591

Димитър

преди 5 години

Благодарим за поредния пирон в ковчега на българската нация. Народ, който реши да се самоубие вместо да се бори за собствения си живот. Може би наистина заслужаваме да отидем на бунището на историята. 3 милиона дефицит за няма 30 години. Страшно е! Никога в нашата история не сме губили толкова и то в мирно време. Хубавото е, че няма да има кой да плаща за общите ни грехове, за бездушието и апатията към общата ни съдба. Честито...

590

Пенсионер

преди 5 години

Всички българи да дойдат да живеят в София. Останалата България да я дадем на концесия на китайците. Ще ни плащат добри пари. И без това ни мързи да работим.

589

Анонимен

преди 5 години

614 добре бе защо 1989г. след като ни върнахме земята и направихме "приватизацията"от 9 милиона станахме 6"милиона?

588

Анонимен

преди 5 години

Демографския проблем е заложен още от комунизма.

587

До Стар набор

преди 5 години

Грешиш.Понастоящем, както и през соца, по изкуствен начин се потиска по-качествения ген.Но той няма да се затрие. И до 4 милиона да стигнем, при благоприятни условия здравото и качественото изтласква другото.С кой акъл говориш за качествен ген у тези? Само ги погледни. Заради кръвосмешенията и нехигиеничния начин на живот повечето от тях са с някакъв дефект.Прибави и щуравата им амбиция да взимат снахи и зетьове с вродена инвалидност, вкл. и психическа, заради осигурената пенсия. Обречени са.

586

Fallschirmspringer

преди 5 години

До Анонимен 606//Дали е комунистическа закалка или нещо ,което някои трудно разбират и още по-трудно възприемате ,но се нарича възпитание.Същото съм го видял и в Италия, а в Англия всички елитни училища имат униформа и тя дава чувство на принадлежност към някакъв кръг от съмишленици.А колкото до Корея ,просто минете по-на север

585

Анонимен

преди 5 години

Ако *** не бяха заграбили насилствено земите на селяните и не ги бяха натикали в заводи, сега щяхме да сме над 10млн.Преди комунизма сме били най-голямата нация на Балканите. Факт!

584

Анонимен

преди 5 години

Нали в плана Ран-Ът е предвидено българите да станат 4 милиона? Какво се чудите тогава?

583

Шок

преди 5 години

Това не е новина. От тези 7 милиона колко са българи? От тях колко живеят в България? Може да сме станали малцинство? Защо депутатите не намаляват както хората?

582

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 609И от бивша Югославия също, а последният "транш" е от Гърция през 1973 г. Тогава са докарани оттам над 40 000 от тези и то такива, каквито от памтивека са се препитавали само чрез разбойничество.Тошо си беше с ромски корен, няма какво да се чудим.Но деянието му е престъпно, не е се е допитал да народа и затова сега сме в правото си да заменим гражданството им с временно такова.Ако не им харесват нашите закони, да си търсят друга държава. резервен вариант има - Индия ги приема

581

Пенсионер

преди 5 години

Земята е пренаселена. Глобализацията върви с пълна сила. Растоянията на практика са къси. Празни места няма да останат. На нашите земи ще се заселят азиатци и африканци. Потомци на индийците вече има. Предпочитам тук да се заселят китайци. И да започнат от Северозападна България. Бързо ще построят и АЕЦ Белене.

580

Анонимен

преди 5 години

До FallschirmspringerЗабрави заселванията, които направи Т. Живков. Май от Румъния ги беше докарал.

579

Fallschirmspringer

преди 5 години

*** идват в България на две вълни.Първата към края на 11-ти век, а втарата с турската експанзия.Това прави средно към 800 години и някой да е забелязал някаква интеграция.Те са били маргинали със воето пристигане и продължават да са такива до момента,въпреки опитите за приобщаване.Когато един тиган спазва законите,цени образованието,личната хигиена,семейното планиране ,той вече не е ***.

578

Анонимен

преди 5 години

Скоро България - ще стигне "критичната точка"Работещите...създаващи блага българи...плащащи данъци - ще станат по-малко от готованското ромско мнозинство.Кой ще ги храни - още не е ясно!Меркел ще бъде изритана от поста си - и Европа ще спре да праща пари!Ще настанат "интересни времена"Пълчища гладни роми и тапамбуки - и изчезващо бяло малцинство!

577

Анонимен

преди 5 години

До В ПОЛША 597И кое ти хареса в Полша- униформите и учениците, строени в редица по двама?Комунистическата закалка не прощава, нали? ПОД СТРОЙ!И в Ю.Корея е така.

576

Ааа

преди 5 години

Българката не ще да ражда и да работи за СВОЕТО идве ромчета, а ще работи само за две ромчета.Желязна логика имаш.

575

Анонимен

преди 5 години

До Стар набор 595В Европа парите им стигат и за кучета, котки, коли, жилище, наем, ток, телефон, вода, парно, почивки и ДЕЦА. В Бг едното е за сметка на другото, защото доходите са най- ниските в ЕС.Колкото и да плюеш по обикновения човек, няма да промениш нещата.На управляващите не им пука, че нацията се топи.

574

Чичо

преди 5 години

Ама Полша и догмите на Москва не приема.

573

до ЮАР

преди 5 години

+ 10!

572

Fallschirmspringer

преди 5 години

Политиката на американския президент Доналд Тръмп трябва да накара европейските държави да преразгледат своите геополитически съюзи, смята бившият френски премиер Жан-Пиер Рафарен. В свое интервю за вестник Journal du Dimanche в неделя той изрази мнение, че групата от четири държави Франция, Германия, Русия и Китай, може да се превърне в нов остров на стабилност.Поставя се въпроса ,а къде сме ние?България е без ясна визия както във външно политически аспект,така и вътрешно такъв