8

Анонимен

преди 5 години

Чакалната е на гарата.Приемем ли Еврото тигава стс сигурност ЕС.ще се разпадне.

7

Мистър Х

преди 5 години

Това ще бъде началота на края за България...

6

ПроСоТо

преди 5 години

на времето американците изгубихиа свободата си давайки "ФИНАНСОВИТЕ ЮЗДИ" на ИЗМАМАТА,наречена "Федерален Резерв"..Сега ние,"Под мъдрото пожарникарско ръководство",ще загубим НАЦИОНАЛНАТА си валута....."Ран-Ът"...Стъпка по стъпка..А какво ще стане с нас,когато "Еврозоната" се разпадне ,а тя ЩЕ се разпадне,няма нищо вечно?.."Прелъстени и изоставени "?..Викате:-"До тогава нема да има България,така че нема да има проблем"?...прави сте,ша знайте..

5

:(

преди 5 години

ДАВАЙ БОЙКО ВКАРАЙ НИ ГО !

4

(-_-)

преди 5 години

Цяла година за да се пусне една заявка!? И стигаме до чакалнята.. Трагедията е пълна.

3

Анонимен

преди 5 години

Всъщност, а дано ама по-късно.А като гръмнат 2-3 банки и ......благодаря, не пуша.

2

Историк

преди 5 години

Силно се надявам, България да я изгонят от чакалнята завинаги! Еврозоната е смърт за нас, за обикновените хора, ще последва хиперинфлация и обедняване на населението, бедните ще станат още по-бедни, а богатите престъпници още по-богати! До сега левът е изкиствуно подпиран от еврото чрез борда и задържа инфлацията, минем ли директно към еврото, инфлацията в България веднага ще се освободи и ще достигне реалните си стойности, което ще е катастрофа!

1

Василев

преди 5 години

Германия е велика , еврото стабилно!!!Бавно, но сигурно по план график се ислямизира и се претопяват белите европейски раси и народи!!!В България има много селяни прости, прости но алчни!!!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!