22

lesno

преди 5 години

y Miami!! просто завъртат кораба на лево и бум ето. хем топло, хем америка.

21

гневен българин

преди 5 години

Изтребване на ***,***.Те избиват невинни из Европа,Вие още се чудете.Античовеците не заслужават да живеят.

20

ПроСоТо

преди 5 години

изгоненото още от средновековна Испания и ПОШЛЯПНАТО по задните части от Адолф еврейско стадо,просто СИ ВРЪЩА на Европата!!!!!!За КОШМАР на бялата раса тия "потомци на Юда" успяха С КОВАРСТВО да се докопат до "лостовете",които управляват света...-Всъщност,"лоста" е ЕДИН-ЩАТСКИЯ ДОЛЛАР!..И за СРАМ на бялата раса се навъдиха много нейни представители,които ОМАГЬОСАНИ от ХАРТИЙКИТЕ на НЕДОСТОЙНИТЕ,загърбиха и гена си,и общението си със Създателя..

19

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде в южна Сахара, за да засаждат гори и да строят водохранилища против засушаването и настъплението на пустинята на юг.

18

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимензнаеш,че отговора на въпроса ти е един:-Защото Слугите на Злото,Владетелите и ликвидаторите на "Хомо Сапиенс" искат така!

17

ПроСоТо

преди 5 години

сички отфърлиха "идеята"...Кой остана като потенциален "ресипиент"?Браво,познахте:-Тикволандия.Верно че това ще струва "трона" на Тиквата,но и след абдикирането му той ще бъде възнаграден полагащо се...А тия след него да сърбат попарата,която Н.В. Тиквун Банкянски-Титана на мисълта и словото и баща на българската демокрация,забърка..Не ви се верва?!....Ееех,мрем да съм лош "пророк"!!!! ...Обаче само стой и гледай!

16

Анонимен

преди 5 години

И защо требе да им търсим място някъде. Те нямат ли си Родина? Да не са паднали от Марс? Или пак ще създаваме нейде нова "еврейска" държава? От ООН и прочее чиновници де взимат по една кофа кинти на година да вземат да си свършат работата, а не само да бъдат рекламни лица на Корпорация НАТО. Вместо да лансират свръхпечабарите да спрат с мигрантските практики за евтина робска ръка в 'Цивилизованите" държави.

15

Анонимен

преди 5 години

Страните от Северна Африка трябва да получат финансови стимули,за да приемат своите хора в тези т.н. лагери.Където ще получат всичко необходимо за нормален живот,докато трае конфликтът.Икономическите мигранти са длъжни да приемат обратно.Както и санкции,ако откажат.

14

Анонимен

преди 5 години

Хората на снимката са немци, които са били прокудени в Африка от белите пришълци, които в момента се наслаждават на плодовете на труда им.

13

Лагери в Африка?

преди 5 години

Това пък защо? В германия, Полша, Австрия има толкова много лагери - Аушвиц , Бухенвалд, Дахау, Треблинка, Майданек... Напълно функционални! Срам ли ги е , какво...

12

Анонимен

преди 5 години

Те като започна войната в Сирия, колко бежанци приеха богатите на петрол арабски държави? Знаят си се много добре какво представляват и затова. В ЮАР вече няма апартейд и стана едно чудесно място за живеене! Защо не ги заселват там тези от Африка?

11

лудост

преди 5 години

Странно някой Европейски страни заедно с сащ разбиха арабския свят с преврати,агресии,революции съсипаха Либия и убиха Кадафи който пазеше Европа от африканските имигранти а сега се чудят как да се спасят и оцелеят ?!?!

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Защото трябва да сме солидарни и най вече да постъпим по християнски и да приютим бягащите от война африканци.

9

Анонимен

преди 5 години

Меркел, кани у дома, а в същото време, вече казва:Аз ви каня, но идете у съседа да хапнете и да пийнете и да ви настани, но аз ви каня. Като каниш някой го приемаш при тебе, защо задължаваш другите страни. Тя ги покани, тя да се оправя, другите страни защо и те да се включват, като не искат, насила ли и защо, нали всеки си преценя. Това е много кофти от нейна страна, да задължаваш някои да приема гости, които ти си поканил.

8

Анонимен

преди 5 години

а у нас подготвят вдигането на имотните данъци за всяко второ жилище и данъчнооблекчение ако го предоставиш чрез общината на социалнонуждаещи се...поготвят жилищата за безценните от снимката...

7

annybody

преди 5 години

Африката не е навита да приеме собствените си маймуни, ама Европа вика - на ви някое и друго евро, стойте си дОма.Тетка Шмиргел вика -абе последните четири години само аз ли ставам ставам я вилкомен, ако не сте ми в спалнята, я виж колко спални има у комшиите - с парите си плащам да им се наврете под чаршафите, я!Абе последните четири години само аз ли ставам сутрин с лице към възглавницата, или само аз?

6

Анонимен

преди 5 години

Пратете ги в Израел, там е спасението им.Това е модерна демократична страна където има религиозна свобода и етноса няма значение.Сигурен съм, че в Израел ще получат истински топло и радушно отношение.

5

Анонимен

преди 5 години

Бежанците да вземат по една булка и тия дето ги поканиха с тях.

4

Анонимен

преди 5 години

Трудно ще намерите началник ,като Меркел в Африка !

3

Анонимен

преди 5 години

Излиза, че африканските страни не искат африканци, който са родени на техния континент, говоря за африканските бежанци, а Германия ги посрещна с Вилкомен нах Доучланд с питки, танци, веселби, спомянтели си още на гарата? Какво целеше и цели Меркел, нека всеки сам се замисли?