51

Анонимен

преди 5 години

"50 нюанса" пасти да яде .Еротичен разказ в новинарски сайт ... Е това се казва демокрация !Пиара е пълен ,ГЕРБ започват от рано предизборния кала/мбур за догодина. Тия гер/бе/ру/ги помните ли как дойдоха на власт - "залавяха" похитителки банди които лидера на ГЕРБ лично познава/той лично се изпусна в ефир/. Тия избЕгАли затворници колко им платиха да го играят опасни?

50

Снайпер

преди 5 години

Защо не са теглили един куршум м/у очите на този бАклук?

49

Анонимен

преди 5 години

Тва е сюжет за кинематография Београд. Друго нема.

48

браво

преди 5 години

Евала на кварталният, че с личен автомобил е свършил служебна работа ... за пореден път.

47

Бау

преди 5 години

Борис е меко казано глупав. Хем бяга, хем напада хора ... Ако си беше пуснал брада щеше да стане невидим :D

46

marquise

преди 5 години

Очакваме сега, ЕС да направи предложение пред Комитета за Нобелова награда в Стокхолм да удостоят с Нобелова награда за Мир за 2018 годона, Премиерът на Р. България, г-н Бойко Методиев Борисов.

45

Анонимен

преди 5 години

България загива

44

Dnеs.bg

преди 5 години

Обещаваме за в бъдеще да ви пускаме повече статии на колегата Златко Желев, защото както сами се убедихте, може много образно и художествено да поднесе една полицейска сводка за извършено престъпление :)

43

Анонимен

преди 5 години

Ей това й е хубавото на демокраСТията... Много екшъни, кеф...

42

Анонимен

преди 5 години

Как ще влезе ако е заключено, да не тръгне с инструменти да отваря. После олеле какво стана. Не го разбирам това, порта, външна врата винаги заключени. Така моя позната с многото обири през ноща, с насмешка ни гледаше как заключваме вратата и подпираме дръжката със стол, а чантата ми е в спалнята. И така едина нощ, чантата и в коридора с изтеглена предният ден заплата я свиха. Друга дето плаща само кеш и свиха портмонето в един магазин. Хора не разчитайте на късмета, пазете си сами и мислете.

41

Анонимен

преди 5 години

Ех тоз бъзак до гарата, от кога разправям на нашта кумета а го изкосят, на сега...

40

Анонимен

преди 5 години

Ехеее, имам усещането, че чета някой уестърн...то пескачане на огради, то лозарски ножици, изнасилени баби, младши шерифи...

39

Башка Луд

преди 5 години

Смях в залата!МВР очаква аплодисменти!Епизод енти на брой, същия сценарий!Пореден *** разиграва милиционерите. Причината да го хванат е, че не се е крил! Миндянина е мислил с оная си глава и се е водил от нагона! Ако имаше капка ум, още щяха да го дирят и да се чудят, с брада ли е, не е ли, шапка има ли!Направо трагикомедия!Лошото е, че драгите зрители плащат с имуществото и живота си!

38

Анонимен

преди 5 години

Партизанските практики показват, че комунизмът си има почва в България.И не е чудно, след като страната ни е превърната в гробища с безбройните съветски паметници и браЦки могили на съветския окупатор и русофилските лакей !

37

Ало, ало

преди 5 години

Ако имате проблем - тел.112Телефонът на неДОВЕРИЕТО!

36

РЕКЛАМА (НА МВР)

преди 5 години

Цялата история подозрително ми напомня за оная реклама на кренвирши където се питат един друг " Абе чичо Гошо, какво слагаме в наденицата" "Ми свинска плешка слагаме, и джолан, как какво. А в кебапчетата и мерудия"

35

Анонимен

преди 5 години

Избягал от затвора рецидивист върти любов с баба Петкана зад големия бъзак...Младши жандармерист минава от там с мастичка в ръка, под жежкото юнско слънце и приветства влюбените... и това звучи като рекламно обобщение на авантюрите, които могат да се прочетат в нов бест селър.

34

Чапай

преди 5 години

Колко пъти, един ли сто ли???!!! ГРУХ....

33

Бате Гойко

преди 5 години

Колкото да се правя на интересен. Неточното е, че авторът нарича напознат за него възрастен човек "стария". За препинателните знаци- прочети пак статията и ако не намериш нередности- обратно в училище.

32

до Бате Гойко

преди 5 години

кое му е неточното във фразата? Или да се правиш нна интересен колкото???