38

Анонимен

преди 5 години

Имаш крава - имаш село,нямаш крави - имаш градове.Ферми,ферми и пак ферми.Всяко овошка пирон в ковчега на урбанизацията.Една държавна политика за интензивно селско стопанство ,ама реална ,а не "къщи за гости" и е възможно.

37

Анонимен

преди 5 години

Страната се изнася, защото няма икономика и София заграбва всички пари.

36

Boje

преди 5 години

Какви се тея глупости. Който иска да си купи земя и да я работи. Проблема на българина е, че все чака някой да му даде нещо, да му предложи работа, да му оправи нещо(примерно държавата). Като толкова ви е жал за селата се върнете там и си гледайте животни, така и така като чета повечето коментари виждам, че ств от там. Просто се приберете ъ дома. Креостни селяни!!!

35

бивш

преди 5 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави .

34

Анонимен

преди 5 години

България се обезлюдява при демокрацията. Бяхме девет милиона, но дойде демокрацията и сега в България живеят 4-5 милиона и то с друг етнически състав. Селата първи пострадаха от демокрацията.

33

Afyvih

преди 5 години

Vaiii, te po-pusti ot pochivnite stancii na bg armiata...

32

Анонимен

преди 5 години

Много скоро същата участ ще последва и малките общински градове. След това по- малките областни центрове... Накрая ще останат 5-6 града в цяла Бг.

31

ngf

преди 5 години

Кой знай някой ден листа се обръща...

30

Анонимен

преди 5 години

в селата се закриха всички у-ща. лекар - на 32 села - 1 брой - справка - лекарката на село смилян.......зъболекар - никакъв. аптека - хич! полицай - забравили са му и униформата................земята - продадена на мутри с по хиляди декари,на които да се гърбиш без пари..............виж - циг.ан.ска престъпност - колкото искаш !......скоро това ще е и с малките градчета. за какво говорим, след като и в обл.градове закриват болниците.

29

Че Гевара

преди 5 години

Сбожете си ръка на сърцето и отговорете честно : Вие бихте ли се върнали и живели и работили на село ? Отговорете като дадете" лайк" за "Да " или "не харесвам "за "Не "

28

Анонимен

преди 5 години

20 kvi bejanzi ti da ne si zi..n ili solomon pasi triabva da podarim balgaria na kitai ili japonia togava se tragnem napred

27

Анонимен

преди 5 години

Българското село умря още след 1944 г.Взеха им земята на хората, и животните. От там се започна.Комунистите с техните кражби унищожават всичко.

26

Анонимен

преди 5 години

Сз се чудя на хората бягащи от селата. Газят върху злато боси ходят. Сейте бе хора - ядки , плодове , ферми за какво ли може да правите. Имате земи познания. Идвате в града , без никакви познания вървите 20 гпдини след хората там и подбивате работните заплати. Бърка се целия цикъл.Аз учих с две момчета от селски райони преди 10 гпдини кум днешна дата произвеждат яко плодове , а бяха гладни студенти.

25

тоти

преди 5 години

Кои села имат магазин,доктор,училища или детски градини....*** окрадаха все и бабите няма кой да ги пази ,а къде има полицияяяя,,,вземете Ботевград и разберете кой ще иде да се бори с *** мафия..и позле ще става.

24

annybody

преди 5 години

Патологията за леталната съдба на корените ни е още от 1945 г., шумкарите и цървулите така и не си признаха, че обраха до шушка де що можаха още преди 1949 г., легнаха си честито на берекета и понякога им е криво, че лапат по-малко от това, с което са свикнали.Имаме си тук 5-6 трола с по десетки ник-нейма, хайде под тяхно давление да си изберем пак БКП-то, белким най-после четвъртата национална катастрофа ни закопа окончателно!

23

Анонимен

преди 5 години

Хубав балдър, няма що.

22

Анонимен

преди 5 години

Че отивайте на село, кво се обяснявате тука ? Живеят нашоте в голям град с живот и пари, а дават акъл за селото :)) Продавате апартамента и отивате на село. Иначе за кво говорим.

21

мързело унищожи села

преди 5 години

На село требе се работи, а у градо отиват да живуркат.

20

Анонимен

преди 5 години

Затова имаме нужда от бежанци, но пусто ганьовско тесногръдие. Вместо да се възползваме, ги обират другите. Затова те ще имат благоденстващи села и градове пълни с бременни жени и деца, а ние ще подсмърчаме и ще изчезваме. *** ако беше поне на половина мъж в леглото какъвто е на приказки във форума, досега да сме победили демографската криза. Искаме жени и деца, нещем пустеещи села и градове

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Ами тогава скоро Милано ще го кръстим Миладиново.