6

Анонимен

преди 5 години

Смятам, че щом Германия ограничава България за ЕЗ и Шенган, то България ще ги ограничава спрямо миграцията и преките инвестиции направени в България. Важно е да сме извън ЕЗ тогава ще ни превърнат в лагер за нелегални на ЕС.

5

Василев

преди 5 години

Единствена реална заплаха за ционистите евреи са белите европейски народи, които обединени, могат да бъдат силни и да се разправят с евреите!!!Ц.ига.низацията в България е дело на евреите ционисти!!!Войната в Сирия и организираните бежански вълни към ЕС са дело на евреите-ционисти!!!Агент Алън Паркър!ЦРУ!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Меркел забърка ла'ната като покани всички от Африка и Близкия изток на гости.Сега няма останалите европейски държави да и бършат дирника.Да наема самолети за собствена сметка и да върне гостите си у дома им,след като вече не ги желае.

3

Анонимен

преди 5 години

"Идеите на Орбан бяха заклеймявани. А днес са на мoдa"Идеите на Орбан бяха заклеймявани от брюкселските бюрократи и подчинените им журналистически пудели, включително и в България. Само че за нас, обикновените хора идеите на Орбан винаги са били на мoдa!

2

Анонимен

преди 5 години

"Идеите на Орбан бяха заклеймявани. А днес са на мода"Идеите на Орбан бяха заклеймявани от брюкселските бюрократи и подчинените им журналистически пудели, включително и в България. Само че за нас, обикновените хора идеите на Орбан винаги са били на мода!

1

хммм

преди 5 години

"...правозащитни организации заявиха, че Европа е на път да се откаже от правото си да претендира, че е лидер по хуманитарните въпроси, поучена от собствения си болезнен опит от Втората световна война." Кои са тия па? На ерeйската *** все малко ще и изглежда колко сме вкарали. Май усещат че пак им идва времето. Първо Наполеон, след него Хитлер се пробваха да изчистят света, но паразита си е ***, труден за унищожение. Нищо всички хубави неща се случват на третия път.