12

Анонимен

преди 5 години

Управляващите, продължавайте да санирате!

11

Анонимен

преди 5 години

Няма да се притеснявате по това време населението на Земята ще е приблизително 30-40 милиарда.Предимно черни и тъмно кафяви човечета.По цял ден ще се колят и гърмят.Екзотични генномодифицирани болести,суша,глад мизерия.Внуците на белите хора ще проклинат предците си че навремето не са им ограничили раждаемоста на някои от плодливите.Сещате се кои.Едни които дето уж много умират а пък са с по 30-40 деца.Е тва е бъдещето нищо чудно няма в него.Просто логични причина и следствие.

10

Соцялно слаб депутат

преди 5 години

Голям праз,нали бройката на депутатите ще си остане пак 240.Беден и неук народ лесно се управлява.Всекедневбо българина трябва да бъде заплашван че араби и пакистанци ще дойдат да бачкат за минимална заплата.А също че цената.тока трябва да скача по европейски

9

чичко ът

преди 5 години

Трвбва да се редуцирате до 4.5 млн. Ама по чевръсто.

8

Анонимен

преди 5 години

То Светът дали ще го има през 2080 г.?Нютон е правил някакви негови си сметки и е смятал, е краят на Света ще е през 2060 г.Разбира се както е писано в Библията никой не знае кога ще е краят, но виждаме около себе си какво става.

7

французин

преди 5 години

Т. Ж. каза навремето (1984 г.), че турците след 20 г. (през далечната тогава 2004 г.) ще са мнозинство и това уж била една от причините за насилствената смяна на имената им.Ами през 2004 г. турците не бяха мнозинство, и днес не са.Сега какво щяло да бъде след 60 г... Хора то не се знае утре дали ще се събудите, какво мислите за след 60 г.? Според мен пък след 2035 г. България ще започне да се оправя и оправянето няма да е бавно, а ще стане веднага, България е малка страна и промените са бързи.

6

Анонимен

преди 5 години

Няма задължителни неща на този свят. няма драма.така преминава световната слава. чакаме новото световно да станем пак четвърти. може и трети.

5

гошо от почивка

преди 5 години

Защо се занимавате с глупости? От 1950 до 1990 Българите са се увеличили с 4 милиона, от 1990 до 2018 са намалели с 3 милиона, много знаете в следващите 30-40 години какво ще стане... Туко виж партия Гроб и Бесните Стари Пенсионери залязат от политическата сцена и дойде някой, на когото наистина му дреме за държавата и народа!

4

Анонимен

преди 5 години

Много по-рано от 2080 г. много по-рано! Бог да прости България.

3

Анонимен

преди 5 години

От тия 5 МЛН 50% ще са скандинавци. Що го премълчавате?

2

Анонимен

преди 5 години

Да, бе, не било ясно какъв ще е майчиният език в страната, ама те нямат писменост, трябва да им измислите. Да им е честита на Великите сили първата Ромска държава в света, нали това искаха?????????? С услужливото съдействие на всички управлявали досега!

1

Анонимен

преди 5 години

Демократично е