62

8===о

преди 5 години

До БолгаринКак се подиграли на русия и са плюли на слявянството? Че посветиха победата си на славянската Украйна (а и те самите са славяни).Капутки-н нали отрича да има руски войски в Украйна? Аман от русофилксо лицемерие.

61

123

преди 5 години

До БолгаринХАХАХАХА глу.пак. И какво ни пука на нас като БЪЛГАРИ за русия. Голям праз, че са и са се подиграли. Глупав руснак така и не го научи този български. А славянството кой го интересува, аз съм българин не славянин.

60

Анонимен

преди 5 години

ушанките бяха в потрес вчера, незнаеха за кого да викат :)

59

Сата НАТО

преди 5 години

Хърватите са мъже.Даже слабичкия Ракитич снощи скочи на *** без да се замисля. И това беше инстинкт, а не поза.

58

Анонимен

преди 5 години

Ама верно ли вече щели да играят с квадратна топка?

57

Болгарин

преди 5 години

Който се радва на победата на тия фашисти е национален предател.Отстраниха Русия и й се подиграваха.Плюха на слявянството!!!

56

Анонимен

преди 5 години

Подкрепям коментар 63 . Моите наблюдения са че децата на възраст 10- 16 години масаво спортуват в клубове футбол . Аз ги виждам всеки ден с раниците , бутонките и топката да тръгват на тренировки . Много красива гледка . Вярвам че расте поколение което след десет години ще бъде като хърватите .Сега след победата на Хърватия страстта към тази велика игра ще зарази още повече деца .

55

Анонимен

преди 5 години

До 53Не е точно така. Знам че дъртите почвате да се изтъквате и все младите да са ви виновни, но вината е ваша. Вие дъртите управлявате спорта , политиката, образованието, науката и сте кръгла 0. Частните спортни зали са пълни до горе ...разходи се след 5 часа вечер да видиш какво става в спортните клубове. Просто вашето поколение съсипа всичко и хората спортуват за кеф, а не професионално.

54

Анонимен

преди 5 години

евалата на хърватите, резпект и към англичаните, които играха също много добре, отбора им е млад и имат голямо бъдеще, получи се хубав мач, а за да се получи хубав мач и двата отбора трябва да търсят победата, а не да играят в глуха защита. както правеха руснаците

53

Анонимен

преди 5 години

Горда със че тези невероятно храбри хървати победиха островитяни които са в пъти по големи като население .Това се нарича мъжество . Когато слушам езика им , песните им -всичко им разбирам на хърватите . Дори по външност си приличаме . Нямаше начин да бъда из африка а не със тези толкова близки по сърце наши хора . Златато е само и единсвено достойно за тези златни хървати .

52

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо се трият мнения без нито една обидна дума в тях, но въпреки незаконната цензура ще повторя - хърватите си направиха държавата слънце - с хубави пътища, с добра икономика, чисти и подредени градове и села, а хората им са сърдечни и гостоприемни. Нормално е и футболът да им върви.Както е нормално у нас нищо да не върви, тъй като във всяка сфера се редят връзкари, а не хора, които знаят и могат.

51

Тим

преди 5 години

Няма да се повтори чудото от 94 та за жалост но има много причини за това и най важната е българските клубове занамериха детцко уношеските си школи напълниха отборите с чужденци нямат изява и малкото българи където могат да игрят футбол от тук няма кадри и за националния няма и изявени играчи който да играят по големите терени и първенства няма лидери който да водят и сплотяват отбора

50

Анонимен

преди 5 години

Хърватия с 4 милиона население и Уругвай с 3,5 милиона население показаха ,че във футбола всичко е възможно и няма големи и малки !

49

Циник

преди 5 години

Стискам палци на сърцатия хърватски отбор в неделя срещу отбора на континентална Африка! Снощи "старите хървати" - средна възраст 29,5 години - показаха на "младите афроангличани" средна възраст 26 години, как волята за победа - вече ТРЕТИ ПОРЕДЕН МАЧ 120 МИНУТИ...остави сила и мерак на 32 годишния Марио Манджукич - да прати Англия в къщи!Браво Хървати - победа и срещу Африка!

48

Анонимен

преди 5 години

Супер *** са хърватите!

47

Анонимен

преди 5 години

ФИФА трябва да договори с английската футболна федерация обезщетението за снощния Брекзит.

46

Анонимен

преди 5 години

Истински национален отбор! До един играчите са с доказани майка и баща хървати! Няма мулти-култи, няма шменти-капели!Затова има и победи! Затова в неделя ще има и световна титла!

45

Анонимен

преди 5 години

По-възрастните помните ли абсолютно същата еуфория беше и по нашите улици през 94та.Май това никога няма да се повтори.Това ИНТЕРНЕТ поколение е ,,силно" само пред клавиатурата.Спортните натоварвания и режима са му чужди. Но на теория са пет пъти ,,по яки".Вижте постовете ,как от всичко разбират и знаят.

44

Анонимен

преди 5 години

Много се кефя да гледам англичани с нацапани *** гледащи тъпо.

43

Байфидан

преди 5 години

Балкански нахалници, като повечето бивши югославски народи. Мислят си, че са най-великите на света. Ще получите едни мазни жълти медали, доста миризливи, да ва *** в превземковците.