9

Анонимен

преди 5 години

Борисов до такава степен се е увъртял в собствените си лъжи и в това че през ден си сменя мнението по важни въпроси, че вече нито знае кой е, нито за какво е избран, нито чии интереси защитава.Интересува го само кухият му рейтинг, грижливо помпан от медиите му.Неговите и на приятелчето му Прасилян, които са 90% от медиите в България.За съжаление ...Включително и този сайт, собственост на варненските мутри.

8

чужденец в България

преди 5 години

Вие българите след 1944 г. нямате политици. Ако това не сте разбрали...Гърците не са имали комунизъм и са запазили политичеслкият си, и всякакъв елит. Затова винаги ще са по-добре от вас. Вие сега тепърва трябва да изграждате елити, но то не става за 2 дена. Столетия това, което е градено е унищожено от комунистите.България реално няма позиция, Гърция има позиция, а България само се съгласява с всичко.Макетата утре ще ви поискат половин България. А Гърция изрично си защитава интереса.

7

нобелова за ББ

преди 5 години

Борисов се намеси като не се намеси. Накрая така се умеша че ще е по-добре да се меси изобщо и да меси мекици вкъщи.

6

Анонимен

преди 5 години

Чакаме Кутев да ни каже какво да пишем.

5

Анонимен

преди 5 години

Борисов се изложи страхотно с бягството от разговора с Иванов.Той всъщност каза на Македония - или влизате в НАТО и ЕС или не ви признавам.

4

Василев

преди 5 години

Сърбия и Гърция, винаги са били съюзници, и заради Македония, защото откъсне ли се Македония от сръбска орбита, ще духат супата по русофилски, с надути бузки!!!Става въпрос за пари,власт,икономика, транспорни и газови коридори!Става въпрос , да си гушнем нашите братя македонци, на които им бяха промили мозъците!Гледам и нашият президент нещо почва , да ми лази по нервите, направо ще го гръмна това русофиско г.овно!!!Тука става въпрос за България!!!Агент Рей Макрой!ЦРУ!!!

3

Димитрий

преди 5 години

Направете федерация с България. Македония запазва вътрешните си структури и част от законите си. Няма да има външна политика или армия и националността им става българин. Тогава автоматично стават член на НАТО и ЕС. Частичната им автономност им позволява да се отцепят в бъдеще ако пожелаят с територията която в момента имат.

2

Анонимен

преди 5 години

След като и без това ще има референдум за името, за какво са всички тия нерви?Или и в Македония референдумите са като у нас. Нищо не значат, а политиците си правят каквото си искат.

1

Анонимен

преди 5 години

Страхливата мишка както винаги се покри и чака заповеди от Мама Меркел и любовника си Джункнер.