102

наблюдател

преди 5 години

Определено хърватите и хърватките са един от най -красивите народи. Французите и французойките са вече предимно африканци и никак не ми харесват .

101

Xp

преди 5 години

И двата отбора играха добре. На Англия гола беше от пряк, не от игра. На Хърватия пък единия беше с нарушение , другия малко късметлииски. Но така или иначе единия вкара повече и продължава. Дано бият и опушенитее.

100

Вуйчо Ваньо

преди 5 години

До АнонименТолкова и разбираш

99

до 89

преди 5 години

Чул си нещо ама не си го доразбрал. Котор е в Черна гора, а не в Хърватия.

98

Анонимен

преди 5 години

Не подкрепям англичаните, но при първия гол на хърватите имаше нарушение в атака и опасна игра от страна на нападателя.Голът трябваше да бъде отменен.

97

Анонимен

преди 5 години

Да,хърватите са много добър отбор но според мен само късметът им ги докара до финала.Всичко с продължения и...клизма!Не го казвам от злоба а просо като ги гледах не видях нищо сътворено от тях.Технични подавания и високи центрирания при които топката 90% се овладяваше от англичаните.А един нормален съдия веднага би отменил първия гол.Просто нарушение при атака!Реалния резултат е 1:1 и трябваше да има дузпи.Хайде сега слагайте минусите.Между другото това е най слабото световно от 11 гледани отмен

96

Югославянски кон

преди 5 години

*** 'ъравтски са най-големите калитковци !Палеци сръбски - ДГД !

95

ПЕНКО

преди 5 години

АЗ ,ПРОСТО ,НЕ ПОЗНАВАХ ДОБРЕ ОТБОРА НА КРОАЦИЯ !!! ВИЕ ,ГЕРОИ ,БЯХТЕ ПО-ДОБРИ В ТОЗИ МАЧ- СРЕЩУ РОДИНАТА НА ФУТБОЛА !!! ПРОСТО В РУСИЯ НЕ МОЖЕШЕ ДА Я ИМА ДАЛАВЕРАТА НА ФИФА !!! СПОМНЕТЕ СИ- С КАКВА УГОВОРКА ФРАНЦИЯ СТАНА СВЕТОВЕН ШАМПИОН: - НА БРАЗИЛИЯ И КАЗАХА :" ПАДАТЕ ИЛИ НЯМА ДА ВИДИТЕ СВЕТОВНО " !?!?

94

Анонимен

преди 5 години

московските *** сте адски зле, понеже се кръстили значи били православни масковци :))) все едно католици или протестанти не кръстят, да ви открехна червени ***, всички християни се кръстят, ако глупостоте дето сте написли че хърватите били сърби просто няма смисъл да ги коментирам, само ще кажа че създаването на Хърватската държава предшества Сръбската с има няма 3 века :) по вероятното сърбите да са се пръкнали от продажни хървати и българи отколкото обратното

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 99Много си наблюдателен, само дето не си забелязал, че се кръстеха като католици!Сърбите и хърватите здраво се мразят. Много кръв са си пуснали!

92

Кон в реката

преди 5 години

тия щеха да видят радост ако англичаните небеха прекалили със Старичък и Новичък.Шмъркат разбирашли стари коки и те ти булка нов късмет. играта била фифти фифти, м Хвъркатите вкараи 100% повече голове и аиде дъ хорсо се гоунъ у дъ риверо

91

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хааре бе, да се чуди човек защо хървати и българи са воювали срещу сръбския шовинизъм още преди 2-та световна война, айде малко вземи прочети история и тогава пиши сръбско ако

90

Анонимен

преди 5 години

Да , хърватите са си чисти сърби . Видяхте ли вчера след химна как всички до един от футболистите им се прекръстиха . Вижте го и елате пак и ми кажете че не са православни и със Русия и балканци .

89

Анонимен

преди 5 години

95 ха-ха, нищо чудно.Единственият владетел, победил хърватите, завладял и разрушил Дубровник и Котор, е.... българският цар Самуил.

88

Анонимен

преди 5 години

Хъравтите са написали "Благодаря Русия "Хора не се поддавайте на *** провокаци които се опитват да противоподставят хървати срещу руснаци . Това не е вярно . Русия харесва ърватите и хърватите руснаците . Вуда се е извинил за тъпотията която е сътворил без да мисли . Сега когато Русия им даде шанса и терена да покажат своя талант те благодарят на Русия .

87

Гoшу

преди 5 години

Славянските братя хървати викаха: "СЛАВА УКРАЙНА". Така и трябва, не като ония евразийци с дръпнатите очи, дето са роби на бай *** и нашите промити мозъци русофилчетата ги мислят за славяни. Кадиров е чист пример за славянство - пръв приятел на Вожда Жуже :)))))))))))

86

Анонимен

преди 5 години

Страхотни са.Браво!

85

Анонимен

преди 5 години

като чета коментарите се убеждавам че ушанките наистина сте много зле, нямало било хървати, нямали били език, абе масковски коминтерновци, още Симеон е воювал с хърватите, ама сте толкова зле

84

Анинимен

преди 5 години

91, това нещо, приятелю, се нарича " балканизация". Терминът се използва нарицателно за определение на процес, в който нещо голямо се раздробява (под външни политическо въздействие) на малки части, които после обикновено са във враждебни отношения помежду си.

83

Наталия

преди 5 години

Да аз харесвам футбол,но наш руски сборная бил по слаб от хирватси отбор.