10

А бе

преди 5 години

До ГАДОРЯНКоя история си чел,някоя в паралелна реалност ли?Древния Рим съществувал 2хил. години-къде го прочете или си го измисли,щото няма и хиляда години.Иначе наистина не се знае точно какви са били античните македонци,но са говорели и ПИШЕЛИ на гръцки.Обаче най-вярното е,че СЕГАШНИТЕ македонци НЯМАТ НИЩО ОБЩО с едновремешните!Гърците постигнаха в споразумението да има текст,който да признава тоя факт.

9

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно дали внучката на Гоце Делчев знае, че дядо й е бил българин?

8

Анонимен

преди 5 години

Фенклуб "Шкембари" - името е показателно за нивото на митингуващите!

7

Жо

преди 5 години

В МОМЕНТА борбата е, на къде да тръгне развитието на малката държава- към Европейският съюз или към Кремъл.Подобен е проблемът и в Сърбия.

6

до 2

преди 5 години

Против Македония си, а защитаваш Украина??? Какво ще кажеш за напредъка на Македония към демокрацията? Още не са в ЕС, а вече специализират с газ и шок срещу протестиращи. Македонците, не са ли научили словосъчетанието, "пропорционална намеса " на испанските джандари срещу Каталонците. "Ценностна и цивилизована " Европа бие , но бие пропорционално. СМЕХУРКОВЦИ ДВУЛИЧНИ.

5

Маке

преди 5 години

Е па българи сме.

4

Паметлив

преди 5 години

Ролята на Коминтерна за измисляне на тая "нация" е ясна,обаче кой знае защо удобно се пропуска водещата роля на Англия и Франция в откъсването на региона от България!Тия държави и до днес не са изоставили колониалния си маниер на отношение!В Африка още се водят войни,заради начертаните от тях граници!

3

Анонимен

преди 5 години

кремълският мечок (подчертавам - кремълският, я не руският) продължава с подривните си действия

2

Факт

преди 5 години

Македония може да претендира за името си,НО НЕ И ЗА ИСТОРИЯ ПРЕДИ 1913г*(когато е откъсната от България)!НИКАКВА АНТИЧНОСТ,НИКАКВО СРЕДНОВЕКОВИЕ!*И това им е прекалено много,ама нейсе-от нас да мине.

1

annybody

преди 5 години

Македонското "самосъзнание" е 73-годишна измишльотина, съществуваща единствено в главите на "видни" болшевишки "географи". Ако всяка географска област иска държавна автономия, всяка държава в Европа трябва да се разпадне на поне десетина държавички. Само в Белгия са пет, в България - поне още толкова, и т.н. Географията не може да бъде основание за исторически обусловена общност на език, култура, самосъзнание и религия.