86

До Нина

преди 5 години

И аз понякога шляпам двегодишната си дъщеря.Последният път,защото почна да удря сестра си,която е на два месеца.От дума не разбира и прави само бели.По тази логика трябва да ми я вземат и я дадат на чужди хора,които няма да им пука за нея.А не се знае дали няма да тормозят или насилват.

85

Анонимен

преди 5 години

Да вземат ги уж да ги защитят, но после не им пука къде ги настаняват. Държавата им плаща на взето дете, затова са толкова настървени. Лошото е, че много често децата попадат в семейства на педофили и обратни, това е голям проблем. Всъщност загрижеността е ужасно лицемерна...

84

nina

преди 5 години

#82Да кажете,че вашия син е бил предимно на кърма-което предполагам означава,,че сте го хранили все пак твърда храна ?Защото да оставите почти 2годишно дете само на кърма и вода не е нормално.Най-вече за детето.

83

nina

преди 5 години

#76Aко ви разследват,че си биете децата тук,в скандинавските страни ще ви ги вземат без да се церемонят.Защото е забранено със закон.Това е .А какво е оправданието на родителите-това е друга тема..

82

nina

преди 5 години

#761.Аз нямам отношение към Агенцията за защита на детето в Норвегия,цифрата е около 15 000 обаче според тяхната статистика.2.Това,което смятам аз е че е грешно да се бият децата като наказание.Имам 5годишно дете,никога не съм си позволявала да го удрям.Това,което някои твърдят,че деца могат да бъдат отнети заради кариес,синини или лаещо куче са пълни глупости.Защото не им стиска да кажат в ефир,че си бият децата .

81

глупости

преди 5 години

И моят син беше предимно на кърма година и половина. И не искаше друго да яде, докато просто не го отбих. Това, че бебето предпочита кърма, не прави майката неспособна или ненормална. Влизаме в рамки с точно очертани граници, което не бива. Утре рамката ще стане една чаша бира за родителя веднъж месечно, иначе ти взимат детето.

80

демократ

преди 5 години

кога ще ги стигнем европейците? кога ще имаме подобна свобода и в България? Питам аз и отговор не чакам. Българите са *** и нищо не разбират. Бой по раята смешна!

79

Анонимен

преди 5 години

Сама ще си тръгне. Тук за 7 бели деца не дават толкова много пари социалните, както в Норвегия. Нема да и стигнат за водката дори.

78

ох

преди 5 години

Ще видите, че бялата мечка и седемте мечета няма да се върне в депресарска Норвегия. По добре тук с децата си, отколкото там сама и разделени нещастни деца!

77

ivailo

преди 5 години

" Който жали пръчката си, мрази сина си; а който го обича , наказва го от детинство." Библия, Притчи Соломонови , 13 гл.

76

аз-ът

преди 5 години

В Норвегия,Дания и Швеция-ако не си биете децата,нямате никакви проблеми.Ако го биете-ще ви ги вземат гаранция.---тая либ.ерастия никога не съм я разбирал. В САЩ през 50-те, 60-те, 70-те точно годинирте в които икономиката расте, културата киното, ходи се на църква всяка Неделя, бейби бума - точно бащите са ултра консервативни и спукват гьона на малките хайвани. В БГ през периода на Българското възраждане един баща е имал по 7-8 непрокопсаника и тоягата е играела през г..за всеки ден.

75

Анонимен

преди 5 години

До ninaДа бе глупости... Глупости пишеш ти щом смяташ, че е нормално да се отнемат по 20 000 деца годишно в страна, която е с население колкото България.

74

Хейтър

преди 5 години

Тоз скандинавски *** защо ли си е избрала София ????

73

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНали ражда деца поне. Като българките не искат, нека да й ги оставят тука, това са 7 бъдещи българи

72

Анонимен

преди 5 години

Че какви документи им липсват на децата, за да останат тука? Тя ако се върне в Норвегия моментално ще й ги вземат, а сама не може да ги остави, за да ходи да им издейства документи за училище. Трябва им един акт за раждане! Това кой кого бие явно е културна особеност, но дори и сама да е, луди ли са да изгонят 7 нови българчета при тая раждаемост?

71

Анонимен

преди 5 години

Ееех, къде да имахме проблемите на Норвегия!

70

Стефчо

преди 5 години

Така си разбират демокрацията и така си правят. Учат от малки децата че всичко им е позволено и могат да си правят каквото си щат. Като пораснат децата започват с друсане,пиене и самоубийства. Културни особености,какво има за чудене и вайкане...

69

123

преди 5 години

В Норвегия,Дания и Швеция-ако не си биете децата,нямате никакви проблеми.Ако го биете-ще ви ги вземат гаранция.

68

тъжно

преди 5 години

Над 22 000 норвежки деца са откраднати от родителите им и биват държани като затворници в домовете им защото така е решила държавата норвегия където децата не са 'собственост' на родителите си,а на държавата или с други думи скандинавски талибанизъм в действие!

67

Анонимен

преди 5 години

Абе важното е да нЕма геЮве!