11

Хасфалт

преди 5 години

Започна пропагандата, видиш ли, как се нуждаем от мигрантите на Баба Яга

10

Анонимен

преди 5 години

до 5 И що да прави деца човека в тази ***, бе? Пръстта си няма да мръдна за тази клоака наречена България. Нито плащам осигуровки, нито ще й правя деца. След 30 години максимум и ще съм хвърлил топа...Пука ми какво ще става с България. Ако ще само с маааангали да се напълни.

9

Анонимен

преди 5 години

Само да вметна,че така или иначе 1990 сме щели да сме с отрицателен прираст.А българското семейство е с двудетен модел още от 50те години,който е недостатъчен.Приръстът при соца е от нарастналата продължителност и пщнарастване на турското и *** населениеГосподинът си е дал титлата академик сам.А етнически д а нни за раждаемистта няма.Положениети не е добре,но да се самоотписваме не е.Ще оцелеем,винаги сме го правили.

8

Браво!

преди 5 години

БГ не заслужава деца и млади хора.Тук ще останат мутри, чалгаджии, далавераджии на държавна хранилка и нискочели индивиди.Още увеличавайте цените.Газ, ток, вода, парно, бензин, вдигайте още, да не забравите след месец с още 30%.Не може с хиляда лв. чиста заплата да плащаш 300 лв. за парно, ток, вода, смет.Защото робите трябва да ядат, да се обличат, и да се лекуват.Не може всики да зимат 8 бона депутатска заплата.Накрая ще си останете 240 депутата население на БГ.На хайрлия да ви е..

7

Валери

преди 5 години

Ами да напрявим както в Норвегия.Когато родителите не се грижат за децата си ,те им се взимат от държавата.Съответно след това няма детски помощи от държавата и решаваме ромския проблем.

6

Анонимен

преди 5 години

Като добавиш 2.5 милиона избягали от пост-руската колония България през последните 30 години и ще получиш самохвалското 9 милионно население на Цъpвул първи Правешки, когато законно не можеше да напуснеш социалистическия концлагер НРБ, а незаконното напускане ставаше с много голяма вероятност почти 95% да те разстрелят на границата родните български граничари.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Прави деца тогава, нали си УРА Патриот.

4

Шебек

преди 5 години

Абе Буда от Банкя не се ли хвалеше нещо с някакво европредседателство !

3

Анонимен

преди 5 години

Още по-страшно става, ако се види етническия профил на оставащите да живеят на територията, ама политици, медии и социологически агенции това упорито го крият! По-лошо е отколкото предполагате дори

2

ined

преди 5 години

Сега като приемем 100000 талибана от Германия щак ще сме на плюс - само трябва да ги опазим да не избягат

1

Анонимен

преди 5 години

Има виновни за тази криза и те за съжаление са сънародници ...