбера, какъв е проблема да се постави района под карантина

7

Гробокопач

преди 5 години

До Kokoти през 1945 г., на колко години си бил?;))) Или не си бил плануван, а герберче;))) И ако тия страшни комунисти, бяха убивали наред, през тази година, дъл, щеше да се родиш днес? Айде стига лозунги в едно озречение, и то неграмотни. Личи си, че си неграмотен, да не кажа, нещо повече за менталното ти състояние. Въз, оттука, айде...чупката

6

Koko

преди 5 години

Комунистите могат само да крадат и избива. Това правят от 45 година

5

Анонимен

преди 5 години

Всеки гледа да спасява кожата

4

Анонимен

преди 5 години

Хората няма да имат нищо против, ако им се изплатят истинските цени на животните, а не по български - колкото може по-малко!!!Избити 10, изплатени 12 и то на реални цени.Стига ***, нали сме УЖ българи!!!

3

Гробокопач

преди 5 години

Порожанов е бушон, който отива да замаже положението. Ако успее, да омае насерлението и им изтрие с дантелена кърпичка сълзите, ГЕРБ ще оцелеят пак, но, ако хората са корави, ядосани и озлобени и държат на животните си, бушонът Порожанов ще изгори и ГЕРБ отново ще бъде ударен лошо, доказвайте огромната си некадърност да управлява. Нищо, че на герберските ***, се плаща да венцехвалят, тази Шайка.

2

Анонимен

преди 5 години

В тази територия има ли нещо, което рабои както трябва?

1

Шопо

преди 5 години

Тя,Агенцията по храните ,ако си вършеше добре работата,нямаше да ядем *** на Европа ! Ама кой мисли за българина ?! Вие гледате да приберете парите ! Унищожавате бавно ,но сигурно България...