42

Анонимен

преди 5 години

До 44Прав си . Научиха си грешките фифа. След като окастрифа България 94та пред очите на целия свят...световните тръгнаха надолу. Изгуби се тръпката, всеки говореше за корупцията, имаше години изобщо не се гледаше световно. Сега ще им дойде бонус за вдигане на имиджа.

41

МАКРОНОГЕРАНТОФИЛ

преди 5 години

КЛАН КЛАН НЕДОКЛАН! ДРАН ДРАН НЕДОДРАН!ОЧИТЕ МИ КАТО ОРЛИ, КРАКАТА МИ КАТО ТОПОВЕ.ДЕТО ВИДЯ НАБЕЛЯЗВАМ, ДЕТО СТРЕЛЯМ ГОЛ ВКАРВАМ!ФРАНЦИЯ СВЕТОВЕН ШАМПИОН ПО ФУТБОЛ ЗА 2018-ТА ГОДИНА!

40

Анонимен

преди 5 години

То хубаво ама много муслимани в тая Хърватия

39

Анонимен

преди 5 години

Очаквам подъл футбол от французите. Защита - контра атакаа ...бутане от садийте ..Такива неща

38

Анонимен

преди 5 години

Англичаните са посредствен отбор , на нивото на Испания, Бразилия и Аржентина- имат много добри играчи но им е трудно да сработят, французите са по-равномерни , хърватите имат доста грешки в защита,

37

Анонимен

преди 5 години

Фифа няма да има нищо против Хърватия да стане шампион. Дажев още по-добре за тях - видите ли, световното е едно магическо събитие, на което 5милиона от по-бедните граждани на света бият 60 милиона от по-богатите. Идеална среда за крадФифа. А и след чудото Лестър, да не би популярността на Висшата лига да не се качи.

36

РВ

преди 5 години

Радвам се за хърватите. Гледам снимките, еуфорията....помня чувството от 94та...тръпки ме побиват като се сетя, макар да не стигнахме до финал. Еехх спомени,спомени....никога повече няма да изпитаме тази луда радост,тази гордост, която шепа крадци направиха невъзможна.

35

До 22

преди 5 години

На екскурзия Сърбия-Черна гора-Хърватска, само в Хърватска хората бяха усмихнати и отзивчиви. Прекрасна страна, чистичко, подредено. Като разбираха, че сме от България ни се радваха, пускаха ни безплатно по музеите, подаръчета даваха.. За разлика от сърби и черногорци, които не се и опитваха да прикриват омразата си...

34

фризьор

преди 5 години

Перуков,кво става с футбола...пичелим ли ,пичелим...Не е ли време да си одиш?

33

Хъммм

преди 5 години

Ингилизите стигнаха до тук с много късмет , хърватите с тичане и на финала това ще си каже думата,, аз още преди 2 седмици пуснах едно евро за Франция и идния понеделник ще чакам да си прибера 9 . А имаше хора дето ми се изсмяха ... Който се смее последен - пие две бири повече.

32

Анонимен

преди 5 години

От ФИФА сигурно вече обработват съдията с марсилезата.

31

МАКРОНОГЕРАНТОФИЛ

преди 5 години

ТО САМО С ИСКАНЕ НЕ СТАВА!

30

Анонимен

преди 5 години

Ей, туй българите сме големи ***. Големи хвалебствия към гадните хървати. Велики ги изрисувахте, а и те тъмни балкански субекти. Виж мафията им по- зловеща от нашата.

29

Двойногушев

преди 5 години

Докато КраДлев е спортен менистър,не чакайте спортни успехи.

28

до 22

преди 5 години

Не е вярно това, познавам хървати и като ме видят, веднага - "Како си брате!" Те поне нас ни имат за свои хора, също и босненците. Виж макетата са друга работа, там почват да те гледат накриво.

27

ЕВАЛА ХЪРВАТИ

преди 5 години

ВЪПРЕКИ , ЧЕ СЪМ ЖЕНА И МНОГО НЕ СЕ ВЪЛНУВАМ ОТ ФУТБОЛ ИЗКЕФИХ СЕ МАКСИМАЛКНО КАК ИМ НАРИТАХА ДЖЕНДЪРСКИТЕ ***. ЕВАЛА ИМАТ СЪРЦЕ И ДУША .НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ В ТОЗИ ЖИВОТ ......

26

Пфуу

преди 5 години

Противен отбор , противна нация

25

Сандо

преди 5 години

да гледат нашите куци *** как се играе футбол и да направят едно честно първенство с точни съдии и без пари под масата! и повече пари за децата и младежите във футбола!

24

до 24

преди 5 години

Те са си друга бира въобще. Не е с хиляда кандърми като тука.

23

Анонимен

преди 5 години

Европа срещу Африка.