212

Яко

преди 5 години

Да убиеш българите. Яко . Най- якото постижение на лъжедемокрацията. Гласувайте за собствената си смърт, гласувайки за партиите.Yako!

211

На Боцо

преди 5 години

българи не му трябват, само мрънкат за пари. Със същия успех може да краде и молдовци, а те даже ще са му благодарни за възможността да съществуват с 600 лева заплата.

210

сега сме 5 милиона

преди 5 години

Като видях новината,си помислих,че са сгрешили предната статистика,където казват,че сме под 7 милиона и са направили ново проучване и са решили да напишат истината,защото информацията е изтекла. Ако сега не сме под 5 милиона до 5 години като възрастните умрат,ще станем. Деца се раждат само ром*ски,ама и те в чужбина.Това че,казват:само 30% ще са софиянци е лъжа,92% ще са в София,3% ще са във Варна, 2% в Пловдив,1% Бургас,1% Стара Загора. Други градове не знам дали ще има с българско население.

209

до

преди 5 години

2080 я камилатая камиларя.Европа я чака война с тези запаДнали политикани.Може никой да няма никъде.

208

Иванов

преди 5 години

Преди няколко дни писах по подобна статия. Тук цифрите са доста оптимистични - 2080 година 4.8 милиона. Бабини деветини. През 2060 година ще бъдем около 4.4 милиона. За 30 години загубихме 2 милиона човека. Пресметнато по формулата за 40 години губим 2.6 милиона, или 2060 година сме 4.4 милиона. Населението е застаряло отчайващо. Предстои да измре. Смъртността е 13 промила. За 2080 г. - 3.5 милиона.

207

Анонимен

преди 5 години

Само след 10г ще стане това, ако не е вече и факт

206

Циниче

преди 5 години

Наричаш господин Бойко Борисов комунист. Ще те репортна. Целият форум знае къде живееш във Франкфурт, нали си самохвален нарцис. Ще те екстрадират преди да си се усетил. Тук такива като теб ги самоубиват. Опичай си акъла, ***.

205

Излишна паника

преди 5 години

Така, както е тръгнало, и в България, и в ЕС като цяло, на власт ще дойде крайната десница. Ще стане твърде "нанагорно" за всякакви толерирани малцинства, за здравите и прави готованци на соц.помощи и за "бежанците", доприпкали тук с намерението не само да си поживеят на чужд гръб мързелувайки, но и нагло да популяризират ранносредновековната си религия.Така че, не се знае каква ще е социалната йерархия, етническият състав и политическият модел на ЕС и на България след 60 години.

204

Бай Иван

преди 5 години

По-лошо то е ,че няма да са българи просто тогава ,с евроатлантическите политики до там се стига ;) !!!!

203

Перспектива

преди 5 години

Днес имах свободен ден и се огледах наоколо. Преди години през този месец тревата вече почваше да жълтее. Сега е буйна зеленина, невероятна природа. Как тези земи ще останат обезлюдени? Това е невъзможно. Рано или късно ще дойдат китайците. Те са работливи и предприемчиви. А нас ни мързи. И намаляваме, защото в крайна сметка си има логика за всичко.

202

Перспектива

преди 5 години

Няма да има празни места на земята в бъдеще. Населението по света нараства с бързи темпове и глобализацията върви с пълна сила. От Азия и Африка вече настъпват. Най-добре е по нашите земи да дойдат китайците. Ще направят на рай Северозападнала България и ще построят АЕЦ Белене.

201

Анонимен

преди 5 години

еми ас 2080 ще съм умрел... и ще се върна прероден под формата на сач щото само такива ще има по това време:)))

200

Чак тогава?

преди 5 години

Много късно, още толкова много години агония.

199

дебел депутат

преди 5 години

не напускайте България чада мои , това лято ще ходим семейно на карибите , все някой трябва да ми заработи ваканцийката .

198

Анонимен

преди 5 години

До Няма какво да губимГражданските права и свободи са вече отвоювани. Преди векове. Залегнали са в Конституцията и Законодателните актове, но!... са само на хартия... в Бг. В Европа се спазват. И то се спазват от "горе" до долу.

197

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 239Може, някъде в Африка или Индия...Защо галениците на държавата- работодателите, не раждат по 5-6 деца? И да увеличават прираста на държавата?В САЩ богатите имат по 3-4 деца и допълнително осиновяват от Третия свят още по 1-2 дете.Посочи 1 български работодател в Бг, който има 3-4 деца и е осиновил 1-2 от Камбоджа, Виетнам или Судан?

196

Анонимен

преди 5 години

"Когато отидох в училище, ме попитаха: Ти какъв искаш да станеш като пораснеш? И аз написах: Щастлив. Те ми казаха, че не разбирам задачата, а аз им казах, че не разбират живота." Джон Ленън

195

Йода

преди 5 години

Как пък сте толкова сигурни, че така ще стане?До 2080 може вече да живеем на Марс, а пък вие медюми казвате, че България ще се обезлюди. А и броите ли всички емитранти и бежанци, а?

194

Няма какво да губим

преди 5 години

Граждански прав и стандарт а се отвоюват...от Народа, за Народа...Дания има 5мил на същата територия, но е водеща икономика...вместо да се вайкаме, е време да се стегнем и да си върнем бъдещето. Съединението прави силата

193

Анонимен

преди 5 години

Истинатае, че към 2030 година, Ще сме около 4 милиона, като етническите българи вече ще сме малцинство. Защо подчинените на ГЕРБ държавни структури лъжат?