18

селянин

преди 5 години

до 14 и да работиш цел ден земята ке изкараш 10-15 лв а вервай ми и на село и у градо сметките са горе доле едни даже бензино у наше село е по скъп с 20-30 стотинки

17

Анонимен

преди 5 години

Какво нещо е животът..Аз например искам да живея на село, но нямам тези средства да си купя къща... Желанието ми е огромно.

16

Анонимен

преди 5 години

Да де, селата се управляват от дуга м..утра цд цв, на бб му е под достойнатвото да ходи на село, откъдето всъщност е произлязъл- Банкя

15

Анонимен

преди 5 години

Че заслужено ще изчезнем е повече от ясно.Работата е там, че ще изчезнем като народ-мрша, няма да оставим нищо след себе си.Ще изтечем на бунището на историята при останалите ла/на.

14

до 8

преди 5 години

държавата е унищожиха комунистите. Първо обраха спестяванията на хората като фалираха банките и направиха изкуствена инфлация, после разпродадоха заводите на техни хора, които в 90% ги фалираха и продадоха на скрап. Паралелно с това създадоха мутрите, за да контролират бизнеса така, че техните хора да могат да подкарат едрия бизнес. И за това сега живеем в една разграбена държава с престъпници на управленски постове. Бойко не е виновен, Бойко е продукт на цялата схема

13

Анонимен

преди 5 години

Всичко е заради примитивното безмозъчие на българина, а и поради непукизма на държавата.Вместо е селянни да си работят земята и да произвеждат, те се тълпят в смрадливите градове да стават сврвитьори, бармани пицари и все други престижни професии...

12

Анонимен

преди 5 години

вчера в Милано имаше събор на българите живеещи в Италия. бяха се издокарали в народни носии и играеха хора . имаше и от други краища на Европа . като е хванаха ръце за ръце се образува 3 км верига.

11

Анонимен

преди 5 години

До българинНе е това,условията за отглеждане на дете,при такива мизерни заплати няма как да стане,особено в провинцията,където няма работа или е ниско платена.

10

Анонимен

преди 5 години

"Мутрата Бойко Борисов" не управлява в селата, моето момче. Като не ставате за нищо не се сърдете на другите!

9

Анонимен

преди 5 години

До 1То няма смисъл да се гласува, докато са живи бб и цц изборите са купени от герп, нали видяхте Галиче....

8

Анонимен

преди 5 години

Мутрата Бойко Борисов ви унищожи цялата държава, ще го оставите ли спокойно да си живее старините и да продължава да ви управлява? Не виждате ли, че направи от цяла държава един град? От къща направи колиба. Прогони милиони хора в чужбина, а останалите в България обрече на мизерия и робство. Нека не го оставяме жив!

7

Анонимен

преди 5 години

Това е цивилизационен ,,феномен" ,в Европата хората предпочитат ,да живеят в градове и да прекарват свободното си време по курорти или екскурзии в чужбина!Познавам много хора които са в България,но в родните места на родителите си ходят на 5-10г. по един път най-много за ден -два!До 20 год.,80%от селата в България ще бъдат закрити!

6

българин

преди 5 години

Проумейте най-накрая този зловещ проблем.Той е проблем за европейския християнски свят.Проблемът е в жената - хриитиянка,която не иска да е съпруга и майка.Християнката постигна пълна безконтролност,само курвее,и за деца не мисли.Женските родители пригласят на дъщерите си.Докато жената не бъде върната в къщи,няма да се оправи нищо.Общества,където жената е в подчинено положение няма такъв проблем.Думите ми може да не ви харесат,но това е обективната истина.И тази истана не я създавам аз.

5

Анонимен

преди 5 години

Това се случва, защото герп за 8 години управление вдигнаха жизнения стандарт на българина....

4

Анонимен

преди 5 години

Кви села бе, сега всичките ни ценности са да ядем, да спим, да правим безразборен секс и да си играеме с ифоните и да ходим на гей-парад и да се преструваме на общество. Имаме си и качествено палмово масло, банани и мека тоалетна хартия. Най-вероятно Путин е виновен.

3

вижда се

преди 5 години

И всичко това се случва под вещото ръководство на всичките ни крадливи политически партии !!

2

Istinata

преди 5 години

Smyrta na Bulgaria pred ochite ni....rezultat ot 30 godishniq genocid nad bulgarskiq narod ot sobstvenite mu chorbadjii bashibozuci i enichari!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Ми, гласувайте в селата пак за БСП и ще обезлюдеете напълно!