54

Мда

преди 5 години

Да ме прощават от сайта,ама това не трябва ли да е в раздела "платени публикации"????

53

Анонимен

преди 5 години

Може ли медиите просто да кажат, че това е новия сериал и затова го излъчват всеки ден! Кога ще ражда героонята Банова, кога ще е кръщенето, кога ще го кърмят, мият, хранят, сменят памперси и кога тръгва в президентското училище със специалност - синоптик?Няма да го гледам този сериаш, ако ще и да раждат още 10 деца!

52

А бе

преди 5 години

До Коце кметаЕ па бащата може и да е истински мъж-фитнес или тенис инструктор,служител на "Ипон" или там който е...

51

Дърт комунист

преди 5 години

Плевнелиев е германски агент, спуснат отгоре за да провали проектите ни с Русия и за да ни развали отношенията !! Само Германия може да строи потоци и да тъпгува с Русия, периферията няма това право !!

50

А бе

преди 5 години

До Анонимен"Нали Плевналиев беше гей,как така и е направил дете."Ами по партийна линия,все ще се намери някой млад активист да свърши работата.На Станишко как му направиха дете.В ГЕРБ да не са по-долу?!

49

Анонимен

преди 5 години

Когато беше президент всички говориха, че бившата му жена не искала да се появява заедно с него никъде и си имала свой собствен живот. Била е права жената ( бившата му съпруга ), разбираме защо го е отбягвала и защо се е развела с Росен...!

48

Анонимен

преди 5 години

До 41 Правилно - хората искат да знаят повече!Затова е блестяща идеята Нова да излъчва на живо събитието, при което единия субект напиня а другия клечи, вперил поглед в точката, от която ще изхвръкне футболистчето. Коя е точката ли? Точка гледа точка...що е то?

47

Анонимен

преди 5 години

Край няма тая сапунка...

46

Анонимен

преди 5 години

Поговорката гласи: " Никога не е късно да станеш за срам пред хората! " Ето тези " влюбени " са нагледен пример за това! Тя се вкопчила за парите му, имотите му и за да ги има се пъне да му ражда, а той се навира да покаже, че някаква си златотърсачка с палаво минало му вързала....Жалка картинка са и двамата!

45

рускиня до 41

преди 5 години

"това е нашият Президент!!! Искаме да знаем повече за него."1. Събуждане -7:00 2. оправянето на леглото 3. Тоалетна - малка и голама нужда 4.чистене на зъби 5.кафе с мекици 6.Гледане на сериал Дръзост и красота 4569 серия (като следи ги от 1 серия-годинките са напреднали) 7.Обяд-боб-чорба и филийка 8.Седение с пенсионери до блока в раздумка и плюене на Русия и Путин конкретно 9. гледане на турски сериали 10. Вечерен тоалет 11. разстриване с Финалгон и здрав бебешки сън. Надявам се изчерпателно?

44

Анонимен

преди 5 години

Защо ми натрапвате тези измислени човечета.Нито са интересни, нито заслужават внимание. Коя е Д.Банова и кой е Р.Плевнелиев. Бивща синоптичка и л.апни паричка с т.нар.човешко недоразумение и позорно петно на България, което дълго време няма да може да се измие Росица Плавнелиева.

43

(-_-)

преди 5 години

Не зле да ни информират също дали редовно ходи по голяма нужда Деската или малко се е констипирала от тия тестени храни?

42

Бау

преди 5 години

До КлараСъседката ти от кой точно бивш президент беше заченала, че съм забравил ?

41

Анонимен

преди 5 години

Сетих се...Мистър Бийм ще е!

40

рускиня

преди 5 години

До ПрофесорОсвен да показва собствена глупост и продажност - той не е може. А относно мачкането - вероятно зает с мачкането на Банова. То не спряли да изнасят интимни нещата в телевизиите. остава се и чершаф от първа брачна нощ ,намачкан, да домъкнат.

39

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност ще му бъде дядо като се вижда по ЕГН - то му, побелялата му коса и предишните му деца. Сега, кой е бащата на това "вип" отроче, е съвсем отделен въпрос и кой ще плаща отглеждането и образованието ?.... Смях, смях.. :)))

38

До 31

преди 5 години

"Нормалните хора живеят нормално и не обсебват обществения живот с битовите си радости или тревоги!" Нека има повече информация, защото Плевнелиев не е случаен човек. Това е нашият Президент!!! Искаме да знаем повече за него.

37

Клара

преди 5 години

Адски досадни персони! Съседката ми и тя ще ражда момче през лятото. Не разбирам защо не я канят в NOVA и тя да разкаже колко й е било лошо в началото на бременността. С какво са толкова важни тези персони , че непрекъснато ни ги навирате?

36

ПЕНКО

преди 5 години

КОЛКО БЪЛГАРИ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ. ???... ДАВАХ СИ СМЕТКА , ЧЕ "РОСИЦА" ТРЯБВА ДА НИ" ОБЕДИНЯВА"... И АЗ ПОЖЕЛАХ ДА Я- ..."СЪЕДИНЯ" !!! ИМАМ СИ "СЪЕДИНИТЕЛ" НА ЕДНО МЯСТО !!! ОБАЧЕ ,СИ КАЗАХ ... "НЕ...НЕ...НЕ СЪМ ДЖЕНДЪРРЪР "... И СЕ ПРИМИРИХ , ЧЕ Е ПО ДОБРЕ ДА ГО " СЪЕДИНЯВА " БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ !!!

35

Коментари???

преди 5 години

Чета коментарите и виждам, че най-големите злоб.ари - комунистите са накацали тук и плюят ли плюят. Няма полза от усилията ви червени ***, защото всички обичат президента Плевнелиев. Всички се радват на успехите му и радостите в живота му. Нищо не постигате с вашето храчене, а така помагате да го заобичаме още повече!!!