42

Shark

преди 5 години

Ааа как така Египет, Либия и Мароко не искат мигранти. А защо ние трябва да ги искаме?? Абе не мога да разбера, какво е това говорени и какви са тези преговори. Европа трябва просто да връща всеки мигрант оттам, откъдето е дошъл. И тези, които дойдоха в последните години също трябва да бъдат депортирани. Ще останат само такива, които са в Европа от години, имат работа, дом, децата им са родени в съответната държава. Всичко друго да се пръждосва. Преговори ще водели.....ай....да ви е.м.та сигЪнск

41

Анонимен

преди 5 години

Западна България така или иначе е обезлюдена, да докарат малко момци да напомпат белите коремчета на булките.

40

превземат ни

преди 5 години

Най скъпата част центъра на София е изкупена от "бедните арабски емигранти"магазини,кафенета,ресторанти от къде пари никой не проверява.

39

хюго бос

преди 5 години

Либерастоболшевиките лъгаха как ЕС бил най- великия, как Тръмп щял да клекне пред ЕС, как сме искали да сме номер едно. Кое ни е номер едното?! Хора, Африка ни направи на луда, бедна Африка, дето чака нашите помощи, дето още ровят корени да се изхранват, ни се налагат и мекотелите на ЕС не могат / искат нищо да направят. Ами спрете им помощите, по-дяволите, блокирайте ги във всички международни организации- колко мислите ще изкарат? Просто ЕС не иска, в брюксел са катп 5- годишни деца.

38

мак

преди 5 години

До Анонимен"Лидерите" ще имат оправдание за безпомощността си, направихме каквото можахме, ама Африка не ги ще. Точка.

37

Анонимен

преди 5 години

Ама и аз живея зле! Та, нека дундурканата по понятни причини от САЩ Германия, а защо не и грабещите цял свят Съединени щати, да ме направят свой хрантутник, и да отделят за мен равностойността на 1200 BGL с джобни, и както е в някои европейски държави 300 э, а аз ще доведа цялата си фамилия - 2-3 увити жени, 10-15 неуки дечурлига, баща, майка, техните баща и майка, сестри, братя с децата им, та да усетим истинското евро-атлантическо гостоприемство. А Шмеркел ще ни теслими на колониите на ЕС.

36

Анонимен

преди 5 години

Настанявате ги в някой плодороден район с чиста река и им давате животни за отглеждане,като в Ноевия ковчег на всеки по 5 кози,10 овце,20 кокошки,рибарник и две крави,къщи и сгради от камъни и кал и готово.

35

мак

преди 5 години

Никой няма да ги пожелае, нали знаят, какво става в такива центрове, за какво са им. Предпочитат тия да се изнесат в богата Европа. А най-добро и гостоприемно място е Германия.

34

сега

преди 5 години

До Анонимен 32Европа?Европа вече я няма бил ли си скоро в Париж,Виена,Берлин пълно е с тумби имигранти,който променят живота,*** и страх.

33

Анонимен

преди 5 години

Това някаква шега ли е? Та те точно от Африка бягат. И не заради войните. Бягащите от война са бежанци, а тези са основно икономически мигранти, търсещи бягащи от военна служба и т.н. Какви арабски държави да ги приемат? Там приемат само работници за бачкане, имиграционната политика е жестока, особено в страни като Кувейт, ОАЕ, СА и др.

32

Анонимен

преди 5 години

До ни я знаемМи да унищожим и Европа тогава и такива като тебе да мирясат.

31

ни я знаем

преди 5 години

До Анонимен 30Кой нападна Ирак,Либия,кой прати терористи в Сирия,кой организира така наречената Арабска пролет?

30

Анонимен

преди 5 години

До фактТе сами си съсипаха страните що не съсипят Русия или Иран по същия начин?

29

Анонимен

преди 5 години

ЯСНО Е ЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА ! ВАРИАНТА Е САМО ЕДИН И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО НЕГО - НАТОВАРВАНЕ НА САМОЛЕТИ И КОЙ ОТКЪДЕТО Е И ЗАТВАРЯНЕ АН ВСИЧКИ ГРАНИЦИ ЗА ДА НЕ ИДВАТ ПАК

28

факт

преди 5 години

Хора защо ни я да страдаме заради страните който съсипаха арабския свят и затова от там тръгнаха бежански поток,Англия,Франция помагаха на САЩ да съсипят нормалния живот в няколко страни и там настана хаос,мизерия,смърт и хората побегнаха насам тези страни да си поемат вината и бежанците.......

27

Павката

преди 5 години

Натежа ли ви социалната система? А сигурността? Хаха да видим как ще ги върнете.. и издирвате

26

Анонимен

преди 5 години

Да живееш в Европа е привилегия, а не право. На ви мултикутурализъм тикви с тикви.

25

Я

преди 5 години

Те не ги искат техните народи! А,ни вменяват че ние сме задължени да ги приемаме.Защо?

24

анонимен

преди 5 години

Рано или късно, всичко ще си дойде на мястото! Природата не търпи несправедливости! Не може Европа да приеме цяла Африка, част от Арабския полуостров и част от Азия! Тези, които са тръгнали, имат ли мозъци за да разберат, че това е невъзможно?!

23

Анонимен

преди 5 години

Ако европейците отидат в Африка, а африканците в Европа след няколко десетилетия африканците ще опоскат всичко и ще хукнат към Африка за да си върнат земите от лошите европейци.