31

Лозан Николетов

преди 5 години

"Е те тва е истинска любовна двойка! А вие ни занимавате с някаква си Хайди Клум в съседната статия!" Екипът на Папараци!

30

Анонимен

преди 5 години

Това ми прилича на разказите на изнасилиения Стоян от Павликени...и той така разправяше...отидох при баба Марийка Стоойкова Нашева, после питах покойника Гошо и той ми каза, че...после баба Гицка Паунова Иванова ми каза да седна при нея на пейката и изнасилвача мина и каза, че и двамата ще ни е,е...еди дол дренки с разказа на журналиста

29

Бате Гойко

преди 5 години

"Помислил, че старият нещо се е объркал"Старият??? Само правописните грешки са повече от глупостите в тази "статия". Явно авторът не е на ясно, що то препинателен знак и има ли то почва у нас. Иначе се посмях от сърце.

28

Fck

преди 5 години

Ей дъх не ми остана бе дъх не ми остана толкова се смях ,че корема ме заболя и ми изкочиха очите от орбитите. "Любовна двойка сме" леле смях смях хахахаах. Абе той великия Реймънд Чандлър неможе да измисли такъв завъртян крими сюжет. Лозарски ножици,снайперисти,любовни трепети ,слънчогледи и накрая свински лов. Абе думи нямам ! Грухан Пеевски и Куренцо Лапас коментарите под мене са още по луда работа. Оправихте ми деня! :))))

27

Кравата Лилка

преди 5 години

М дааа... и един мармот завива шоколад със станиол...

26

123

преди 5 години

И к'во обажаш се на 112 и те ти отговарят, че се бъзикаш. А тоя как е оставил баща си, ами ако го беше заклал?! ***. Бягаш взимаш брадвата и обратно.

25

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

алтън ефенди - майстор на късия разказ. явно е поливал изборната победа на човека с мустаците.

24

stupid

преди 5 години

какви са тия описателно разказвателни заглавия?

23

Специален агент

преди 5 години

Борис мигновено клекнал във високия бъзак, жената стърчала права, здраво приклещена от ръката му. Инспекторът запазил спокойствие и нехайно попитал какво става, накъде са тръгнали."Ааа, нищо не се е случило. Любовна двойка сме", отвърнал затворникът.Хахаха ! Из "Граф Монте Кристо"

22

Анонимен

преди 5 години

ромът Борис Иванов нищо че носи български имена

21

Атанас Свиленов

преди 5 години

Ако Луи дьо Фюнес беше жив непременно щеше да филмира този сценарий като поредния шедьовър от сагата за глупавите, но добродушни жандармеристи от Сен Тропе. Вероятно заглавието би било "Полицаят и свинският лов"

20

Анонимен

преди 5 години

Заглавието е изключително грамотно... Звъниш на 112 и не ти вярват... работата е сериозна.

19

Винету

преди 5 години

Фабулата тече точно като в роман на Карл Май. Предлагам това повествование да се илюстрира в комикс и да бъде предоставено на премиера като отчетен доклад от МВР.

18

Анонимен

преди 5 години

А колко по лесно щеше просто да го гръмнат, и така всеки избягал, като статистиката сочи 100% гръмнати избягали затворници, следващият ще си помисли, ако иска.

17

УМЕН

преди 5 години

Анита Шмайзер със свинските опашки, свински лов......изобщо живеем в една свинщина и в свинска държава управлявана от трофейни екземпляри като Грухан Пеевски и сър Сандвич де Свинска Мас.

16

Гoшу

преди 5 години

Статия ли бе, да я опишеш! Пред нея бледнее и перото на Балзак :)

15

Анонимен

преди 5 години

Звъннали на кварталния, ама той се бил изтегнал под лозата с ледена анасонлиикаи чакал да превие слънцето зад байря.

14

Анонимен

преди 5 години

И като се събудил шефа на МВР - с отвити крака и бръкнал в контакта, да го вземат за режисьор на продължението на "Наемниците" 5 .

13

ЛЕЛЕЕЕ МАЙКОООООО

преди 5 години

Звъниш на 112, но те не ти вярват и затова стрина Пена трябва да се обади на Пешко полицайчето. За да гарантира достоверност един вид.

12

Я па ти...

преди 5 години

До 10 Коментара ти е безсмислен и малко молоумен.Ха , ха..!