33

Питане

преди 5 години

След като има африканска чума по свинете, трите прасета **Б**И**Б**И**, **Ц**А**Ц**И** и **Ш**И**Ш**И** ще бъдат ли евтаназирани???

32

Анонимен

преди 5 години

Троловете на БСП нямат почивка, бачкат здраво и даже на моменти откачат като крушувската ***

31

Анонимен

преди 5 години

Държавата, вместо да използва местоположението, което е благоприятно за ставащото все по-модерно така наречено биологично производство, да подкрепя хората в района за разрастване на сектора, ги третира като глуха провинция, която , видите ли, саботира напредничавите европейски норми и ни излага пред чужденците.

30

Пак онзи

преди 5 години

Първо беще птичи грип в дончево и избиха 200000 кокошки носачки, сега чума в ямболско утре ще е син език и луда крава в русенско и силистренско.ще избият всички животни в българия за да има повече зърно за износ и да се внася застояло 15/20 годишно месо от европа,австралия и нова зеландия

29

Анонимен

преди 5 години

До ОнзиДай ми линк от заседанието на МС на правителството, където пише за тази "договорка" ?

28

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачСъщо като оствката.

27

Анонимен

преди 5 години

Ами, аз ли да ходя да ви ваксинирам дръгливите кози, а? Ако искаш аз да бях ходил да ги ваксинирам в *** ти село?

26

Анонимен

преди 5 години

Кой следи за ваксиниране? Кой трябва да води регистър, отчет? И друг път е имало някакви зарази, и друг път е имало временна забрана за износ на продукти. Кои са тези износители, които толкова бързат и къде ще пласират продукцията? Да стане ясно кой лобира за ликвидация на животните.

25

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименПреди да говорим, за 4-ти мандат герберчета, трябва да говорим за вашият управленски позор, а именно, че отново, няма да довършите мандата си. След това 4-тият мандат е мислим, като цел, но не е сигурно, че ще бъде реален политически факт.

24

Онзи

преди 5 години

Правителството има договорка с румъния да избие българските животни и да внася от румъния месо

23

Анонимен

преди 5 години

Простите селяци сами са си виновни като не са ваксинирали животните си навреме, сега да реват защото толкова им е акълът.Те също са за съд и затвор!

22

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачБОЙКО БОРИСОВ&ПОРОЖАНОВ:ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ!, ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ!, ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ!

21

Анонимен

преди 5 години

господа управляващи не мислите ли за това избиване на животни колко клетви сте отнесли от тези хора , но всичко се връща и то доста повече и дето най боли , така че продължавайте в същия дух

20

Гробокопач

преди 5 години

Чл. 5. (1) Българската агенция по безопасност на храните се ръководи ипредставлява от изпълнителен директор, който се назначава от министър-председателя попредложение на министъра на земеделието и храните.БОЙКО БОРИСОВ&ПОРОЖАНОВ: ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА...!

19

БРАВО

преди 5 години

Браво на Нинова - Даде на Прокурор заповедта на Ердоган и Турските Ветеринари за избиване на Български Животни .Успех , Подкрепяме ви .

18

Анонимен

преди 5 години

Животните само в държавни ферми със строг контрол от ХЕИ и ветеринарите както си беше преди 1989 г.

17

Анонимен

преди 5 години

като не работят добре защо няма оставки

16

Анонимен

преди 5 години

Държавата съсипа държавните ТКЗС. В частните няма никакъв медицински контрол заради печалбата и роми внасят заразени животни от Румъния и Турция.

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонименабсолютно и всички са доволни, собственика на екарисажа че ще получи пари за несвършена работа, мутро-червените бизнесмени че ще получат суровини за без пари, администрацията от БАБХ че ще отчете деиности............ е верно некоя баба Пена нема да доволна, ама кой в администрацията се интересува от нея

14

Анонимен

преди 5 години

Според чл.5 на закона за БАБХ изпълнителният директор на БАБХ се назначава от министър-председателя по предложение на земеделския министър. Значи Порожанов и Борисов отговарят за поведението на БАБХ. Поемете вината и подадете оставка.