26

Анонимен

преди 5 години

"Срам ме е, че съм българин."Ти не си българин, ти си циraнин с *** венци и турски паспорт.

25

Анонимен

преди 5 години

Сега трябва да му дадат на Путин Нобелова награда за мир!!

24

Кое не е вярно?!?!?!

преди 5 години

"Българи" вече отдавна няма,тази биомаса, населяваща територията, наречена България,няма нищо общо с българите в онзи идиалистичен смисъл.Тази въпросна биомаса е реално ***, полуцгани, полутурци и страхливи, конформистки помиияри,търсещи на кого да се продадат.Срам ме е, че съм българин.

23

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Меркел започна пълни Германия с талибани години преди Путин да се намеси в Сирия.Войната в Сирия подстрекавана от Путин, започва много по-рано от първият бежански поток. Така, че тези опорки не издържат! Основният бежански поток рязко се увеличи след като Путин бомбардира Алепо.Ти виждал ли си какво представлява Алепо след бомбенето - НИЩО. Цяло Алепо пълно с терористи!

22

Борислав

преди 5 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ НА ЕТНИЧЕСКОТО РАЗНООБРАЗИЕ, НА ПЪЛНИТЕ С ДЕЦА ГРАДОВЕ И СЕЛА!!!Не искаме "етничеки чиста демографска катастрофа", стига фашизъм.Ще ги приемаме, ще се женим за тях, ще имаме големи семейства, ще доведем и техните роднини.Ще възродим България.

21

Анонимен

преди 5 години

До БЪЛГАРСКИ ЛЪВКакто и да си промени българинът отношението към мигрантите, дори и с хляб и сол да ги посреща те не искат в България, никой бежанец няма да остане в мизepията да живее, по скоро ще се прибере в родината си ако принудително ги разрпеделят в България.

20

Анонимен

преди 5 години

Меркел няма избор - или демогравски срив, блокиране на икономиката и разпад на Германия като държава - или внос на хора от вън, ако ще и патагонци да са, само да раждат деца.

19

Анонимен

преди 5 години

А подкрепяната от САЩ и ЕС опозиция като коли 11 годишни деца, реже им главите и пуска в ютюб видеозаписа?

18

до Hafen die Wahrhei

преди 5 години

Помниш колкото едно шимпaнзe. Меркел отвори вратите за бежанците от войната между Асад и спонсорираните от САЩ "умерени бунтовници". Русия се включи няколко години по-късно.

17

Анонимен

преди 5 години

"Обезпокоен съм, че международното хуманитарно право все повече се възприема като досадна пречка", заяви пред Ройтерс представителят на ЕС в Международната организация по миграция (МОМ) Еудженио Амбрози."Тоя *** и сподвижниците му трябва да бъдат арестувани и съдени за нелегален трафик на хора към Европа.

16

Анонимен

преди 5 години

Е то явно под вас братовчеде са с криворазбрани разбирания там теорията е на поляната от една година ама на кои да кажеш че и тоя е с привилегии от другарите

15

Анонимен

преди 5 години

Аз се чудя що и другата не казва здрасти ами да ти е крив някои чее отишъл дето не трябва а мила се мие тая дали ще ми приказваш или не

14

Анонимен

преди 5 години

И това ще стане, още не е достигната критичната маса, но е близко.

13

Анонимен

преди 5 години

"Обезпокоен съм, че международното хуманитарно право все повече се възприема като досадна пречка", заяви пред Ройтерс представителят на ЕС в Международната организация по миграция (МОМ) Еудженио Амбрози."Я виж, в окото ми плува ли корабче?

12

Анонимен

преди 5 години

"Ако отново бъдат издигнати физически разделителни линии вътре в Европа, това може да .."Не "вътре" в Европа, а "около"Европа. Много е просто

11

ьзц

преди 5 години

боко тиквата се е съгласил да приеме всички мигрантистига Меркел да го хвали...

10

Анонимен

преди 5 години

Европейските държави трябва да си затворят границите. Пет пари не давам за смoтaните ви "европейски ценности", хуманитарни права и тем подобни глупости! Точно заради тях мигрантите злоупотребяват с гостоприемството на Европа!

9

Анонимен

преди 5 години

Сделките за миграцията готвят завойИмало е тежък запой преди това.

8

Анонимен

преди 5 години

"правозащитни организации заявиха, че Европа е на път да се откаже от правото си да претендира, че е лидер по хуманитарните въпроси"Аууу секна им контрабандата на хора на "правозащитниците". Аз обаче се сещам за едни други организации, които имат по-голяма тежест от правозащитните организации. Наричат се държави. Щом държавите кажат "стига повече мигранти", правозащитниците ще мълчат.

7

Ибн Ебн ал Камил

преди 5 години

Браво на Меркел.