671

Закон на Cucurbita

преди 5 години

Това напълно отговаря на корелативната връзка между факторът (Т)иква и променливата (К)алабалък. Налице е обратна корелативна зависимост, което показва , че с нарастването (надебеляването) на факторът (Т)иква , променливата (К)алабалък намалява. В края на времевия хоризонт при (Т)->00 то (K)->0 . Свойствата на функцията са очевадни и не се нуждаят от доказване.

670

989

преди 5 години

До -678- Да съгласна съм с теб. Така е. Повечето българки си остават стари моми и умират девствени. В днешно време българите са лишени от любов и от семейство. Сега само при ромите всички се женят и раждат деца. Не знам за някой ром или ромка да са останали неженени и девствени. Ромите не умират девствени. Животът в днешно време е много скучен. И според мен живота навремето е бил по-хубав от днешния, защото тогава не са умирали девствени и самотни, не са били лишени от тези неща.

669

Анонимен

преди 5 години

До -678- чак пък девствени да са умирали...

668

-678-

преди 5 години

Така е защото българките не искат да стават майки. Като, че ли да станеш майка е нещо лошо. Българките нямат никакви майчини чувства. Навремето всички здрави жени са били омъжени и са раждали деца. Не са раждали деца само жените, които са били инвалиди или тези, които не са могли да имат. А сега повечето остават стари моми и умират девствени и бездетни. Егати тъпия живот-да умреш сама. Според мен живота навремето е бил по-хубав отколкото сега, защото тогава всички жени са раждали деца.

667

Анонимен

преди 5 години

Стига хулехте по демокрацията, а се образовайте и гледайте Communism by the backdoor... Нищо лично към България, ние сме просто тестова площадка.

666

Анонимен

преди 5 години

Рапорт даден! В България остава живо само най-качественото!

665

до т.н. акад. Иванов

преди 5 години

Ирландия около 1860г. остава с 40% от населението си, в резултат на глад и изселване.През 90-те в САЩ живеят над 12мил. с ирландски произход.В самата Ирландия 3 пъти по-малко.Няма трагедия.Спекулантът Иванов не е посочил средната възраст в различните групи.Някои повече се раждат, но и повече ***. Навън има над 1.5мил., и какво от това?Националността не прави държавата, правят е законите които действат там.В Швейцария са 4 националности и 4 езика, в Канада 2, има и други такива.

664

до 698

преди 5 години

До Анонимен 698,Холандия в момента е над 16мил. , имаш и други грешки, три деца в холандско семейство е често срещано явление.Без детски надбавки и само 3м. отпуск по бременност.Детските ясли и градини са 40-60евр на ден.На училище от 4г.Отсътвието се глобява около 60евр.

663

Анонимен

преди 5 години

Не разбрахте ли,че ако не махнете герберите,продължаваме да умираме,непрекъснато работят против интересите на населението и България!

662

Лютов

преди 5 години

То ако вземат да мислят в тази насока има какво да се направи.

661

Лютов

преди 5 години

Да се въведе прогресивен данък и семейно облагане на доходите. Щото има хора образовани, вземат добри заплати а не създават семейства.Да се поеме от държавата лихвата над 2% по кредит за първо жилище на младо семейство с дете. При второ дете да им опрощават 10% и при трето 20%. Щото сега заради невъзможност да имат жилище хората се страхуват да създават семейства.Да се въведе задължително обявяване на реалната квадратура в новото строителство. Защото семейство не се гледа в килия 2х2.

660

х

преди 5 години

Много сме зле, бла, бла незнам си кво, а като излезеш на улицата само скъпи западни автомобили, хотели, нови вили и т.н.

659

Навигатор

преди 5 години

10 години сте на власт и НИЩО не сте постигнали ВЪТРЕ във държавата си, никой не го е еня колко си успешен навън....... НЕКАДЪРНИ сте..........МАРШ във политическото небитие.............МАРШ ваща ***.***......

658

Анонимен

преди 5 години

Понастоящем българина е генетично програмиран да е абсолютен прoстак и агресор. Това е крайния резултат от прабългарските гени, съчетани с гръцки и турски. Отделно от 30 години годните българи напуснаха територията и тук остана шлаката - мързеливи, глупaви и агресивни. Положението е повече от зле!

657

Анонимен

преди 5 години

До БПФТи си сиромах в главата.

656

@

преди 5 години

Да не гледаме и дебатираме далеч назад...Над 10 на власт е ГЕРБ, абсолютна власт, имат непробиваемо мнозинство и могат да правят каквото си искат. Борисов де...Какви са основните им приоритети за тези 10 години?Асфатл и стирупор.Чрез тях усвояват милиарди от евро фондове.Докато Асфалт Паша е на власт, България няма бъдеще.Истината е че най-вероятно ще изчезнем като народ и държава в близките 50 години.Не ви се вярва?Цифрите са безмилостни. С гол патриотизъм и оптимизъм не става.

655

Анонимен

преди 5 години

До ЛУКСОЗЕН КОНЦЛАГЕРѝ България днес е сбирщина от организирани престъпници и ц-игани да им работят!

654

факт

преди 5 години

До Евелина ДжелеповаИ през турско семействата са били многодетни за да се запази етн0са!

653

ЛУКСОЗЕН КОНЦЛАГЕР

преди 5 години

До АнонименТолкова много българи заминаха за Канада и свързват двата края, спасиха се от глад!

652

Анонимен

преди 5 години

До Евелина ДжелеповаНикой няма да се върне от хубавото на лошото! Останаха само бандитите и ***!