169

даме

преди 5 години

всички спят в българия,в момента ципрас е със смъкнати ***,сега е момена да обявим война на гърция и да си вземем обратно всичко от солун до кавала,тумбак войвода пак ли плюска в механите,да моблизира армията за 1 месец ще си приберем обратно земите

168

Анонимен

преди 5 години

И референдума в Македония ще мине, поне половината македонци,че и повече ще го подкрепят, както и всички албанци, и чиста работа.

167

Анонимен

преди 5 години

И тези в Македония със смешните си протести от няколкостотин човека и гърците няколко хиляди бесни националисти от гръзка Македония, това са противниците на договора.

166

Анонимен

преди 5 години

Вижте какво, един тука реве, че нямало македонска нация. Вярно, никой не смята че има. Но има държава Македония, която щеш не щеш съществува и ако смятате, че с ревове и крясъци ще промените това, много се лъжете. Това че няма да се признае от някого,няма да я накара да изчезне. Ако зависеше от мен, ще им дам право на съществуване, но без история отпреди 1949 г.и без претенции към България. и то написано черно на бяло, в документ. Ако са умни, ще го направят, защото само България им мислидобро

165

Анонимен

преди 5 години

Питам се на кого е изгодно това име след като самите македонци и гърци не го искат.Може би на Баба Меркел и на пуделчето й Тлъстьо Суджуков.

164

Анонимен

преди 5 години

Позицията на България е сбъркана от родоотстъпници и предзли с власт още от Жельово време !!! Няма македонска нация, няма македонски език !!!! ТОВА Е БЪЛГАРИЯ !!!И всеки, който подкрепя каквото и да е, свързано с името "Македония" във връзка със скопските земи е престъпник, който трябва да гние първо в затвора, а после в Ада...

163

ognyanz

преди 5 години

До "се се се ре - умре": А ние какво печелим ако Македония влезе в НАТО? Ще спечелим, ако влязат в ЕС, нашият интерес е транспортния коридор, който заобикаля Гърция.

162

се се се ре - умре

преди 5 години

Рубладжийте продажни изгубиха битката Македония отива във НАТО

161

BOC

преди 5 години

Защо никой не се сеща да каже, че най-правилното име на днешната Македоние е:ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!!!!!

160

Анонимен

преди 5 години

Насаждане на омраза, след като призоваваше за мир! Такава я свърши РазБойко. Да беше си взел поука от грешката на Желю и Ст.Ганев, или чака да се срещнат и чак тогава да загрее?

159

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 165 Толкова протестираха и срещу договора,но двата премиера го приеха.

158

Анонимен

преди 5 години

Значи единствения начин да покажеш, че не си от БСП е да правиш всичко, което Баце каже. Ама че то било най-голямата глупост - няма значение. Щом тиквата каже нещо - то е последна инстанция и по него не се разсъждава. Такава т.потия само комунисти като Борисов могат да измислят.Затова сме в блатото вече три мандата.

157

Анонимен

преди 5 години

По отношение споразумението между Гърция и Македония. Погледни какво се случва в момента и в Атина и в Скопие.Народите и опозициите и в двете страни са против. 100 000 излязоха в Скопие на протест. В Атина искат да свалят правителството на Ципрас.Явно народите и Парламентите на тия страни са против споразумението.

156

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен158 Присъди трябва да има за тези,които подписаха големия шлем ,Белене и заради които българия плати 3 млд на Газпром.

155

Анонимен

преди 5 години

До ни са знай 162 Споразумението между Гърция и Македония,което е дело на правителствата на двете страни,се подкрепя от най-развитите демокрации и от целия свят.То предстои да бъде одобрено от народите на тези страни.Радев и Иванов са слуги на Путин,затова имат близки позиции.Никой не е купувал журналисти.

154

ни са знай

преди 5 години

По очите на този Харалан личи, че говори не това, което мисли! С какво успя тиквата да купи съвестта на почти всички журналисти?съмнявам се,че само с пари това е възможно.

153

Анонимен

преди 5 години

Георги Иванов да се поучи от президента на Гърция,който прие договора,като предварителен,без да се оправдава,че не е по конституция.Така,или иначе той ще бъде подложен на вота на македонски и гръцкиа народ,Иванов пропусна момента,да уважи общите усилия за решаване на дългогодишния спор между Македония и Гърция,за доброто на македонския народ и целия регион.Разговорите са между премиери,а не между президенти.Иванов,както и Радев са марионетки на Путин и тяхното поведение не е изненадващо

152

Анонимен

преди 5 години

На брифинга след срещата с президента на Македония,Румен Радев се разграничи от премиера Борисов,порица го и го нарече нелидер,с което още един път доказа,че е президент на БСП.

151

Гробокопачите

преди 5 години

Трябва да си платят,купени избори със ромски вот и гласовете на чиновниците от родите не е България. Време е за революция,българския термидор.

150

Анонимен

преди 5 години

Нашият тапир оправи страната,тръгнал навън политика да прави,не става.Цялото им управление е на път да се срути отново но след трети опит е хубаво да има вече присъди.