46

Анонимен

преди 5 години

Все още, с малки изключения,навсякъде се каканиже, за "бежанска криза","мигрантска криза" и тем подобни бръщолевения,но малцина са тези,които казват нещата,каквито са - това е добре планирана,добре координирана и ресурсно осигурена форма за водене на хибридна война!!!!Това е истината и ако тя бъде проумяна,към въпроса ще се подходи,като към това,което е - водене на война срещу чуждестранно нашествие!!!И единствено този подход е състояние да реши проблема!!!Няма друго решение!!!!

45

Анонимен

преди 5 години

Която държава не спазва границите на ЕС, ще трябва да изтегли границата си по на юг.

44

Анонимен

преди 5 години

Изходът е окупация на Турция и Северна Африка от ЕС и НАТО докато се построят лагерите там.

43

к

преди 5 години

относно *** дето евреина Сорос продължава да превозва с корабчетата си:има едно решение - кастрация и концентрационни лагери където да бачкат до смърт !!!това не са хора - това са животни, а мерките спрямо животните са животински

42

к

преди 5 години

До Богатите арабскипич, то навремето евреите толерасти създадоха партията на Ердоган с цел да вкарат Турция е жалкия еврейски кибук наречен ЕС,а я сега как се извъртяха нещата Боко бая го поизклатиха в Брюксел, нищо чудно да се превърне в Българския Ердоган

41

муспи

преди 5 години

Някъде да се споменава думата "евреи"? Не естествено, - значи Европа отдавна е подписала капитулация. Кой ги докарва тези милиони диваци от няколко хиляди километра, през дивашки държави потънали в пясък и лай$а, с нови дрехи и неизтъркани обуща и с деца на ръце. Изтърсват ги султански автобуси на българска територия, а до турция ги докарват други, секрет е какви, но наети с еврейски пари по простата причина че други пари в света няма. Защото - свят без бели се владее по лесно.

40

Aman

преди 5 години

Африканците ги нещат, арабите ги нещат, Европа ще се прави на майка Тереза... iСиктир... аман от неадекватни управляващи, но поколенията след това ще го отнесат..

39

Край

преди 5 години

По начина по които се размножават Африка и Южна Азия света ще бъде залят от излишни хора. Единствения начин е Желязна завеса да запази цивилизования свят.Ако му трябват хора - лотария зелена карта със подбор.

38

Име

преди 5 години

т.нар "правозащитиници" са лицемерите от ционистката либерал-болшевишка групировка, които са заели нишата от "свободния" пазар, търгуваща със "свободното" придвижване на хора, като стока и обмяната на парични обеми чрез тях. всичката тази анархия се финансира от уахабитска арабия и европейския данъкоплатец, който бива обиран многократно по схемата на фалшивите "ценности", които биват употребявани и разпространявани от медиите само за увеличаването на печалбите на гореспоменатите "хуманитари"

37

к

преди 5 години

еврейската пропаганда никога няма да ви каже:идете да видите на кво замязаха Литва и Латвия - покорните послушковци и топ русофоби запада разтовари там почти 1 милион *** !!!!!!!!!казвам ви - картината е гротеска там !!!!!

36

к

преди 5 години

за последните 50 години популацията на *** в Африка се увеличи 4 пъти !!!това е резултат от еврейсктата толерастия - спомнете си каква масирана пропаганда беше да нахраним гладуваща Африка е сега разбирате смисъла на посланието - "Не хранете животните"

35

Анонимен

преди 5 години

Хуманост към кои?Към тези ли ,които дават хиляди евро на каналджии ,за да се доберът ,до лентяския безгрижен живот на бежанец на гърба европейския данъкоплатец?Миналата година удавеното в морето кюрдче потресе Европа,но никоя голяма медия не каза факта,че баща му е имал добре платена работа в Турция!Най-големите тарикати се заселват в ЕС,а скромните хорица от Африка които си живеят бедно всъщност имат нужда от еврохуманост!

34

Анонимен

преди 5 години

Германците си мислеха, че тия са работливите източноевропейци:) .Работливите? Пхахаха

33

Анонимен

преди 5 години

Европа показа достатъчно хуманност като прие цялата тази "бежанска" вълна.Цялата?

32

мак

преди 5 години

Защо европейците, обикновените хора, са длъжни да са хуманни към тези, които не ги зачитат и ги използват и не са чак толкова хуманни? Все се набляга, че правата на гостите са потъпквани, ако някоя страна не ги приема. И не можеш да спасиш целия свят, Европа показа достатъчно хуманност като прие цялата тази "бежанска" вълна, нищо, че по принуда и заради глупостта на меркел, така че спокойно може да каже, стига толкоз.

31

Бай Иван

преди 5 години

Вместо внос ,всичко либерали и НПО-та занимаващи се с *** от третия свят ,да идат в техните страни и да им помогнат да си оправят държавите ,така би било справедливо ,който иска да живее сред неевропеидна раса ,да избира сам да живее там ,не да му налагат това ;) !!!

30

АзГ

преди 5 години

Да внесеш половин Калкута, няма да помогнеш с това на Калкута, а ще се превърнеш сам в Калкута !!! Това Меркел не го разбира.

29

Анонимен

преди 5 години

Понеже бежанците като им потъва лодката изхвърлят дрехи,парцали,жени и деца сега са останли сами и голи като пушки и вие трябва да ги подслоните, ако имате млада жена или жерка още по добре.

28

до 21

преди 5 години

от АзГ: Япония също има демографски взрив, но внася мигранти. Германия от 80 милиона на 50 да намалее, къде е проблемът ? С дигитализацията през следващите 10 години поне 20 милионаработни места ще се освободят. Необходими ще са висококвалифицирани кадри, а не такива неграмотни , каквито идват от Африка сега.

27

AfD Германия

преди 5 години

Колониалистите Англия, Холандия, Белгия, Испания, Португалия и Франция да приемат питомците си от Африка и Близкия Изток. А също и Турция, като наследница на Османската империя, владеела Сирия и Северна Африка.Страните от ИЗТОЧНА ЕВРОПА не са имали колонии и не се чувстват задължени на НИКОГО ! Verstehen Sie, Frau Merkel ?