192

ПЕНКО

преди 5 години

В САЩ СМЕНЯТ ОЛИОТО В СЪБОТА -В МАГАЗИНИТЕ ЗА ПОЛУГОТОВИ ХРАНИ ! САЩ СА ПО ВЕЧЕ ОТ 300 МИЛ. + 20-30 - СРЕЩУ 7.2 МИЛИАРДА - НЯКЪДЕ В "ЛОШИЯ "СВЯТ ! КАКВО ЛИ СИ МИСЛЯТ "СЪЗДАТЕЛИТЕ" ..."ЗАЩО ЛИ ЕВРЕИ СА СОБСТВЕНИЦИ НА ДЪРЖАВНИЯ НИ РЕЗЕРВ "!?!? "ЗАЩО ИЗНЕСОХМЕ ПРОМИШЛЕНОСТТА СИ И ЖИВЕЕМ ЧРЕЗ ОТПЕЧАТАНИ ПАРИ И ДО КОГА "???

191

Анонимен

преди 5 години

Според управляващите страна върви нагоре,доходите нарастват,въобще пълно щастие.Въпроса ми е това как се връзва с постепенно изчезваща нация!!!

190

Бг си отиде

преди 5 години

че то песимистичният сценарий май ще се окаже оптимистичен. Има ли прогноза какъв % след 10 години примерно ще са грамотни (да могат да си напишат името)?

189

Анонимен

преди 5 години

До ПенкоАмериканците са 300 000 000 - номер 1 икономика! Куцо и сакато иска там... сигурно защото социализма им още работи!

188

Анонимен

преди 5 години

225 - Абе може и без лаптопи, телефони и там разни ...

187

ПЕНКО

преди 5 години

РОДИХ СЕ ПРИ 2.5 МИЛИАРДА ЧОВЕЧЕТА НА ЗЕМЯТА ...И ИМАШЕ ДВЕ /ЗА ПОСЛЕДНО/ СВЕТОВНИ ВОЙНИ !!! ДНЕС ,ЧОВЕЧЕТА , СТЕ 7.5 МИЛИАРДА ...ТА КОЛКО ТРЯБВА ДА СА ПРОЧИСТВАЩИТЕ " СВЕТОВНИ ВОЙНИ "!?!?!? АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ "ТЮХКАТ" , ЧЕ В АНТАРКТИДА НЯМА ИНДИАНЦИИ ЗА ИЗБИВАНЕ ... И НЯМАТ БАЗИ !!!!!!!!

186

Анонимен

преди 5 години

Българите са утайките на света само квичещи, че парите не им стигали и за това не правили деца. И все някой друг им е виновен! Никой друг не е виновен за положението на България освен българите, които окрадоха държавата и продължават да крадат!

185

Анонимен

преди 5 години

Ще ни оправят, не се плашете :D

184

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията и пазарната икономика в България е така - българите изчезваме. Едва ли има народ, който би удържал геноцида на българските демократи.

183

ПЕНКО

преди 5 години

ТА КЪДЕ ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРСКИЯТ " СВАЗИЛЕНД " ???

182

Анонимен

преди 5 години

Погрещни прогнози. Две са основните грешки при тези прогнози - първо, че се добавят в бройката и напусанлите завинаги България и второто е, че тук трябват три прогнзи по етноси, защото нещата са много различни при различните етноси в България. Реалността е, че и сега сме под 5 милиона, като не броим тези, които завинаги са напуснали България. Истината е, че към 2030 година, Ще сме около 4 милиона, като етническите българи вече ще сме малцинство. Защо подчинените на ГЕРБ държавни структури лъжат?

181

Анонимен

преди 5 години

Plus 2 mil. Blgari ot Makedonia

180

А стига бе!

преди 5 години

2080 година?! А пък след 6 милиарда години Слънцето щяло да изгасне!!!

179

Анонимен

преди 5 години

В Пловдив ми предлагат 2700 лв. Бая пара, ама спрямо 18200 лв в Лондон си е беднотийка. Да не споменавам и мазния пакет акции, придобивки и далеч по-голямата отпуска.Не знам, дали за всички професионалисти е така, но не виждам, лака ще останат хора, ако заплатите ни са 6-7 пъти по-ниски

178

Анонимен

преди 5 години

По малко ще са!

177

Мудис

преди 5 години

Поредна лъжа та сега сме по малко от пет милиона А след 20 г в бг ще живеят само *** и много малко българи пенсионери.

176

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 187Айде, стига глупости, младите имали добри доходи, ама не искали деца! Гледали джунджуриите! 21. век животът е на друго ниво- без телефон, без лаптоп, без кола(мобилност) и т.н. не става. Трябва да ги имаш. Младият може да получава 2000лв заплата, но няма подкрепата на близките си, които са или далече, или бедни, или инвалиди... 100 пъти го написах- ПОВИШАВАНЕ НА ДОХОДИТЕ НА ВСИЧКИ! Няма млади, няма стари, ВСИЧКИ! И друго- Доходът ТИ НЕ Е ГАРАНТИРАН! Днес го има, утре не се знае.

175

МарияНиколаева

преди 5 години

ФИНАНСОВО ПОДПОМАГАНЕ НА ЗАВЪРШИЛИ ТЕ МИНИМУМ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ МЛАДИ БЪЛГАРКИТЕ РЕШИЛИ ДА РОДЯТ ДЕТЕ,С ОГЛЕД ПРЕДПОСТАВКА ЗА ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ПЪЛНОЦЕННИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН. МЛАДИ ХОРА С БЪЛГАРСКО САМОСЪ ЗНАНИЕ И БЪЛГАРСКИ КОРЕНИ ДА БЪДАТ ПРИОБЩАВАНИ У НАС.ИКОНОМИЧЕСКИ МЕРКИ ЗА ПОВИШАВАНЕТО СТАНДАРТА НА ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ С ЦЕЛ ОГРАНИЧАВАНИ НА МИГРАЦИОННИЯ ПРОЦЕС.

174

Не го мислете

преди 5 години

Той Боцо ще ви оправи, и китайци ще ви докара ако трябва, вие само гласувайте за него, да не са комунистите.

173

Eni4er

преди 5 години

Населението на съседна Турция расте с над 1 млн. годишно.Т.Е през 2035 г. ще е около 100 млн.За толкова народ трябва територия и на къде мислете ще се разширява.Разбира се към обезлюдената територия България