53

krasirz

преди 5 години

Трябва по вече прозрачност по настаняването на бежанци в Странджа Сакар.

52

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ е държавната администрация, без идеи, затънала в кражби и шуробаджанащтина, БСП са същите! Необходими са честни и всеотдайни, но...къде са???

51

Анонимен

преди 5 години

Нинова и БСП сеят зарази, незабавен арест и разпит.

50

akud

преди 5 години

ПОРОЖАНОВ късно Е, платете на хората подобаващо добре, а не смешни стотинки, разбира се не на 100 % защото ние Българите може да превърнем подобни помощи в практика

49

Shark

преди 5 години

До ...48. А ГЕРБ вреди на България и е време народа да се усети.

48

а

преди 5 години

И вълната на животните ли е чумава?

47

Анонимен

преди 5 години

Лоби в туризма, лоби за бездимните цигари, лоби в енергетиката, лоби в животновъдството, в транспорта....!!!! И като се активираха от Ден 1 след председателството, не се ли досещат, че обединяват целия народ срещу себе си? Какво друго остава освен ОСТАВКА?

46

...

преди 5 години

Порожанов вреди на ГЕРБ. дано Бойко да се усети на време.....

45

Анонимен

преди 5 години

Правителството на Борисов се крепи на шкембето на Каракачанов. В какво е проявило компетентност?????? Каква неистова радост беше, че са получили похвала за организирането на европредседателството. Явно силно са се съмнявали, че въобще ще има какво да правят въпросните шест месеца и отклониха вниманието навън. Защото който е стопански, правов или финансов проблем да се засегне, ще се заплетат като пиле в кълчища. Беше си чист маньовър, както се изразяваше един пупулярен на времето държавник.

44

Анонимен

преди 5 години

Правителството на Борисов е достатъчно компетентно за да се справи със ситуацията и знае кой да прати да помага и кой не.Вие от БСП си гледайте фалита, който предизвикахте през 2014 г при управлението на Орешарски!

43

Анонимен

преди 5 години

Вместо да обвинявате Нинова, кажете защо структурите и кадрите на ГЕРБ, на "патриотите" и на десните не се включат да помагат на министъра, а го оставят сам с документа си? Къде са да дадат едно рамо, да си покажат лицето пред стопаните? Или е под достойнството им? Къде са Зелените, да им чуем позицията? Или ги интересуват само дивите животни, плажовете и дърветата? Къде са СДС и наследници, които разрушиха границата, а и ликвидираха големите стопанства заедно с ветеринарния надзор?

42

Анонимен

преди 5 години

ЛОВДЖИИ НЯМА ЛИ В ТОЯ РАЙОН - НЯКОЙ ПРОСТО ДА ГО ЗАСТРЕЯ ТОЯ ..

41

Анонимен

преди 5 години

Лечението на този гноен процес е Нинова да бъде изправена на съд за подривна дейност и заразяване с ч.ума на животните в цялата страна.ББ Четвърти мандат!

40

Анонимен

преди 5 години

оставка на ББ!

39

Анонимен

преди 5 години

Безсмислено е да нападате Нинова. Отделен стопанин няма да се захване за проблемите от корен. Работа е на организация да активизира капацитета си, да подеме проблемът в цялост, за да намалеят възможностите за рецидив. Преди дни имаше други протести по повод субсидиите в бранша. Проблеми излизат като циреи тук и там. Значи има гноен процес и трябва да се лекува вътрешно.

38

Анонимен

преди 5 години

Нищо чудно БСП и атентат да направят, пожари, диверсии, за власт са способни на всичко

37

Анонимен

преди 5 години

Стопаните сами са се пр..бали, защото не са си вакасинирали животните. Сега е станало кой ми с..ра в гащите.

36

Хора бдете!

преди 5 години

БСП се опитва да зарази с чума цялата страна, правителството трябва да е готово да посрещне всякаква диверсия от страна на Нинова!Комунистите са способни и да убиват хора, така както правиха 45 години!

35

Защооо?

преди 5 години

От двете злини се избира по-малката. Нооо въпросът е ще се обезщетят ли АДЕКВАТНО потърпевшите стопани или обичайно ще ги пре?бат. В този беден, но живописен и не бетониран край едва ли има друг поминък освен билки, животни и тук, там туризъм. Не е нужно да се обезлюди и този край покрай дивата политика на София, околията и магистралите до морето, а покрай тях Пловдив, Ст.Загора, Варна и Бургас. Това не е България и се изпуска много и безвъзвратно от политика на парче.

34

само питам

преди 5 години

След като има африканска ++Ч++У++М++А++ по ++С++В++И++Н++Е++Т++Е++, трите прасета **Б**И**Б**И**, **Ц**А**Ц**И** и **Ш**И**Ш**И** ще бъдат ли евтаназирани???