68

калкулатор елка

преди 5 години

тука ще стане като в Зибабве, 10 000 000 лева за 1 евро и оп в еврозоната...

67

Анонимен

преди 5 години

Не трябва ли най-малко референдум, за да си сменим паричната единица? Как така решвния от този калибър се вземат от днес за вчера? И защо стават ясни, след като решението е взето?

66

Трол

преди 5 години

След години, когато може би ще им по добри и различни от сега времена, в историята на България за ЕС ще пише така, както пише сега за Османската империя..

65

Анонимен

преди 5 години

Може ли да кажа на др. Драги, къде първо да гледа с дебелата лупа ? Може ли да и кажа името ... баМката ...??? ) После ше кажа и втората и третата... но първата е задължителна за дълбока дисекция - напречно, надлъжно и в дълбочина... Много народ я зная тая баМММка ...

64

дойде на власт ГЕРБ

преди 5 години

А до сега толкова години,в коя чакалня сме чакали ? От времето на Костов,няма нищо ново по отношение на ЕС.И от тогава ,пълен застой.......инертност.

63

Анонимен

преди 5 години

Овце, подадохте ли заявка за кене.фа на чакалнята на еврозоната?

62

Анонимен

преди 5 години

Валутният курс ще е 1 евро=10 лева.

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 76Не разбираш нищо, че по-лесно е да бягат вместо да се въстанат и така загиват.

60

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименя гледай ти!...

59

Анонимен

преди 5 години

***, знаете ли какъв ви е проблема???много сте *** вееееее!!!По-тъпо парче от бълга*рак аз не съм срещал по тази земя а мноооого съм пътувал.

58

Анонимен

преди 5 години

Решението на Еврогрупата всъщност СИ Е РЕШЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНИЦИ т.е. те така са пожелали а именно една година"гратисен период"и сътрудничество и през юли 2019 влизане в чакалнята!Еврогрупата е уважила искането на нашите "политици",иначе каскети не се надявайте БСП да се отметне ако те са на власт.Престанете да пишете глупости за цени и инфлация,та вие не знаете какво е това инфлация бе мазни шапкари и тролчета.

57

РЕФЕРЕНДУМ

преди 5 години

РЕФЕРЕНДУМ !

56

СТРЪНДЖАТА

преди 5 години

Супер ! Ще ни довършат нашите любимци !

55

Анонимен

преди 5 години

Корупция разяжда страната след 1989 г. и прогони 3 милиона българи в чужбина. Влезе ли в еврозоната, ще срине и еврото.

54

Анонимен

преди 5 години

Опипват почвата чрез журналистите. Сега ще изчакат една година да видят как ще реагират оФцете и ако продължат да си блеят ще започнат действие унищожение. Така стана с примането ви в нато и ес обещаха ви светлина в тунела а то се оказа прожектора на влака. Е катастрофата беше унищожителна но офцете се отръскаха от прахта и пак продължиха да блеят. 20339

53

Анонимен

преди 5 години

A хаирлия да е.

52

ЕС-осовец

преди 5 години

дано задните ви части са яки достатъчно, щото тежки дни ви чакат! питайте гърците, колко е убаво у уерозоната!!

51

Вал

преди 5 години

Работя в Англия с литовци и съм ги питал как се отразило въвеждането на еврото при тях.Казвам ви накратко: НЕ ДОБРЕ. поскъпва всичко! Влезте в някой литовски сайт и ги питайте на руски,сами ще се уверите.

50

Българин

преди 5 години

Абе аз съм казал бе, отдавна съм го казал това значи няма никаква полза от нисък външен дълг. Ако политиците мислят за народа ще вземат 200-300 милиарда както в Гърция и ще раздават на народа високи заплати и пенсии, и ние от народа малко гювеч за нас да има, и ние живот като гърците да видим, да си купуваме яки неща и да си доставяме удоволствия в живота.

49

Анонимен

преди 5 години

Основният проблем на България сега е, че всички са от БКП, всички са комунисти! На нас българите требе да ни дойде един нов народ, едни нови българи, които не са от БКП, не са комунисти, и само тогава можеме да се оправиме.