129

Пян_Гъ - последно

преди 5 години

Аве, *** червени, що ме карате да ви кажа каква е играта? Македония и Гърция са скарани актьори, които не искат, но трябва да слушат команди. Борбата на театралната сцена на Балканите е между режисьорите на пиесата "Новия световен ред" - САЩ с/у Русия (+Китай). Иначе знаете ли кога македонците сърбомани ще седнат да преговят с гърците и обратно?

128

Анонимен

преди 5 години

Пилците се броят на есен - след референдума в Македония.

127

Анонимен

преди 5 години

думата, която слагача на антибългарина бойко борисов назвездичи е циганckи! не е обида! но ако го смятате за обида ще се оплача на фондация аденауер, където всички са крадливи ***!

126

Анонимен

преди 5 години

Комунистите си остават завинаги верни на партията........... ТИ КОМУНИСТА БОРИСОВ ЛИ ИМАШ ПРЕДВИД?

125

Анонимен

преди 5 години

До 128Ние няма да се съгласим, но Боко веднага, заедно с цялата шайка.

124

Анонимен

преди 5 години

Комунистите си остават завинаги верни на партията която измисли това изчадие Македония и сега се борят то да съществува завинаги А ние искаме да се обединим в един народ какъв то сме и това Обединение може да стане само в общото Европейско общество затова е тая съпротива тя идва от Русия чрез Сърбия и около един милион комунисти от България Браво на Бойко че е застанал на Демократичната позиция

123

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо македония да влезе в НАТО и ЕС, но е важно ПРИ КАКВИ УСЛОВИЯ ВЛИЗА?през 1991 едни проста хора - СТоян Ганемч и Ж. Ж. се съгласиха да признаем държавата безусловно. Днес друг *** човек - Б.Б. се кани да признае името безусловно. Амана вече!

122

Анонимен

преди 5 години

Боко колко пъти целува страстно сръбския президент? Това не беше ли предателство към българите?

121

сериозен

преди 5 години

Той Борисов постъпи както трябва, ама Радев пак се "изцапа" до ушите... от гаф в гаф и от беля на беля това човече! Крайно време е да спре да слуша началниците си и постъпва както мисли(ако може разбира се)

120

Repich

преди 5 години

борисов, бойко, твоята цензура е на път да те бламира, ако не го правиш сам с участието на харлан педерександров! от посолството на ючбунар. т.е. на улица краварска "демокраця". нямам нищо против евреите и ***, но нека не ме управляват!най-вече с ***.еврейските си, кypвенски номера

119

Анонимен

преди 5 години

Да погледнем на нещата от друг ъгъл.ИДват при нас немците и ни казват - "Ако искате ЕС забравяте че е съществувал Батак, няма кланета, тук при вас не е имало изнасилвания, нямате АПрилско въстание, не сте били род робсство никога - нито на гърциет, нито на османците" ако не се съгласите ще видите ЕС през крив макарон. Ще се съгласите ли?

118

Анонимен

преди 5 години

118 - пъров македонциет са убедени че тази история е автентична. Промито им е вееч съзнанието, а ти ги караш да си сменят името. Ще ти бъде ли приятно на теб ако те накарат да си смениш твоето име на Северна Гърция?Второ - в историята на България също има доста лъжи - нима Кирил и методий са Българи? нима Ботев не е убит от българин? нима половината ни градове не носят турски имена? Хайде и на нас да бяха казали сменете си историята.

117

Колев

преди 5 години

Борисов постъпи смело и правилно! Наистина е велик политик,държавни и Човек! Господ здраве да му дава!

116

Пян_Гъ

преди 5 години

До баба ЯгаПо-смешно обяснение трудно мога да си представя, но няма да те обиждам - ти сам го правиш. На следващите избори ще видиш на кого позицията е правилна и на кого не е. Вярвай ми.

115

До Ганчо

преди 5 години

Колко пъти да ти го кажат че всичкият граждани (с изключение на албанците) в Македония са български корени

114

Анонимен

преди 5 години

Влезеш ли в НАТО и/r.r ЕС много трудно могат да те контролират...първата възможност е да ти спрат европарите, но ако имаш силна икономика - УНгария, Турция - не ти пука.Вторият начин e да ти замразят членството. Това досега не е правено НИКОГА, пък и трябва много сериозно мнозинство.Третят вариант е да те изгонят - ето това пък вееч никога няма да се случи, ЕС губи пари.... досега Британия напусна сама и те се стремят да минимализират загубите.

113

Анонимен

преди 5 години

Трудно е да е отледа толкова тлъст пудел - 150 кила.Но в Баннкя стават чудеса.

112

ДО 110 АНОНИМЕН

преди 5 години

От Пян_ГъПич, в каква връзка го задаваш този въпрос? Звучи ми доста неадекватно. Би ли пояснил, ако обичаш?

111

Анонимен

преди 5 години

ЧИЯ ИСТОРИЯ КРАДЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА Я ПРИНУЖДАВАТ ДА СИ СМЕНИ ИМЕТО??МОГА ЛИ ДА ЗНАМ??Е ЗАРАДИ ТАКИВА ТУЛУМБИ ПАК ЩЕ ОТИМА ЕТНИЧЕСКИ МАКЕДОНЯЦИ ПО ПИРИНСКО И НЕ САМО ТАМ!!Освен ако не си пишещ в български форум скопянин.Много сте нагли,нахални и невъзпитани а колко сте вулгарни не е истина.

110

баба Яга

преди 5 години

До Пян_ГъПравилната позиция е на президента Радев. Б.Б. се пише голям приятел със Зоран Заев, чиято партия са бивши югокомунисти, а сега искат да използват България за да влязат в ЕС. И Б.Б. им играе по свирката. И понеже Г.Иванов не е съгласен с това, което Заев е договорил с Ципрас /и почти изгонил Заев от кабинета си заедно с мижавия договор/, сега нашите евроатлантици, веднага скочиха да защитават Заев.