62

Анонимен

преди 5 години

Най-добре в Саудитска Арабия.Нали иска да отделя Катар с канал.Ето и работници.

61

Анонимен

преди 5 години

Фронтекс да ги извозва обратно до бреговете на Африка откъдето са тръгнали и да и изсипва.И да правят каквото искат.

60

Анонимен

преди 5 години

В Антарктида място колкото щеш, а и не принадлежи на никого! И действа като фризер, няма да се развалят и загниват...А като замръзнат дълбоко, няма да се налага да ги хранят...Лошото е, че там е забранено да се изхвърлят ***, ама може да му намерят цаката...

59

Анонимен

преди 5 години

Абе какви африкански държави. Връщайте си ги хората в Арабския свят. Там са богати държави и с ресурси и ще се чувстват в свой води.. Тия от ЕС направо ме изумяват!

58

Анонимен

преди 5 години

Айде глупости, ще ги връщаме? Те сами са си финансирали идването, що ние да им плащаме връщането? Просто ги натирваме през границата и да се оправят както могат.

57

Милото зайче

преди 5 години

Въже за Меркел!

56

ПРЕСТЪПНИЦИ

преди 5 години

Не виждам защо се усложнява въпроса - НЕЛЕГАЛНИТЕ МИГРАНТИ СЕ ТРЕТИРАТ НАТО ПРЕСТЪПНИЦИ (КАКВИТО СА ПО ЗАКОН) И СЕ ВРЪЩАТ ПО РОДНИТЕ ИМ МЕСТА. БЕЖАНЕЦ се нарича нелегален мигрант, който е прекосил границата на страната си, в която животът и здравето му са застрашени (т.е. ако бяга от Сирия в Турция е БЕЖАНЕЦ, понеже имат ОБЩА ГРАНИЦА). Когато обаче този "бежанец" напусне Турция, тогава вече си е ЧИСТ НЕЛЕГАМЕН МИГРАНТ, т.е. ПРЕСТЪПНИК и е редно да се третира като такъв!

55

SS до Анонимен [#50]

преди 5 години

до Анонимен [#50]е,не, Биробиджан си е вече уредено място, не става за африко-араби. То по същата логика, защо пък да не е някоя област в Израел? Там пустини -бол!Най-добре си е Мадагаскар! Райско местенце, с трева и банани! А като атракция, който желае - оттам може с корабчета да си урежда 'близки срещи' със сомалийските пирати

54

Некъф

преди 5 години

Само не знам колко глупав трябва да си за да си мислиш, че това ще се получи. Брадатите бягат в европа за пари, а не защото бягат от война ***.

53

к

преди 5 години

гадното изкукало ялово източно-германско еврейско бабе унищожи Германия !

52

Анонимен

преди 5 години

До анонименТова с парите за Африка е безсмислено наляти са милярди хората в Европа няма какво да ядат а парите за Африка се крадат от местни политици и се раздават на близки хора.Има статии за най-богатите деца на африканските лидери с позлатени Ролс-Ройси докато ти и за Дачия не можеш да събереш.

51

8

преди 5 години

Има една чудесна дестинация - даже няма нужда да се молят на някой - Сомалия. Хем ще направят една тренировка - пращат армията, отцепват 1000 кв, км от местните бандити, заграждат с ограда и правят лагерите там. После всичкото бежанец, мигрант, емигрант - там! Хем е далече от Европа, хем ще си пласират там залежалите храни и лекарства, даже ще има добър икономически ефект. Тия милиарди евра дето ги дават на турция ще стигнат и ще остане, пък който се присети отде е -билет. Може но не искат

50

Анонимен

преди 5 години

До SSА няма ли някаква територия като Биробиджан? Тъкмо по-хладният климат и близостта до китайците ще ги излекуват от мързела... А да си чувал ескимосите да имат по 15 деца? Но... "бежанците" не са евреи..., които и от пясъчната и от снежната пустиня правят рай. Те искат наготово ... Затова никой не ги иска.

49

ДОЙЧЕ

преди 5 години

Турция говореше за необходимостта от зони за сигурност в зоните на конфликти още през 2009 ,но тогава ЕС не искаха разходи -сега им излиза 10 пъти по-скъпо.

48

анонимен

преди 5 години

Всеки от тях е роден в определена страна и идва от там ! Какво се чудят европейците - кой от където е дошъл , там да бъде върнат , да изгражда страната си и да се бори за нейното развитие !!!!! Там е решението - Европа да подпомага със средства страните в Африка , те да се развиват и населението да остава там !!!!!!! Милиони са зарязали родните си места и са се насочили към Европа , надявайки се да смучат помощи , без да дават нищо !!!!

47

Моше Тел Авив

преди 5 години

До АнонименТо и смъртността в Африка беше висока ама Запада внесе ваксини и лекарства там естествено плащани от белият човек.Спокойно колкото повече намалява бялото население толкова повече ще намаляват работещите тоест тези които им плащат ваксините лекарствата и тн.Либерастите нямат полезен ход ония не могат да се размножават до безкрай.Както и бацила без гостоприемник да го храни не може да живее!

46

месара

преди 5 години

що не преговарят с Путин, в Сибир има толко много свободно място за заселване!!?

45

Анонимен

преди 5 години

За 50г населението на планетата се удвои, от 3.6млрд стана 7.6млрд. След като бялото население непрекъснато намалява, а китайците доскоро имаха ограничителната политика за 1 дете, въпросът откъде идва този прираст е риторичен. Очакват ни още по-сериозни демографски проблеми, пред които бледнее великото преселение на народите. Ако тогава са били стотици хиляди, ще става въпрос за милиарди. И това е глобален проблем, не само на Европа.

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37Стар виц от соца, когато давахме висше образование на братя от третия свят: "Питат един такъв изучен у нас, иска ли да работи като инженер в машиностроителния КЛОН. Оня обаче вика: "А-а, не-е, аз от клон слезъл, сега иска на бюро...". Та тъй, това с козите и кравите няма да стане. Добрата фея Меркел ги покани ЛИЧНО, а като видя зор, ги пробутва от Германия на неоколониите в ЕС. То е ясно,"КОЙ" с поклон към бабата, ще ни ги натресе. Да не се хабят 3.8 % за алчните пенсионери..

43

SS

преди 5 години

Как къде? - Остров Мадагаскар, разбира се! Отдавна е измислено! Беше за еврите, но все таз ...